Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106
Raspunsuri - Pagina 7
magdita spune:
Uitai sa le pup pe Feli si pe Madutz, fete prezente in sufletul meu mereu .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
georgia_c spune:
ei magdi , daca e de dat pe ceva ... apai io as da-o linistita pe ben aflek..si sa nu mi-o mai dea inapoi , sa raman io cu ben
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
MSymo spune:
Am indraznit sa intru si eu la acest topic, fiindca astazi voi merge pt. prima data la dr. Tutunaru. Am uitat sa intreb cand am facut programarea...dr. T face si eco in timpul consultatiei? Eu merg la el dupa ce dr. meu, Dinu de la Euroclinic, mi-a spus luni ca saculetul este gol...si vreau sa cer o a doua opinie. In luna aprilie am avut o sarcina oprita din evolutie la 7 sapt si nu as vrea sa cred ca este ghinion, dupa cum mi-a spus dr. Dinu. In acest moment am 7 sapt si 5 zile....si sa vedem daca bebe isi face aparitia. Oricum m-am gandit la dr. T in ideea de a face mai multe investigatii si de a merge mai intai la cauza...si apoi tratament, investigatii.
Aveti idee cat costa consultatia, sau eco transvaginala?
Va multumesc anticipat.
7 +
alina06st spune:
Parca 50 ron era consultatia si cu eco. Cel putinin primavara cand am fost eu prima data la el atat am dat.
MSymo spune:
Deci el face si eco nu ma duc doar sa stau la povesti...daca o sa aiba chef de vorba, ca am inteles ca nu-i prea vorbaret...
Am niste emotii!!! Vreau si eu sa-l vad pe bebe acolo...
7 +
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia_c ei magdi , daca e de dat pe ceva ... apai io as da-o linistita pe ben aflek..si sa nu mi-o mai dea inapoi , sa raman io cu ben Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro Multumesc |
Georgicule, ma facusi sa rad in fata computerului , zapacita mai esti .
MSymo, sper din suflet sa nu fie asa. Asta am patit si eu in primavara, sarcina anembrionara. Da, dr.T face eco transvaginala ca sa vada embrionul, iar ecografia cred ca e mai mult de 50 lei, parca sa zic ca am dat 150 lei, nu mai stiu sigur, sigur. Doamne ajuta sa primesti vesti bune. Sa ne scrii si noua te rog vestile cu care vii de la eco. Mie mi s-a explicat ca am fost ff ghinionista, sunt situatii care se intampla extrem de rar, si cu atat mai putin nu se intampla de doua ori aceleiasi femei. Pur si simplu ovocitul fecundat nu a fost de calitate in luna respectiva, nu a continut informatia genetica de la mama, de-aia a fost fecundat de doi spermatozoizi. Natura nu permite ca perpetuarea speciei sa se realizeze cu info genetica doar de la unul din parinti, astfel incat sarcina se pierde ( hemoragie ) sau mai rau, se dezvolta placenta fara embrion si devine sarcina molara, la care am inteles ca se modifica si celulele, si dai in alte alea, fereasca Dumnezeu.
Eu sper din suflet ca tu sa auzi inimioara la eco.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
georgia_c spune:
magdi , nebuneala e o stare naturala la mine nu depun efort sa o ating ... iar azi cand inca imi mai canta madonna in cap..cred ca sunt pe culmi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
MSymo spune:
Magdita, multumesc de raspuns si incurajari!
Sunt devastata..cel putin luni cand am fost la eco si mi-a zis sac gol...am izbucnit in plans, bietul dr. nici nu mai era in stare sa dicteze asistentei celelalte masuratori. E greu sa treci prin asta, mai ales la 5 luni diferenta...Sper sa fiu pe aceeasi unda cu dr. T si sa-mi lumineze sufletul. Eu am facut toate analizele uzuale si inainte de sarcina din aprilie si dupa chiuretaj, totul este ok... Nu am facut insa din astea genetice sau la Uscateasca la Fundeni...trombofilia, fiindca dr. meu a zis ca prima data se intampla...nu-i cazul sa ne panicam, dar iata ca...nu-i tocmai bine.
Merci si vin cu vesti dupa. E nebunie la cabinet la Tutunaru, adica se respecta programarile? Eu am biroul la 5 min de el si n-as vrea sa fug de aici ca sa pierd vreo ora pe hol asteptand.
7 +
mirela2 spune:
magditule, ma bucur ca ti-a placut concertul, ce-i drept a fost ca-n vb aia, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul.
macar te-ai distrat
adriana am gasit la farmacia TEI gonal f cu reducere de 10%, dar sunt la fel, la capitolul moral sunt praf tzandari.
pupici la restul fetelor
felix76 spune:
Pup zuzele care fac schimburi! As schimba-o si eu, chit ca n-am vazut-o decat pe MTV sau youtube dar nu va spui cu cine ca poate ceteste barbatu si divorteaza de mine , va dau doar initialele ca sigur va prindeti voi (MJ).
Madutule, te pup cu drag!
MSymo sper din suflet sa fie totul bine in burtica ta iar T sa-ti de cea mai buna veste!
Aditu
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile