Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Anco acum am vazut pozele de la cheile aiudului si burtica frumoasa!
Si mie mi se pare ca au crescut frumosii Mimikai! Cat despre mami a lor, nici nu zici ca a trecut printr-o nastere!

38s+6z cu floricica RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mango nu ai citit ca am dormit azi noapte bine cu pauze dar m-am odihnit ca l-am luat langa mine..Acum as avea timp så ma odihnesc dar nu sunt obosita..

Stiu ca incet incet nu va mai dormi asa mult si va sta mai mult treaz si vom avea mai mult så ne gångurim..

Am stat acum la aer vre ora jumate de orå in balcon..Si asa ce ii prieste si acum doarme ..de la 10 30..Acusi se trezeste singurel ca papa-time

Eu stau ma uit la tv, ma relaxez , bineinteles ca nu ma satur så ma uit la el..El sta in saculetul ala de plimbat daca vi-l amintiti ca v-am trimis poze..Si sta asa bine acolo..Il iau oriunde cu mine..Balcon, bucåtårie..Bine ca eu am si sotul care mai sta langa el cand eu mai spål un vas ceva sau pun la spålat ca altceva nu ma incumet(treburi la bucatarie) incå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la capitolul 170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Anco acum am vazut pozele de la cheile aiudului si burtica frumoasa!

38s+6z cu floricica RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

multumim de aprecieri. acum e un burtoi deja pe care il duc tot mai greu ...dar, asta e suportam tot pentru puiuti.

anco 36+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Fetelor nu imi vine så cred cå Bruce doarme mai toata ziua..Parca as mai vrea så se trezeasca sa mai vb si noi..abia daca prindem 1-2 ore din astea pe zi..in rest måråie il schimba mama papa si apoi somn asta ziua..Noaptea nu stiu daca ar dormi el ca e cu ochii mari cand ii dau så pape si ar avea chef de una alta dar mami nu vb cu el ca så faca diferenta..Dar adoarme langa mine cred ca il adoarme mirosul meu..La cat doarme ziua ma mira cum doarme si noaptea si se trezeste pa la 3 ore så pape ba la 4 ore..Cel mai amuzant e cand il schimb ii dau så pape si e asa pe jumate adormit si face cacucutza si bineinteles ca trebuie så il schimb si nu ii place deloc si se trezeste instant..apoi ii bag tzitzica in gura si o molfaie acolo pana oboseste ca nu iese prea mult lapte dar el insistå..

Doamne ajutå så fie asa in continuare..

foarte frumos ...eu deja traiesc clipa asa da legatura intr-e doua persoane abia astept sa fiu si eu in situatia ta pup si succes in continuare cu noul tau rol de mamica

37 +
AMR 3 SAPTAMANI :x:x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Uff,de-abia v-am ajuns din urma!

FELICITARI SI MAMICILOR DE ZILELE TRECUTE :RodicaMAries,AngelaPanduru,Santorini,Adela
Bun venit pe lume minunilor mici!!

Vazut poze cu brotaceii lui Techila Absolut superbi si o mamica si un tatic cu adevarat fericiti.

Am experimentat si eu putina panica,pt ca nu o mai simteam pe bebita de dimineata,dar am impuns un pic burtica si s-a sesizat imediat.Cred ca nu mai are loc saracuta decat sa dea din picioare,ca e cu caputul adanc infipt in colul meu,si nu o simt decat ff finut,dar sper sa fie ok.

Am fost si noi ieri la control.Bebica e ok,are 2900g,creste ea in ritmul ei,desi e cu o saptamana si ceva in urma dar asta e,sanatosi sa fim.Lunea viitoare ma duc din nou la control,si cezariana va fi probabil miercuri sau joi.Drul vrea sa o tinem chiar pana la termen,acuma sa vedem ce planuri are ea.

Cristina ana,nici mie nu mi-a facut control pe masa,desi sunt in sapt 37 si fac cezariana pe 2-3 septembrie.Nu mi-a facut control toata sarcina, de ce mi-ar face acu .Dar ma linistesc cand vad ca nu sunt singura,se poarta,probabil ca pt cezariene nu se streseaza prea mult drii astia.Oricum o sa ne dam noi seama cand se apropie momentul,sunt sigura,instinctul isi va spune cuvantul si vom ajunge la timp la spital.
Alex,bafta la control
Sa speram ca primim vesti si de la Monica in curand!

38 sapt+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina21 spune:

SALUT pe toate burticile si viitoarele mamici de octombrie- noiembrie 2009 !
Si eu sunt o viitoare mamica de , sunt in saptamana 33 si deja bebitul nostru este cu capusorul in jos... pregatit !
Cine mai naste la maternitatea Bucur , la dr. Constantinescu ?
Cam ce preturi stiti ca mai sunt pentru o nastere normala?

Va pup si nastere usoara tuturor !
32+ viitoare mamica de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Felicitari Techilo!!!!!Bun venit lui bebe Andrei si bebe Stefan!!!Så fie sånåtosi, så creasca mari si frumosi!!!

Refacere rapidå mamico iti doresc!!

Mergi la inceput