Rahova sau apropiere (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ti-o fi pus! te vrea la cratita!
cred ca mergem, din ce imi tot zice sotul de dimineata incoace, s-ar putea ca pana diseara sa fim deja la munte! e insistent tare vad!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pai in cazul asta drum bun si distractie placuta!!!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate

lexi, rodicuta...ce haioase sunteti sper sa va distrati fain la munte si la padure...grija mare la ciuperci

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Hop si eu in miez de noapte

Karli distractie placuta la munte. Auzi? M-ai sunat tu cumva acum cateva zile? Ca eu abia azi am vazut apelul tau pierdut. Ce naiba sa fac daca Tudoru' meu cum imi prinde telefonul cum cica se pune sa vorbeasca cu bunica-sa. Si normal ca incepe sa apese pe butoane. Dupa care isi pune telefonul la ureche si incepe - daaaaa, aoooooo, babaaaa (bunica adica) si se plimba prin casa foarte serios si adancit in conversatie.
Lexi la padureeee, ce frumosssss. Vreau si eu la padure, dar la padure frumoasa, curata, asa cum era cea prin care ma ducea pe mine bunicul cand eram mica. Si auzeam pasarelele, si mancam fragi, si bunicul imi culegea mure, si imi arata unde a dormit ursul, etc

Na, ca nu mai stiu ce vroiam sa zic. Ptiu!!!

Eu maine ma apuc sa imi caut un medic homeopat ca nu se mai poate. Daca stiti vreunul bunut dati-mi si mie de stire. De fapt cred ca nu vreau decat unul care sa ma primeasca repede repede repede repede.
Ma chinuie migrenele ceva de speriat. Cand ma apuca una ma tine cate 2 zile, ma lasa o zi doua si iar ma ia. Si la Tudor am avut dar nu asa de devreme. Si sunt puterniceeeee, de imi vine sa musc din perete. Si cu Tudor copil atomic.....va dati seama cum sunt. In seara asta am iesit singura pe afara, de nebuna pe strazi ca simteam ca nu mai pot. Medicul homeopat e singura mea speranta ca altfel nu stiu cum rezist. Tudor a scapat nemuscat de nas, dar piticul/pitica din burta ....sigur nu mai scapa.

pe toata lumea
Noapte buna

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Sunt cu rushii dupa mine si mi-e raaaaaaau, asa ca doar va si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Hop si eu in miez de noapte

Eu maine ma apuc sa imi caut un medic homeopat ca nu se mai poate. Daca stiti vreunul bunut dati-mi si mie de stire. De fapt cred ca nu vreau decat unul care sa ma primeasca repede repede repede repede.
Ma chinuie migrenele ceva de speriat. Cand ma apuca una ma tine cate 2 zile, ma lasa o zi doua si iar ma ia. Si la Tudor am avut dar nu asa de devreme. Si sunt puterniceeeee, de imi vine sa musc din perete. Si cu Tudor copil atomic.....va dati seama cum sunt. In seara asta am iesit singura pe afara, de nebuna pe strazi ca simteam ca nu mai pot. Medicul homeopat e singura mea speranta ca altfel nu stiu cum rezist. Tudor a scapat nemuscat de nas, dar piticul/pitica din burta ....sigur nu mai scapa.

pe toata lumea
Noapte buna

ce migrene ai, te doare capul? e rau daca te doare capul in sarcina, spune ginecologu;ui

eu vreau sa merg azi la baby expo, mai merge cineva?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput