Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)
Raspunsuri - Pagina 5
diamar78 spune:
Mimika, dar tu chiar ai chef si timp sa intri pe la noi cand ai doi copii acasa? Eu cu unul si nu aveam timp de nimic dar asta si din cauza ca nu dormea ziua din cauza colicilor. Voi cum stati cu colicii?
Oricum sunt de admirat mamicile astea care-si fac timp si de noi.
Ar fi cazul sa aleg si eu o fata pe care sa o anunt ca nu se stie cand se poate intampla evenimentul.
34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
septoct2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl buna dimineatza...o mica propunere...poate ar trebui sa avem in paranteaza numele mamicilor? MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
S-a notat...
Tot io-s(kawaichan),mai stau un pic logata pe userul comun,bibilesc la lista.
techila spune:
buna dimineata fetele,
sunt soatza techilei.
am vazut deja bebeii, andrei are 2750 g si 34 cm si Stefan are 3040 g si cred ca tot 34 cm.
nu prea am cuvinte acum sa ii descriu, voi pune fotografii un pic mai tarziu.
techila e inca in operatie.
va mai scriu dupa ce vine.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare
MangaGirl spune:
techilita -m trezit pe la 5 s ceva sa ma duc la baie si ma gandeam ca esti deja in analize acu' ca m-am trezit si ma pregatesc sa merg la chinuri la birou, l-am si anuntat pe sergiu dimineatza ca esti in proces de nastere!!!! asa ca asteptam vesti :) si poze, filme...stii tu...tot tacamul pentru asa vedete!
anomis si eu stiu de duamne bine acasa care au rezolvat celulita cu masaje dureroase si nu foarte scumpe (250 de mii vechi pentru o ora de masaj)...dar aici o ora e vreo 40 de lire...doamne iarta-ma! mai e o fata care face cu 20...dar e departe de mine si nu ma vad mergand cu plodul in carut ca sa ma maseze ea pe mine pe atata amar de bani, cand eu primesc mai nimik pe concediul de materna. poate doar dk fac o escapada in Romania sa ma simt si eu mai duamna si sa ma rasfat.
astazi scanez toate materialele despre alaptat si le pun pe mailul comun. intre timp sunt deja la a treia incercare de a converti dvd-ul despre alaptat in divx sau ceva...pana acum mi-a iesit, dar fara sunet. asa ca mai perseverez. va anunt cand reusesc.
HAI TECHILA!
ma duc la munca
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui techila buna dimineata fetele, sunt soatza techilei. am vazut deja bebeii, andrei are 2750 g si 34 cm si Stefan are 3040 g si cred ca tot 34 cm. nu prea am cuvinte acum sa ii descriu, voi pune fotografii un pic mai tarziu. techila e inca in operatie. va mai scriu dupa ce vine. Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare |
BUN VENIT PE LUME ANDREI SI STEFAN! TECHILA . asteptam sa-ti tragi sufletul si sa iti revii din ameteli :)
Vali, multumim de vesti!
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
mimika spune:
citat din mesajul lui techila buna dimineata fetele, sunt soatza techilei. am vazut deja bebeii, andrei are 2750 g si 34 cm si Stefan are 3040 g si cred ca tot 34 cm. nu prea am cuvinte acum sa ii descriu, voi pune fotografii un pic mai tarziu. techila e inca in operatie. va mai scriu dupa ce vine. Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare |
Sa traiasca!!! Sa creasca mari!!! techila Da' cred ca au mai mult de 34 cm, tati! Emotiile
hi5
poze
alex25 spune:
BINE ATI VENIT PE LUME BB ANDREI SI BB STEFAN
Sa fiti sanatosi, norocosi, papaciosi, necoliciosi si sa va bucurati de toate cele bune in viata!
PS: tati, multumim de vesti (nu cred ca e vorba de 34cm, ia mai vezi)
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
mimika spune:
citat din mesajul lui diamar78 Mimika, dar tu chiar ai chef si timp sa intri pe la noi cand ai doi copii acasa? Eu cu unul si nu aveam timp de nimic dar asta si din cauza ca nu dormea ziua din cauza colicilor. Voi cum stati cu colicii? Oricum sunt de admirat mamicile astea care-si fac timp si de noi. Ar fi cazul sa aleg si eu o fata pe care sa o anunt ca nu se stie cand se poate intampla evenimentul. 34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Chef am tot timpul sa intru la voi. Timp...dupa cum dorm ei. Cu facutul mancare nu ma indeletnicesc, eu doar fac curat prin casa, spal hainute, mai fac un ceai, chestii de-astea. Citesc mai din 2 in 2 la voi, dar prind esentialul
Edit: nu avem prea mari probleme cu colicile. Noi avem cam multe gaze la stomacele si trebuie batuti bine pe spate, ca altfel regurgiteaza mult laptic.
hi5
poze
laura78nico spune:
Bun venit pe lume bb Andrei si bb Stefan !
Techila sa-ti traisca si sa te bucuri de ei Ma bucur ca amn putut sa citesc in timp util
Fug ca am niste candidati la concurs si tb sa fiu prezenta !
Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007