Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)
Raspunsuri - Pagina 21
anco spune:
mary07, mai rezisti tu pentru puiutul tau in spital. sa inceapa el sa castige in greutate si o sa fie bine, medicul vrea binele lui.
fetele cu listutele, eu sincer suntincantata de ordinea care e la inceputul capitolelor si apreciez munca celor care scriu acolo. eu nu am habar sa deschid capitol nou, nu am facut-o niciodata si nici nu am de gand sa o fac.asa ca daca doriti sa activati doar cateva dintre voi pe acolo, eu nu am nimic impotriva.
iulika, si eu zic sa profiti de somnul de zi al lui bruce si sa te odihnesti si tu cand poti.
si nu mai stiu daca mai vroiam sa zic ceva...dar mai scriu cand imi amintesc.
anco 36+???? si
poze
Danuta1979 spune:
Acum am vazut pe webshot ultimele poze ale Mihaelei (Mimika). Doamne ce puisori dulci are! Pui mici si iubitorio de mami! Si parca au mai crescut!
Felicitari Mimikai pt. baieteii tai! Ce bine iti sta in postura de mamica:)
Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani
hatsumomo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila http://community.webshots.com/album/574313010YxJyuL Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare |
multam ...ptr link si wooooow ce ingerasi frumosi ..sunt perfecti ; asa nasum mic si gurita si cum papa tsitsi
si mami asa de dluce foarte frumos inca o data felicitari
37 +
AMR 3 SAPTAMANI :x:x
Iulika29 spune:
Lutoniana nimik nu mai conteaza cand te vezi cu bebelache in brate..Asa ce te astept si pe tine så povesteti de momentul cel mare..E ceva unic degeaba incercåm så povestim ce si cum a fost nu se compara cu senzatia pe care o ai tu ca mamicå..Si vei ajunge la concluzia ca altceva mai frumos, mai special nu exista ca venirea pe lume a copilului tau..
Raluk tare imi esti draga cum esti tu aproape aici de fiecare data si dai vesti si te implici..esti o persoana tare buna se simte si din mesajele tale si se simte nerabdarea ta de a-ti tine bebelu in bratzicå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
alex25 spune:
Are dreptate Techila, tre' sa ne apucam iar de treaba nu sa visam cu ochii deschisi, asa ca:
HAI MONICA, GO BABY GO
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
raluk16 spune:
Sunt in recuperari.
Lucia si eu sunt de parere ca trebuie asteptat cu bebeii, fara provocari si alte chestii, decat dupa 40 de sapt. Ma refer la cei care sunt singurei in burtica si care nu au probleme, ei sau mamicile...
Am vazut in capitolul trecut ca s-a enervat crissbebe si am vrut sa-i zic ca daca citea inapoi, vedea ca eu sambata am facut uraturi, dar nu am stiut sigur ca e sambata. Si oricum, la neuronul gravid trebuia reamintit, ca uitam si daca ne-a spus AngelaPanduru ca naste luni prin cezariana. Dar a mai intrat o data sa ne spuna
Delia
Nela ce m-ai emotionat
Offf, techila ce scumpica ai fost tu ca ai intrat inainte sa mergi la spital sa ne lasi o cafeluta si o dedicatie!!! "sa fiti cuminti ca eu plec sa nasc"... esti cea mai tare!
Mihaela sunt foarte curioasa ce fac in visele tale
Am recuperat capitolul trecut. Abia astept sa mai bocesc o data la transmisiunea in direct a nasterii din capitolul asta!
32+ Alex
delia79 spune:
Mihaela, uitasem sa-ti raspund. Da, mi-a placut enorm cartea lui Tracy Hogg, acum sunt la a doua lectura ( cu carioci, iau notite si imi fac scheme de lipit pe frigider ). Am citit si dr Spock, citesc si pe site la dr Sears si pe site la BabyCenter, dar pt mine metoda si abordarea lui Tracy sunt excelente. Modulele lui Sheri Baylei pe care le-am vazut sunt cursuri prenatale, iarasi excelente din punctul meu de vedere.
Ma duc si eu la dus fetele, ca am o zi incarcata : masaj, tuns si vopsit , ca cica nu ma primeste la spital asa neingrijita . Va pup
Oare Adimercedes a nascut? N-a mai intrat de mult timp sa ne salute, imi aduc aminte ca zicea de o perioada mai ocupata. Sper ca e bine
34+
in curand mamy de Sofia scumpa
hatsumomo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor nu imi vine så cred cå Bruce doarme mai toata ziua..Parca as mai vrea så se trezeasca sa mai vb si noi..abia daca prindem 1-2 ore din astea pe zi..in rest måråie il schimba mama papa si apoi somn asta ziua..Noaptea nu stiu daca ar dormi el ca e cu ochii mari cand ii dau så pape si ar avea chef de una alta dar mami nu vb cu el ca så faca diferenta..Dar adoarme langa mine cred ca il adoarme mirosul meu..La cat doarme ziua ma mira cum doarme si noaptea si se trezeste pa la 3 ore så pape ba la 4 ore..Cel mai amuzant e cand il schimb ii dau så pape si e asa pe jumate adormit si face cacucutza si bineinteles ca trebuie så il schimb si nu ii place deloc si se trezeste instant..apoi ii bag tzitzica in gura si o molfaie acolo pana oboseste ca nu iese prea mult lapte dar el insistå.. Doamne ajutå så fie asa in continuare.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08) |
foarte frumos ...eu deja traiesc clipa asa da legatura intr-e doua persoane abia astept sa fiu si eu in situatia ta pup si succes in continuare cu noul tau rol de mamica
37 +
AMR 3 SAPTAMANI :x:x
katteryna spune:
Si mie imi e draga Raluk si astept mesajele ei sa zica si de mine ceva
38s+6z cu floricica RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
vias spune:
mai fetelor, eu inca de dimineata incerc sa o sun pe Monica...dar nu raspunde...i-am trimis si mesaj...nimic...
Doamne Ajuta sa fie bine!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE