Sezatoarea canadiana (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Dana pe picasa a facut Oana un cont de poze unde te logai cu aceleasi date ca cele pentru contul de yahoo. Si tot ea pusese acolo pozele de la babyshower.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Dana pe picasa a facut Oana un cont de poze unde te logai cu aceleasi date ca cele pentru contul de yahoo. Si tot ea pusese acolo pozele de la babyshower.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumesc de urari

la multi ani Ana!
la multi ani Ana Julia! ktrinel ce mare s-a facut

azi muncesc de acasa... le-am culcat, poate am timp acum si de ceva mai multa munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

merci fetele...da, e mare rau...105cm ..daca nu si mai mult ca abia a stat sa o masor...
fetele cu fete de +/- 3 ani ...cat sunt de inalte domnisoarele voastre ? Julia mea e mereu ca un cal intre copii de varsta ei ...saraca a ramas si cea mai mare in clasa, toate prietenele ei s-au mutat in clasa urmatoare ( in functie de varsta ) ..pt ea nu a mai fost loc..asa ca acum ramane sa puna la punct toata picimea ..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

merci fetele...da, e mare rau...105cm ..daca nu si mai mult ca abia a stat sa o masor...
fetele cu fete de +/- 3 ani ...cat sunt de inalte domnisoarele voastre ? Julia mea e mereu ca un cal intre copii de varsta ei ...saraca a ramas si cea mai mare in clasa, toate prietenele ei s-au mutat in clasa urmatoare ( in functie de varsta ) ..pt ea nu a mai fost loc..asa ca acum ramane sa puna la punct toata picimea ..

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

sper sa-mi aduc aminte cand se scoala sa le masor, ca ultima data le-am masurat de ziua lor in decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am pus si eu poze noi de la air-showul din toronto..pe contul comun..
Katrinelu- LMA pt Julia si cu inaltimea asta este, Emma era pe la 110cm, la 3ani si 5 luni, asa ca sa vad maine...cand or ajunge ca deja am niste emotii, ii e si ei dor, abia asteapta sa aterizeze..

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

Am pus si eu poze noi de la air-showul din toronto..pe contul comun..
Katrinelu- LMA pt Julia si cu inaltimea asta este, Emma era pe la 110cm, la 3ani si 5 luni, asa ca sa vad maine...cand or ajunge ca deja am niste emotii, ii e si ei dor, abia asteapta sa aterizeze..

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Zambeste, si maine e o zi!

denisa mai pune o data link-ul ca nu merge...
drum bun copiilor si sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

saru"mina de urari; ma simt si eu bine odata pe an cu numele meu

Ktrinelule, n-ai pozele undeva pe internet sa-ti vad si eu scumpetea (nu pot vedea pozele in atach de pe ordi meu);

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

ktrinel, la multi ani fetitei! E o scumpa!

pei io nush cum se face, da' pe flickr chiar am gasit cont si mai are si niste poze'n el. Mie mi se pare tare la-ndemana ca te loghezi doar in contul de email si esti logat si pe flickr automat. zic si io...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Am pus un link in contul de pe yahoo pentru pozele comune de pe Picasa (nu iti cere parola daca esti in contul de email). Eventual dupa o vreme putem sa mutam mesajul in folder-ul "Importante", asa il vom putea gasi mai usor.

Ktrinel, este tare frumoasa Julia, sa-ti traiasaca !

Mergi la inceput