Rahova sau apropiere (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

Simo habar n-am de bona libera, stiu doar bone bune ocupate! .. daca a fost ziua ta! cand? ce faci cu Monicutza daca e asa mica si nu gasesti bona? tu te intorci la munca asa de repede? ce serviciu muncesti ca sa zic asa, daca nu-s prea curioasa?? pupici! bafta cu bona!

nu pot sa mai stau din pacate
multumim de urari

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Buna fetelor va pup pe toate si va doresc o Duminica placuta
noi din pacate suntem cam la fel...tot cu febra, tot cu tuse...dar speram ca trece...

Simona nu mai stiu daca mai am sau nu nr tau de telefon am o verisoara care cauta de lucru in acest domeniu daca vrei poti sa-mi trimiti nr de tel pe pm o cheama Mariana daca gasesc nr de tel i-l dau sa te sune

multumesc ca sunteti alaturi de noi pe toate si succes gradinarilor si scolarilor

monica

multumim frumos
multa sanatate lui Ruxi!

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ok Simona, am sa-i dau nr de telefon maine mamei mele si sa i-l dea ea.

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, va servesc repede o si la scoala, e deschiderea noului an scolar... ce zboara timpul.
Vio, multa bafta lui Mihnea in acest an, sa aiba numai calificative de F.B. Va cu drag, sper sa ne intalnim cat mai curand.
Monica, si multa sanatate, sa treaca repede viroza Ruxitei. Alex e bine? Nu ai pt. ce sa-mi multumesti, te ajut oricand ai nevoie, daca imi sta in puteri.
Karli, Alinuta, .
Piersicuta? Asteptam sa ne dai vesti despre tine si .
Va , va doresc o zi frumoasa si o saptamana minunata, sa aveti spor in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Monica, multa sanatate Ruxitei, sa-i treaca repede viroza!
Sirimie, la multi ani cu intarziere! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copii
Vicky si Vio, mult succes scolareilor in noul an! Le doresc sa aiba numai FB pe linie!
Piersicuta cred ca a nascut! Abia astept sa apari cu povesti despre voi!
Ieri a venit mama la noi, va sta 2 saptamani. Ce bine e!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

anangel_lexi multumesc pentru urari!

Am o intrebare: stie cineva un croitor care sa scurteze pantaloni in zona?

Si inca una: ati fost la salonul de cosmetica Micul Paris, parca, pe Sebastian putin inainte de intersectia cu Calea Rahovei? Merita sa merg acolo?

Multumesc frumos!

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor si succes in noul an scolar tuturor copilashilor

multumim de urari..speram sa-i treaca cat mai repede...deocamdata e acasa cu mine...alexutul e la scoala

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua fetelor
am fost fffff ocupata cu copii si nu am mai intrat de mult si azi am citit ce a-ti scris ,vreau sa va multumesc din suflet pt urarile de ziua lui andy si pt ca v-ati gandit la noipe toate
noi suntem bine sanatosi,asta mica cu mici problemute,se mai irita dupa urechi si are si o iritatie pe fatuca dar speram sa treaca repeede
este fff greu cu doi copii dar este si frumos oricum iti ocupa tot timpul ,astazi ne-am mai elibarat un pic pt ca andu a inceput gradinita si am ramas singurele dar tot am simtit un gol in suflet pt ca nu este si el cu noi

va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune si va iubesc pe toate ,acum fuuug ca plange pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Monica sanatate multa Ruxitei, sa scape repede de viroza
Mirela sanatate multa micutei. Ati fost la doctor? Ce v-a spus? Mult succes lui Andu la gradi. Este primul an?
Vicky saptamana usoara. Mult succes lui Dani in noul an scolar.
Vio succesuri maxime si lui Mihnea
Simona noi suntem bine, multam de intrebare. Pe acasa, pe langa casa, diverse activitati de copii de 2 ani si diverse nazbatii specifice varstei.
Intrebai de croitorie - este una, unde sigur sigur face si ajustari, este si pe Margeanului. Intre intersectia cu Petre Ispirescu si intersectia cu Barca, pe partea stanga.

Un an scolar/gradinaresc plin de succesuri maxime tuturor scolareilor si gradinareilor.

Ma duc la copil ca mananca niste fistic si a imprastiat tot castronul cu coji plus cel cu fistic in pat. Mesteca in ele ca in mamaliga tare mandru de ce pozna a facut.

pe toata lumea

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata,m-am intristat de dimineata, a murit actorul meu preferat (Patrick Swayze) asa ca ma retrag in cochilia mea, sa-mi vad de treaba. La scoala a fost bine, primul lucru care mi s-a pus in vedere e acela ca in curand va fi ziua d-nei inv.. La noi nu cere d-na bani cat cer mamicile.
Va , va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput