Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxxy80 spune:
Sunt total de acord cu Lucia. Si mie mi se pare ca ne faci prea des atente cu listuta aceea. Sper ca nu te superi pe mine ca iti asta, dar asa simt, numai ca eu nu stiu sa o spun asa de frumos si finut ca Lucia.
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Draga Kawaichan tocmai pentru ca stiu prea bine regulile unui forum, acesta nefiind primul pe care activez lasa-ma sa-mi spun si eu parerea. Mi se pare ca faci prea mare caz de la listuta aceea. Recunosc ca este foarte frumoasa, structurata bine dar nu cred ca trebuie sa ne amintesti zilnic de cateva ori pe zi cum ai facut-o si cat ai mesterit-o. Stii prea bine, sunt sigura ca sunt fete carora le place sa faca si altora caroroa nu le place. Eu ma numar in a doua categorie si recunosc ca nici macar nu ma uit pe lista....pentru ca imi place sa citesc ce scriu fetele, sa ma apropii de ele, sa comunicam sentimente si trairi. De exemplu, mi se pare de 1000 de ori mai interesant sa stiu ce simte Techila sau Iulika...decat masuratoarea in centimetri a bogatiilor de bebelusi...dar asta e doar opinia mea. Cine facea capitole si modifica listuta pana acum (si numai eu stiu cateva fete) o facea intr-un mod discret, delicat si nu cerea aprobari peste aprobari si acum mai nou chiar si voturi. Este parerea mea si sper sa nu te supere. Ma indoiesc sincer ca este cineva care te pandeste la colt si dupa ce tu lucrezi la lista, si apreciez asta o mai spun odata, intra pe furis si face modificari. Mi se pare ca esti cumva setata pe subiectul asta si nu il poti depasi. Si inca ceva: daca mie imi place lutoniana cu l mic ....mi-ar placea sa ramana cu l mic si nu cu L mare ....nu de-alta dar asa imi suna mie bine cum si tie iti suna bine Kawaichan cu ch si nu cu k. Numai bine Cea mai fericita 37 + cu |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI
daciana.ilie spune:
BUN VENIT PE LUME BB ANDREI
BUN VENIT PE LUME BB STEFAN
FELICITARI MAMI TECHILA
Multumim "TATI de boracei" pt vestile minunate, sa fiti sanatosi si puradeii papaciosi!
Pupa mamica proaspata din partea noastra !
daci 36+ cu Darius Alexandru
techila spune:
fetili, nu ne injurati darpozele sunt puse de juma' de ora pe webshots la incarcat si din 13 abia s-au uploadat doua.
aveti nitzica rabdare.
a luat boracei din camera si acum tre'sa vina pentru tura 2 de vizita la ma-sa.
va citesc dar nu pot sa sciu si sotul o sa plece sa scoata javrele la pipi.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare
Iulika29 spune:
Felicitari Techilo!!!!!Bun venit lui bebe Andrei si bebe Stefan!!!Så fie sånåtosi, så creasca mari si frumosi!!!
Refacere rapidå mamico iti doresc!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
NelaM spune:
Techila si Monique, felicitari!
Sa fie bebicii sanatosi si sa va bucurati de ei din plin. Eu astept cu sufletul la gura si povestea nasterii, alea alea, sa ne impartasiti din experientele voastre!
Doamne ajuta!
Un buchet mare mare de flori pentru voi.
Va imbratisez cu drag.
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
kawaichan spune:
Lucia draga la fel ca si tine,o perioada lunga de timp nu m-a interesat lista si nici nu m-am ocupat de ea.Treptat treptat a inceput sa-mi placa si sa ma ocup just for fun,dupa care am prins chiar drag.
Pana alaltaieri(cred) ma ocupam din umbra,asa cum zici tu,discret,pt ca chiar nu vad nici un motiv pt care as fi facut altfel daca nu se iveau probleme,gen schimbat de nspe mii de ori niste chitzibusuri,alte ori detalii importante care dispareau pur si simplu.
Sunt absolut de acord cu tine ca lucrurile se pt face in liniste si din umbra in conditiile in care exista respect si consideratie pt timpul pierdut de cineva...NU am ajuns pana aici(adica a intreba pe forum,supus la vot etc etc) pt ca imi face placere sau ca sa ma dau rotunda-imi pare rau ca asa se vede din unghiul din care privesti tu pt ca chiar urasc chestia asta-ci pt a fi fair,si a evita eventuale conflicte pe viitor.
Am dat exemple azi de ce s-a intamplat doar ca sa aveti idee ca nu ma agit aici aiurea,mie chiar mi se pare de bun simt sa o fi intrebat pe Sabina daca locuieste in Tokyo sau nu...in schimb respectiva persoana a schimbat asa..doar de vreo 10 ori la loc din Japan in Tokyo...weird ce sa zic..
Mihaela 38+ cu baby Joshua
lutoniana spune:
citat din mesajul lui techila fetili, nu ne injurati darpozele sunt puse de juma' de ora pe webshots la incarcat si din 13 abia s-au uploadat doua. aveti nitzica rabdare. a luat boracei din camera si acum tre'sa vina pentru tura 2 de vizita la ma-sa. va citesc dar nu pot sa sciu si sotul o sa plece sa scoata javrele la pipi. |
Offff.....sa faci o plangere pentru conexiunea slaba de la internet si sa precizezi ca sunt zeci de fete care stau cu inima la gura si asteapta pozele tale.....Nu se pot juca cu lucruri atat de serioase
Cea mai fericita 37 + cu
daciana.ilie spune:
citat din mesajul lui kawaichan Eu ma uit la Laugh&learn,e dementiala tipa,asa ca m-am hotarat sa-mi cumpar DVD-urile ramase,o sa le comand de pe Amazon.Ma gandeam ca merge mai repede online,dar vreau sa le am cu mine la spital ca o sa fiu internata vreo saptamana Daca ajunge comanda in timp si o sa le pot copia o sa le share cu voi cu mare placere Mihaela |
heheheh Mihaela, asta cred ca este reactia fiecarei fete care a apucat sa vada DVD-ul cu childbirth; noi inca mai asteptam mesaj de la administratorul site-ului legat de proceduri asa ca, daca tu te misti mai repede si esti o scumpa si-l imparti cu noi, ramanem datoare (gasim noi o modalitate de a ne revansa )
apropo de listutza - sa stii ca am auzit de-a lungul timpului mai multa lume care se plangea de acelasi lucru - refacut peste refacut s.a.m.d.; de asta cred ca singura solutie este de a pune o alta parola pe care sa o stiti doar cateva fete, caci oricum doar cateva sunteti, cele care va ocupati in mod constant de administrare
daci 36+ cu Darius Alexandru
alex25 spune:
citat din mesajul lui techila fetili, nu ne injurati darpozele sunt puse de juma' de ora pe webshots la incarcat si din 13 abia s-au uploadat doua. aveti nitzica rabdare. a luat boracei din camera si acum tre'sa vina pentru tura 2 de vizita la ma-sa. va citesc dar nu pot sa sciu si sotul o sa plece sa scoata javrele la pipi. Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare |
Asteptam cumintele si cu sufletul la gura sa vedem minunatiile!!
Vezi ca se rezolva si cu javrele, nu e un capat de tara (asta ca sa ma imbarbatez si eu pe langa tine)!
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase