Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)
Raspunsuri - Pagina 6
monique02 spune:
Buna dimineata,
Nu am intrat d mult si nici nu am citit nimic din urma.
Vestea cea mare: Andreea a venit pe 20 August la 6 dimineata. (2,850 - 50 cm).
Totul este foate bine, eu acum ma concentrez pe problema cu alaptatul, sper sa reusim.
Am pus si niste pozici in album.
http://family.webshots.com/photo/2599103030104955882DPmqMg
Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor veniti pe lume.
Va pup
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Buna dimineata, Nu am intrat d mult si nici nu am citit nimic din urma. Vestea cea mare: Andreea a venit pe 20 August la 6 dimineata. (2,850 - 50 cm). Totul este foate bine, eu acum ma concentrez pe problema cu alaptatul, sper sa reusim. Am pus si niste pozici in album. http://family.webshots.com/photo/2599103030104955882DPmqMg Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor veniti pe lume. Va pup Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+ |
Sa creasca mare! Bine ai venit, Andreea!
hi5
poze
katteryna spune:
BUN VENIT BEBE ANDREI SI BEBE STEFAN!!!!
Multumim soatza de Techila!
Sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi si sa va aduca numai fericire!!!!
38s+6z cu floricica RAISA MARIA
alex25 spune:
BUN VENIT PE LUME BB ANDREEA
FELICITARI MAMI MONIQUE
Multumim de vestile minunate, sa fiti sanatoase si sa ne tineti la curent!
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
ramsan spune:
citat din mesajul lui techila buna dimineata fetele, sunt soatza techilei. am vazut deja bebeii, andrei are 2750 g si 34 cm si Stefan are 3040 g si cred ca tot 34 cm. nu prea am cuvinte acum sa ii descriu, voi pune fotografii un pic mai tarziu. techila e inca in operatie. va mai scriu dupa ce vine. Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare |
Bine ati venit, Andrei si Stefan!! Bucurosi de cunostinta!
Asteptam sa va si vedem alaturi de minunatii vostri parinti
Felicitari tati pentru asa flacai bine crescuti Sa ii aveti sanatosi, frumosi si papaciosi! Asteptam acum un cuvant si de la techilutza, dar cand s-o trezi mititica... Ce frumos e!
Ramona
Tudor Gruia 34+
AMR 6 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
lutoniana spune:
citat din mesajul lui monique02 Buna dimineata, Nu am intrat d mult si nici nu am citit nimic din urma. Vestea cea mare: Andreea a venit pe 20 August la 6 dimineata. (2,850 - 50 cm). Totul este foate bine, eu acum ma concentrez pe problema cu alaptatul, sper sa reusim. Am pus si niste pozici in album. http://family.webshots.com/photo/2599103030104955882DPmqMg Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor veniti pe lume. Va pup |
Sa traiesti papusa ca tare frumusica esti !!!!!!!!
Mami felicitari si baga mare cu alaptatul !!!!!
Cea mai fericita 37 + cu
madalina84 spune:
FELICITARI MAMICO,SA-TI TRAIASCA PUII SI SA VA BUCURATI DE EI
BUN VENIT PE LUME BEBE ANDREI SI BEBE STEFAN
34+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
laura78nico spune:
citat din mesajul lui monique02 Buna dimineata, Nu am intrat d mult si nici nu am citit nimic din urma. Vestea cea mare: Andreea a venit pe 20 August la 6 dimineata. (2,850 - 50 cm). Totul este foate bine, eu acum ma concentrez pe problema cu alaptatul, sper sa reusim. Am pus si niste pozici in album. http://family.webshots.com/photo/2599103030104955882DPmqMg Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor veniti pe lume. Va pup Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+ |
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de cele doua printese!
Felicitari mamico!
Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
katteryna spune:
BUN VENIT BEBE ANDREEA!!!
Monique FELICITARI!!! Ce frumusete am vazut io in poze!
Doamne ajuta sa decurga bine alaptatul!!
38s+6z cu floricica RAISA MARIA
lutoniana spune:
Eu v-am spus ca pana ma trezesc e totul gata, asa ca sa inceapa petrecerea:
Felicitari mami Techilaaaaa !!!!!!!
Sa traiasca Andrei si Stefan !!!!! sa pape mult
Multumim Vali, asteptam vesti ca mami e bine si POZEEEEEEEE
Cum n-a fost Techila acasa cum a mai aparut un bebelus....chiar daca nu in direct
Cea mai fericita 37 + cu