Sezatoarea canadiana (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello!

La noi ori se accelereaza lucrurile, ori imi cumpar pampersi de adulti, ca si la baie e o problema sa ma duc! Asa ca nu scrie pt. ca mi-e greu rau sa cobor treptele si, mai ales, sa le urc la loc. Regula super simpla: daca nu scriu ca am nascut, inseamna ca numa' ma tirasc de pe o canapea pe alta :))

Da' va mai dau vesti, ca iar am appointment azi.

La noi la scoala e vesel rau, au avut ceva teme de complet 2 lei, genul ce cifra e in numarul de mai sus la pozitia zecilor de mii!!!! Ma indigneaza de mor, asa ca eu imi vad de fractii, suprafete si planuri carteziene si doamna aia la scoala sa faca ce vrea ea. Radu zice ca clasa de anul asta e mai slaba decit cea de anul trecut! E tot ce-mi lipsea, mai ales ca degringolada cu am nascut - n-am nascut si faputulc a nu pot sa stau decit la orizontala ne cam zapaceste programul si felul de-a face lectiile.
Macar isi face lectiile fara sa ma protesteze prea mult, avem in program zilnic o dictare, de deschidem prima carte si dictam.

Hei, intre timp m-am uitat la poze si mi-am adus aminte ce fain a fost la baby shower si ce fain a fost si vinerea trecuta la intilnire... Sper sa ne mai vedem, par exemple!, ca mie tare imi place!

Of, nasc si ma uit la poze cu orele, ca sint in urma tare, dar, cum mai ziceam si-n alte rinduri, tare mi-e greu pe scaunul asta!

De-aia ma si duc in treaba mea, pe moment.

Pupam pe toata lumea si scuzati dezinteresul momentan, imi revin in scurt timp :))
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ktrinel frumusica foc Julia ta! Ar trebui sa ne mai intalnim, voi pe unde va jucati in w/e-uri? Referitor la inaltime, Isa are in jur de 1m, nu cred ca mai mult. La gradi, la noi este exact invers, ea este cea mai mica din grupa dar parca sunt toti trasi la linie, sunt la aceeasi inaltime! Bine, diferenta nu este totusi prea mare la varsta, incep aniversarile in octombrie si se termina cu ea in februarie.

Apropos, de gradi, m-am dus s-o iau pe Isa de la gradi vinerea trecuta si ti-am vazut prietena Simo, era si cu cea mica si roscatica! O duleceata de fetita! Sa ne zici ce vesti ai de la appointment. La nume v-ati hotarat?

Pana la urma nu am rezolvat-o cu flautul ala... ca nu-i Archambault la Fairview, dar cred ca o sa dau o fuga ca poate gasesc alt magazin de muzica.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Zic si eu prezent ca sa stiti ca nu am nascut inca.
Am asteptat sa treaca si data asta de 09.09.09 (La Multi Ani Anelor cu intarziere) ca de acum nu mai e nimic care sa rimeze pentru mine, in afara de 15 septembrie, inceputul scolii in alte vremuri (zicea mamaana ca pe-asta o astept, poate stie ea ceva).

De semne de nastere iar nu mai zic nimic ca m-au luat durerile de sale (a se citi oase) pe care le-am avut si acum vreo doua saptamani, deci nimic nou.

Maine imi pleaca soacra, sper sa nu vina maine bebe ca nu stiu cum se imparte S. cu ambele operatiuni, el a zis ca-i schimba biletul soacrei pe mai tarziu si asta e (cred si eu ca asta trebuie sa faca, doar el mi-e doula la spital!)

Victorul e si el bine, saptamana asta a fost mai bine la gradi, se pare ca ii place in clasa noua desi nu vrea sa arate si tot ne spune dimineata "nu ghidi !", nu mai plange cand plec.
In schimb i-au aparut niste bubite pe spate, are cateva si pe burta si pe picior, le-am observat la dus acum doua seri, ieri dimineata aproape disparusera, in schimb ieri seara iar le avea, la fel mai mult pe spate. Azi dimineata mai erau putine, dar erau.
Am intrebat la gradi si mi-au zis ca nu au avut nimic nou in meniu zilele astea, iar din ce a mancat acasa s-ar putea sa fie de la ciocolata ca a mancat cate o bucatica si ieri si alaltaieri (a mai mancat ciocolata dar foarte rar si nu a avut nici o reactie).
Daca ar fi de la ciocolata o reactie alergica, cam cat ar dura bubitele ? Si e normal sa fie pe spate ?

Ma duc sa mai ma intind un pic, la mine se face iar mancare dar le-am pitit oalele mari ca ziceai ca suntem la cantina si aruncam o groaza de mancare.

Va mai scriu maine seara vesti daca nu se intampla nimic pana atunci.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +39s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

pitilache, io am vazut flaut la costco saptamana trecuta. Nu stiu daca te-ajuta asta, da' daca am vazut, zic...

Oana, flikcr e de-al lui yahoo, picasa al lui google. Cred c-ai intrat pt ca ai ales sa-si aminteasca.
'nyway, ziceam doar ca sunt niste poze dincolo de la o intalnire de-a voastra din primavara, intr-un parc prin montreal, in caz ca erau date disparute...

Mersi, Dana pt link. Desi as vrea la soare la iarna, s-ar putea sa raman inzapezita si caut alternative. Mergeati la ski cu masina de acolo?

O-ntrebare stupida : ce nume are certif de nastere canadian si de unde e. Eu tot astept dupa el din iulie, dar am primit chiar atunci la cateva zile o hartie emisa de ontario, ii zice "statement of live birth", de credeam ca e dovada ca l-am inregistrat. Ala e?

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ktrinel isabelle are 93cm, stephanie nu a vrut sa o masor

mQQm daca ai aplicat pt forma lunga, aia e o copie dupa ce ati trimis voi, adica e scrisul vostru prin ribricile alea. parca asa se cheama...
edit: mi-am adus aminte ca au venit acasa cu currier special, de a trebuit sa semnam ca le-am primit

simonna, diana bine ca sunteti la raport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ziua buna tuturor,
La multi ani sarbatoritelor de la mic la mare![flo]
apoi,
Diana,Simona,ma faceti invidioasa!E fain rau sa fii gravida.Parca,parca ma mananca Aratati beton in fotoSi amandoua la rochite!!!
Roxana,poza cu tine si copila ta e mortala.Iti sugerez sa o pui intr-un cadru la tine pe birou.
Ana,tot in forma si tot zambareata!tzine-o tot asa
Dana,tie nu-ti pleaca bronzul?cum faci de-l pastrezi?
Olga,primit mesajul ieri.Am auzit telefonul dar suna ciudat si am crezut ca este faxulIl intreb pe colegul si-ti dau de veste.
Oana,si tu ai fost la intalnire?
imi pare rau ca nu am ajuns...data viitoare(sper).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007
...aruncam o groaza de mancare

Pai arunca si la mine cu niste mancare gatita, ca noi ne-am saturat de semi-preparatele din ultimele 2 sapt

gravidutele, Simo sa ne anunti cand vine vremea, ca tare imi suna mie a pre-labour ce povestesti tu. Diana, probabil ca incep sa se dilate oasele bazinului sa faca loc la bebe, sau chiar bebe a luat-o spre iesire de ai iar dureri. Io ce sa zic, ca am umblat o luna cu dilatatie 5 cm cu pitica (imi zicea sotul in gluma "ai grija sa nu scapi fata") de se mirau asistentele ca am venit cu dilatatie 7 cm la spital si slabe contractii. Si tot cand a vrut ea a venit.

Multumesc de intrebari si de grija, am reusit sa ne mutam cu bine. Dar am promis ca nu mai repet chestia asta decat daca am timp suficient sa pregatesc totul fara copii. Cu o seara inaintea mutarii eu inca faceam cutii, cu copii in picioare, cu fata in brate (ca deh, asa a invatat-o buni).
Mama a plecat acum 2 saptamani. Ne-am linistit mult dupa ce a plecat ea. Acum imi zice ca este bine acasa, incepe sa aiba gust mancarea, are pofta de mananca de toate, "pana si cafeaua are gust, nu ca la voi" (la noi facea cafea Jacobs, adusa din Romania, iar apa se stie ca este insipida... dar tot nu avea gust cafeaua ). Dupa plecarea ei am ramas noi sa ne luptam cu niste obiceiuri proaste dobandite de copii (tinutul prea mult in brate, inutil..., mancatul la televizor, dormitul cu jucarii si carti in pat, si multe altele...)

La noua casa incep sa se aseze treburile, mai putin partea cu vopsitul. Merge destul de lent, acum avem si mobila asezata si cand vopsim cate un perete trebuie sa tragem totul in mijloc. Copii nu ne lasa sa facem nimic, este tare frustrant sa stai in casa plina de cutii si sa nu faci nimic din cauza copiilor. Dar in mare ne-am asezat, ce era esential este la locul lui, frigiderul, aragazul si masina de spalat rufe sunt functionale (tot ce este esential), camera copiilor incepe sa prinda aspectul dorit, mai ramane vopsitul. In dormitorul nostru inca mai avem de lucru, fiind cea mai mare camera, am adunat cutii inca nedesfacute, fire, cabluri, pungi... Haosul si dezordinea asta imi dau stare de nervi, nu ma pot linisti si bucura pana nu vad totul pus la loc si asezat. Asa de bine m-am simtit sapt. trecuta intr-o zi cand am zis "enough is enough" si am scos toate hainele din cutii si le-am asezat frumos pe umerase in debarale. am avut un sentiment de implinire... ziceai ca cine stie ce am facut. In schimb sotul probabil ca ar putea trai cu o cutie de carton pe post de debara de haine

Am inceput si serviciul, este bine ca asa ma mai odihnesc si eu
Aaa... si am luat o raceala de la Marian, dupa ce a dus-o el cu greu o saptamana. Si cred ca a luat-o si Alex.

Am inceput sa inteleg ce vorbeati voi o data cu economia de apa (inca nu am ajuns sa facem baie unul dupa altul in aceeasi apa , dar am inceput sa oprim apa in timpul samponarii si clabucirii ). Si ne luptam cu reciclatul, citim toate ambalajele si nu stim daca facem bine ce facem, dar perseveram.

Roxana bine ai revenit acasa, imi pare rau ca nu am putut veni la intalnire sa iti dau o imbratisare mare, dar next time cu siguranta.

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Mersi, Dana pt link. Desi as vrea la soare la iarna, s-ar putea sa raman inzapezita si caut alternative. Mergeati la ski cu masina de acolo?

Common sense is not so common...[Voltaire]

Cristina
da, mergeam la ski dar era asa aproape ca nici nu avea timp sa se incalzeasca motorul,poate 1000 de metri departare?

Roxana mi-am amintit ca am vazut flaut si la Bureau en gros.

Diana dar socrii tai nu mai puteau ramine pina dupa nastere, eventul sa te ajute si cu ceva in cazul in care ai avea nevoie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mamana-am corectat linkul.
Monicutza-ma bucur ca e totul ok si ca va simtti bine la casa voastra. Tin pumnii sa treaca raceala si sa scape repede copiii de obiceiuri.cine stie ce ma asteapta si pe mine,deocamdat amerg sa verific zborul,sper sa fie in time..

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicutza_bb

Acum imi zice ca este bine acasa, incepe sa aiba gust mancarea, are pofta de mananca de toate, "pana si cafeaua are gust, nu ca la voi" (la noi facea cafea Jacobs, adusa din Romania, iar apa se stie ca este insipida... dar tot nu avea gust cafeaua ).

Emma, vei ramane in sufletele noastre vesnic

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

da, dar zaharul ??

Mergi la inceput