Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

scz fetele ca dau buzna asa...
da' ma bucur si eu tare ptr Techiluta, chiar daca ea nu ma stie

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Vin la spartul targului, stiu!

Felicitari Techila, sa ai bebei sanatosi si norocosi!

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Buna dimineata,

Nu am intrat d mult si nici nu am citit nimic din urma.

Vestea cea mare: Andreea a venit pe 20 August la 6 dimineata. (2,850 - 50 cm).

Totul este foate bine, eu acum ma concentrez pe problema cu alaptatul, sper sa reusim.

Am pus si niste pozici in album.

http://family.webshots.com/photo/2599103030104955882DPmqMg

Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor veniti pe lume.

Va pup

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+

Felicitari Monique pt fetitzå!!!!!Så creasca mare si frumoaså si så fie påpåcioaså

Katteryna 28 august a fost DPN-ul meu

am intrat si eu nitel ..al meu Bruce doarme bustean..Si azi noapte a dormit bieninteles langa mine de alasat-o si pe mami så doarma si ea cate 2 ore legate..Are un somn foarte gaitat pe noapte cel putin pana adoarme mai adanc..Incet incet incep militaria cu el så doarma in påtut..Va cåråi el la inceput dar asta este nu poate dormi o vesnicie langa mine..Dar acum chiar aveam nevoie de orele alea de odihna ca nu dormisem intr-o såptamana decat cred adunate vreo 4-5 ore..In rest nu plange de fel..Cand vrea papa måråie putin de schimbat la fel..In rest nu plange decat cand il pun bineinteles in patut seara..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

si nici voi, celelalte...
e inutil sa ma spun, ca stiu ca suna ca o placa stricata, da' si eu va citesc de la inceput de tot, imi sunteti tare dragi toate (mai ales fetele mele din uk)

37+

Mergi la inceput

acu' n-am pretentia la trecut in lista si alte alea, asa pe ultima suta de metri, da' pur si simplu simteam nevoia sa ma bucur si eu alaturi de voi

37+

Mergi la inceput

so...
felicitari tuturor mamicilor de dovlecei proaspeti si mai ales BUN VENIT SI O VIATA MINUNATA puiutilor vostri

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Felicitari Techila! Sa creasca boraceii mari ! sa fie papaciosi si somnorosi si necoliciosi!

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Iar legat de comunicatul cu fetele pe aici eu sunt alt gen,ma exteriorizez mai putin in public,foarte greu m-am urnit si eu si abia in ultima vreme.
Dar asta nu inseamna ca adineauri cand am vazut mesajul de la Monique nu m-au trecut toti fiorii sau nu m-am emotionat toata cand a scris Vali despre nasterea brotaceilor..
Suntem diferite,uneori ma intreb oare ce personalitati se ascund in spatele nickurilor de aici,pt ca sunt convinsa ca sunt doar o mica mica parte din ceea ce scriu pe forum...

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

nici nu stiu daca sa va spun cate ceva despre mine...
ca ma gandesc ca nu sta nimeni sa citeasca chestiute neinteresante cand pe-aici se petrec asemenea lucruri minunate si se face atata galerie

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Buna dimineata,

Nu am intrat d mult si nici nu am citit nimic din urma.

Vestea cea mare: Andreea a venit pe 20 August la 6 dimineata. (2,850 - 50 cm).

Totul este foate bine, eu acum ma concentrez pe problema cu alaptatul, sper sa reusim.

Am pus si niste pozici in album.

http://family.webshots.com/photo/2599103030104955882DPmqMg

Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor veniti pe lume.

Va pup

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+

Monica, sa-ti traiasca fetita Andreea, sa fie sanatoasa, iubita si norocoasa! Si sa pape :)
Felicitari din suflet!

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput