Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eu nu m-am uitat inca la poze, dar va spun sigur ca Aris este in blugi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa e, Novus, io stiam asta de multa vreme de la o amica experta in de-astea (nutritie, fitness etc): fructele se consuma cu minimum 1 ora inainte de masa sau la minimum 3 ore dupa masa. Numa la noi era (si mai este, cred) considerat un "mare principiu al sanatatii" fructul ca desert dupa o masa copioasa.
Eu incerc sa respect principiul de a lasa pauza intre masa si fructe, doar cateodata, rar, nu-mi reuseste...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus uite si pozele de la Deva

http://picasaweb.google.com/olgagireada/LaBunicaDeva#

Frumoase poze..DAR Olga in afara de tine si puiutzul tau...care va stiu bine ...celelalte persoane cine sunt... scrie bey sub poze sa stie taranu(a se citi Dodo-pui) pe cine admira

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Pai fata frumoasa cu fiica ei cea mai zambareata (in unele poze doarme) este Novus Cu Alexandra, fata bruneta cu baiatul ei Tudor, o prietena buna,vin si ei la munte...mai este o alta prietena (Anca) cu fiica ei Carla, si am mai agatat o mamica cu bebe Max in parc, care este si el un ghiocel. Ar mai fi pe-acolo soacra si chitibus

dau o bere la munte !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetele, daca Alexandra tot stranuta destul de des de ieri si parca are si ceva mucisori lichizi se zice ca ar fi racita ???

ce trebuie facut ? eu am pus dimineata preventiv un supozitor cu paracetamol, febra nu are, e vesela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

La multi ani!

Timeea, Maria, Ariana Maria, Alexandros, baietel de Bombonique

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Astea suntem noi : http://picasaweb.google.com/olgagireada/LaBunicaDeva#5372518707335609618

si ca o pot admira pe Alexandra ...desi pricipisem si de la Olga.
Eu am avut incepand de miercuri(dupa ce am facut vaccinul fetei)o saptamana de cosmas-cu puseuri de TA...
Azi m-am potolit si aveam dreptate Isabella e ok din punct de vedere psihic si motor.Are achizitii conform varstei .Abia azi a putut sa o evalueze inca un dr ca sa fiu eu convinsa ca dr de fam a preferat sa "sufle si-n iaurt "...daca dr ar stii sa expuna ceea ce gandesc,vad,simt...ce bine ar fi nu as mai avea nici eu nopti albe si ganduri negre.

Multumesc lui DD ca-i ok fata!

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Haha, in pozele unde danseaza, Aris e 100% in jeansi! Sora ei e in rochitza. Deja-s experta!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Kea acum imi pare rau ca n-am facut pariu

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Na! ca dupa-atat citit, am uitat ce vroiam sa spun

In primul rand LA MULTI ANI! sarbatoritilor de ieri si azi Ariana (bebe de Adee), Sophia Diana (bebe de Ilinca M), Ana Katherina (bebe de Gaza22) si Alexandros (bebe de Aris26), Timeea (bebe de Millie), Maria (bebe de Maya25), Ariana Maria (bebe de bebe_strumph).

Pupacim pe Alexandra cu ochisorii ei albastri, pe Sophiphi care pe mine m-a dat gata, pe Pitonas care gangureste si-si canta singur, pe Alexandros innotator, pe Ana Bianca si pe toti bebicii zambareti

Ilinca: ai fost mortala cu ficateii de la 4 luni Iar ce povestea Floric era de-a dreptul de domeniul fantasticului.. Oricum, nici eu nu sint adepta "suncilor pe bebelus", de-aia nici n-am mai bagat-o in seama pe pediatra care la controlul de 4 luni la cele 6250 gr si 63 cm ale lui Ianis zicea ca a luat prea putin in greutate (650 gr), si e baiat, da?, asa ca Sophiphi a ta este perfect in standard, mai ales alaptata exclusiv! Esential e ca e sanatoasa, vioaie, poate sa faca tot ce trebuie la varsta ei samd

Si da, pus gheata (in punga+tifon) pe impunsatura vaccinului. Initial doctora ne-a zis sa punem felii de lamaie tinute la frigider, dar mai tare s-a inrosit locul acela, asa ca am tinut gheata si a fost OK

Chatonel: distractie placuta in vacanta! Sa ne povestesti si noua cum a fost in Sardegna.

Elena, mami fericita de bebe Ianis (04.04.2009)

Poze la:
http://picasaweb.google.ro/Ela783/PicasaElenaTurcanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

bune fetelor. sunt o mamica a unui ghiocel, de fapt dnp-ul era pe 23.03. dar s-a grabit si a venit bb pe 28.02.2009. inutil sa va zic ca eu va urmaresc din "tufis" de cand s-a infiintat odiseea si mai ales de cand am aflat ca sunt insarcinata. Mi-am facut curaj azi, nush de ce nu mai demult, sa va scriu.
sa va zic ca va stiu pe toate, cred ca v-ati dat seama, am vazut la momentul potrivit toti bb-ii ce ii puteam vedea au de aici.
sper sa tin ritmul cu voi ca pana acum, nu mi-a scapat nici un capitol.

http://b1.lilypie.com/6tgQp3.png
http://community.webshots.com/user/dragos2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Neatza

Cred ca sint exagerat de mofturoasa
Pen'ca vine toamna, camera Pisilincai e racoroasa etc, am iesit sa ii caut salopete de bumbac cu "labutze". Asa, ca pt bebelusi mici-mici. Am gasit doar niste chestii groase si flausate. In rest lumea s-a uitat la mine ca la felu 14 si am primit acelasi raspuns: da'pt 6-9 luni nu se mai fac de-astea...
Pe site la omu ala de la care s-a facut comanda aia colectiva am vazut destule salopete cum vreau eu, pt virste pina la 12 sau 18 luni. Oare e asa de greu de priceput ca sint comode si practice?? Toata lumea imi ofera costumase - cum dracu sa folosesti costumas pe post de pijama? Plus ca pe gigilicile astea mici bluzele se ridica in cap, sosetele sar din picioare... Sa nu mai spun ce priviri am primit cind am acceptat costumase cu conditia sa nu aiba nasturi mari (doarme pe burta sau sta f mult pe burta!) sau body-uri fara nu stiu ce lashpatane de imprimeuri in fata, care o zgirie...."Da' astea-s frumoase, doamnaaa..." Frumoase sa fie, ca doar nu pe ea o incomodeaza...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Noi am luat pt 9-12 luni salopetele bb pt dormit din cora. Chiar erau la promotie si au fost pana in 10 ron. Desi nu-i vin acum am luat sa aiba la iarna ca shtiu ca nu prea se gasesc

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput