Sezatoarea canadiana (153)
Raspunsuri - Pagina 18
pitilache spune:
Dana pe picasa a facut Oana un cont de poze unde te logai cu aceleasi date ca cele pentru contul de yahoo. Si tot ea pusese acolo pozele de la babyshower.
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Dana pe picasa a facut Oana un cont de poze unde te logai cu aceleasi date ca cele pentru contul de yahoo. Si tot ea pusese acolo pozele de la babyshower. "Less is more" - Mies van der Rohe |
Merci
mamaana spune:
multumesc de urari
la multi ani Ana!
la multi ani Ana Julia! ktrinel ce mare s-a facut
azi muncesc de acasa... le-am culcat, poate am timp acum si de ceva mai multa munca...
Ktrinel spune:
merci fetele...da, e mare rau...105cm ..daca nu si mai mult ca abia a stat sa o masor...
fetele cu fete de +/- 3 ani ...cat sunt de inalte domnisoarele voastre ? Julia mea e mereu ca un cal intre copii de varsta ei ...saraca a ramas si cea mai mare in clasa, toate prietenele ei s-au mutat in clasa urmatoare ( in functie de varsta ) ..pt ea nu a mai fost loc..asa ca acum ramane sa puna la punct toata picimea ..
mamaana spune:
citat din mesajul lui Ktrinel merci fetele...da, e mare rau...105cm ..daca nu si mai mult ca abia a stat sa o masor... fetele cu fete de +/- 3 ani ...cat sunt de inalte domnisoarele voastre ? Julia mea e mereu ca un cal intre copii de varsta ei ...saraca a ramas si cea mai mare in clasa, toate prietenele ei s-au mutat in clasa urmatoare ( in functie de varsta ) ..pt ea nu a mai fost loc..asa ca acum ramane sa puna la punct toata picimea .. Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
sper sa-mi aduc aminte cand se scoala sa le masor, ca ultima data le-am masurat de ziua lor in decembrie
Denisam spune:
Am pus si eu poze noi de la air-showul din toronto..pe contul comun..
Katrinelu- LMA pt Julia si cu inaltimea asta este, Emma era pe la 110cm, la 3ani si 5 luni, asa ca sa vad maine...cand or ajunge ca deja am niste emotii, ii e si ei dor, abia asteapta sa aterizeze..
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
mamaana spune:
citat din mesajul lui Denisam Am pus si eu poze noi de la air-showul din toronto..pe contul comun.. Katrinelu- LMA pt Julia si cu inaltimea asta este, Emma era pe la 110cm, la 3ani si 5 luni, asa ca sa vad maine...cand or ajunge ca deja am niste emotii, ii e si ei dor, abia asteapta sa aterizeze.. Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani Zambeste, si maine e o zi! |
denisa mai pune o data link-ul ca nu merge...
drum bun copiilor si sotului
columbiana spune:
saru"mina de urari; ma simt si eu bine odata pe an cu numele meu
Ktrinelule, n-ai pozele undeva pe internet sa-ti vad si eu scumpetea (nu pot vedea pozele in atach de pe ordi meu);
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
CriPOD spune:
ktrinel, la multi ani fetitei! E o scumpa!
pei io nush cum se face, da' pe flickr chiar am gasit cont si mai are si niste poze'n el. Mie mi se pare tare la-ndemana ca te loghezi doar in contul de email si esti logat si pe flickr automat. zic si io...
oanagabriela spune:
Am pus un link in contul de pe yahoo pentru pozele comune de pe Picasa (nu iti cere parola daca esti in contul de email). Eventual dupa o vreme putem sa mutam mesajul in folder-ul "Importante", asa il vom putea gasi mai usor.
Ktrinel, este tare frumoasa Julia, sa-ti traiasaca !