Sezatoarea canadiana (153)
Raspunsuri - Pagina 6
cge spune:
Diana, la Serano eu am povestit cum vreau tortul, invatasem lectia bine de la Ange.
In final am vazut ca tipa a notat 'fruit cake'.![]()
Poate te ajuta.
Of, mai Donia trenul ajunge in gara si tu semnezi prezenta pe DC![]()
![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
carmençita spune:
Salut,
Noi am avut card la Cosco, dar am renuntat, mergeam din ce in ce mai rar pentru ca urmaream ofertele pe la Loblaws, Super C, Iga, Metro si altele de genul asta si cumparam de aici ce aveam nevoie.
Mikiion, daca sotul tau nu poate sa mentina contractul din Montreal, sa aplice pt somaj, e indreptatit sa ii dea chiar daca renunta el la locul de munca, insa cauza ca renunta e ca te urmareste pe tine la Quebec. Eu cat am fost in concediu de maternit. am citit bine legea, nu stiu daca va amintiti ca intrebam la un moment dat de un avocat. M-am reprezentat singura si am castigat 4 mii si ceva de dolari, asta dupa 2 apeluri si dupa ce m-am luptat cu ei ceva timp dar pana la urma i-am castigat.
Carmencita,
bebe Cristian si Alex
carmençita spune:
Am uitat,voiam sa intreb si eu ceva, nu stiu daca am sanse, dar parca am citit ca unele dintre voi se pricep la gadgeturi din astea.
Am un ipod (nu e al meu e al lui Alex) dar din cand in cand il pedepsesc si i-l iau. Are internet wireless, eu citesc cu Safari si salvez cate pagini vreau , de ex. 10 iar in drum spre serviciu mai citesc.
De ceva timp nu mai merge internetul pe el, ii dau sa caute, geseste reteaua, se conecteaza in settings, insa cand intru pe Safari sa navighez, imi spune ca nu se poate conecta la retea.
Ceva idei?
nelia spune:
Mai stiti cind v-am spus ca Agata incepe vineri scoala!?!
Ei bine, acum, la 11.33, cind toata casa doarme, imi arunc ochii pe hirtiile primite la sfirsitul scolii in iunie sa vad daca ii mai trebuie ceva si aflu cu stupoare ca... incepe joi., 27 august, adica miine!
Puteti sa-mi faceti orice, dar pur si simplu eram sigura ca incepe vineri! De ce... nici eu nu stiu! Of! Si ea e pregatita sufleteste ca miine e ultima zi de vacanta si voiam sa mergem la un film!
Merit batuta! Da' rau!
pitilache spune:
'neata!
Atunci ramane la Boccacinos intalnirea pentru vinerea viitoare. Mai pun si aici detaliile dar am facut modificarea si pe prima pagina. www.boccacinos.com/" target="_blank">Boccacinos: 1790 Cote-Vertu, St-Laurent, QC, tel: 514 336 9063.
mikiion da, la Videotron suntem.
ange
si sper sa ne vedem vinerea viitoare!
mikiion spune:
Carmencita merci de idee. Ma crezi ca nu m-am gandit la asta pana acum?
Sa vedem daca indeplineste conditiile de ore acum. Ca la el jumatate de venit era bursa departamentala( ceea ce nu se pune, logic si pe care are sanse mari s-o piarda si pe asta ca nu mai e in grafic la scrisul tezei, ca a pierdut timp cu mutatul) si jumatate de venit ceea ce lucra efectiv la universitate cu contract de munca pe durata determinata....contrat care oricum venea la termen la 1 septembrie si ar fi trebuit sa fie prelungit din nou pana in decembrie. Dar nu cred ca e posibil sa lucreze de aici...
Asa ca oricum e terminare de contract + mutatul din cauza mea...... Merci inca o data de pont!!!!
Daca nu reuseste sa isi ia bursa in continuare o sa aplice pentru somaj.
Asa ar sta si el linistit sa scrie lucrarea.
Din cate am vazut cu Cosco conteaza ce alte magazine ai accesibile in apropiere....Daca sunt distante mari si nu renteaza sau nu ai timp sa umblii dupa reducerile la celelalte, merita la Cosco.
Abonammentul se face doar la inceputul anului calendaristic?
Merci pentru raspunsuri...
Nelia bataita!!!!Si chiar trebuie sa se duca?
Carmencita ai verificat daca nu l-ai pus work offline? Nu cunosc Safari dar la Internet explorer poti sa ai problema asta....Mai ales dupa ce te uiti la pagini salvate de pe net.
Revin:
A VENIT FRIGUL!!!!! 6 GRADE LA QUEBEC CITY!!!! 9 MONTREAL!!!!
ange spune:
miki,abonamentul la Cosco se face tot timpul si e valabil un an din ziua de cand l-ai facut.Sunt 2 tipuri de abonament:unul de 55$(parca) pe familie si unul de membru privilegiat de 105$(tot parca).Cel din urma te sfatuiesc sa-l iei numai daca-ti vei face saptamanal sau lunar macar,cumparaturile de acolo.Avantajul este ca vei primi prin posta o carticica cu reduceri substantiale la diferite produse pe care ceilalti membrii nu le au.Eu de exemplu mi-am luat o masa din lemn masiv cu scaune din piele cu numai 1000$ pe cand la oricare alt magazin fara 3000$ pe putin nu o iei.A! si la sfarsit de an primesti un cec cu 105$ prin posta,valoarea abonamentului.Deci,abonam. iti revine gratuit.
Bafta in alegerea corecta.
nelia,adica Agata e deja la scoala?
bafta multa in noul an!
Diana,la Serano poti "construi" tortul pe care-l vrei tu.Suna-ma cand vrei.de sunt ocupata ori nu raspund,ori iti spun 
o zi buna.
brrrrrr ce frigul...
OlgaTarziu spune:
Nu am intrat ieri... Mai dar nu am timp nici sa respir.
Vad ca ati schimbat locatia. I-am aratat sotului unde si deja a inceput comentariile. Ideea e ca e la 31 de km pe autorute 40 de unde vom sta. Iar vineri seara cred ca va fi nebunie, insemnan o ora de condus. Asa ca sincer nu stiu daca apar. Vedem cum se simte Sophia dupa drumul lung de joi.
Noua ne place Cotsco. Doar ca de fiecare data las minimum 150 acolo. Luam carnea, branza, almonds, cafea, hartie,etc
Merg ca urla pitica ( ii ies dintii si ma termina)
Denisam spune:
Neatza,
HELOOO-ONTARIOO_ pai cum ramane cu intalnirea din 4-5 septembrie..ca vad ca fetele din MTL se mobilizeaza mai bine..nu va tenteaza sa ne vedem in Milton-plaja, lac, iarba verde-- a mai fost odata locatia propusa in Iunie, va amintiti?
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Simonna spune:
Mikiion, am uitat sa-ti raspund la chestia cu telefonul si Videotron. Noi am trecut de la Startec la Call Select din motive de Startec non-profesional. La vremea respectiva Call Select era si mai ieftin, acum vad ca si Startec a ieftinit. In fine, mai am de zis ca sintem ok cu Call Select + Videotron.
Diana, da, eu intru pe planul de 40 de saptamini, ma deprima cumplit chestia aia cu 55% pe ultimele 25 de saptamini. Vezi ca am explicat la Maple ce si cum cu concediul, dar tu nu ai cum sa faci ce fac eu.
Tort super bun de fructe, si eu nu sint mare amatoare de torturi de fructe dar asta chiar e racoros si nu f. dulce, au la Adonis.
Olga, nu-i asa rau cu aia 40 de km, la ora aia deeja se relaxeaza traficul, plus ca vii cotra trafic mai mult de jumatate de drum si, pe cind incepe traficul tu iesi de pe autoruta. Imi pare rau ca nu sint deloc in aceeasi directie cu tine, plus ca evit sa conduc, ca te-as locomota cu mare placere. Se merita sa faci un efort, chiar sintem dragute :))
Bon, tuns copilul cu tunsoare cu tepi, cica se va da cu gel in fiecare zi si, in consecinta va face dus in fiecare seara - s-o vad si pe-asta... asa-i de Gica-Contra cu spalatul de cind a facut 10 ani, nu va explic! Bine, ca nu tzine, se spala ca n-are incotro, pe principiul "Nu stii, te-nvatam; Nu poti, te-ajutam; Nu vrei, te-obligam." By the way, ten yeaers old-zii vostri se duc benevol la dus???
Etichetat rechizite, completat cecuri de scoala de jdemii de dolari, mai am de triat haine care sa devina "uniforma", ca eu la sase jumate cu noaptea in cap nu tolerez ales de cirpe si sint gata de scoala.
Mor de somn, ma duc sa zac in pat, pur si simplu si sa mai maninc niste inghetata.
Take care, doamnelor!
Simonna