Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mie una imi place cum arata prima pagina acum, e clara si totul arata bine.

PS: si eu as fi de acord ca parola de la userul comun sa nu o aiba decat cele care fac si capitol si se si ocupa intens de lista...parerea mea, nu dati cu pietre.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

deci Andrei suge de 15 minute

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Wow, suge tzitzi?

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetelor, intrebare de baraj: voi cum faceti cu botezul? La cat timp dupa nastere, ati rezervat deja la restaurant, ce trebuie sa fac eu ca parinte si cu cat timp inaine??? Chestii din astea de organizare.

Poate ma luminati si pe mine!

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Mai m-am topit,ce dulceata de fetita are Monique02 !

Astept si eu cu nerabdare poze cu brotacii Techilei.Se pare ca a avut dreptate doctorita ei cand i-a spus ca o sa aiba cam 3kg fiecare.
Alex cred ca la Euroclinic au alta politica de aceea poate alapta asa repede,sunt mult mai flexibili decat la stat...am auzit numai lucruri bune din ce-am mai citit de pe la alte odisei.

Fetele care vor sa se ocupe de listuta astept PMs insa mai intai va rog sa va anuntati si aici Cele care vor primi parola ma gandesc sa le trecem pe o listuta in prima pagina ca sa stie lumea pe cine sa traga de maneca atunci cand sunt de trecut date,o sa fie mult mai usor.
A,si nu e neaparat sa va pricepeti...asta se invata foarte repede,important e sa fim cateva care sa acopere toate intervalele de timp,prin rotatie,bineinteles

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

crissbebe casa de paitra si multi ani fericit!

croco felicitari! mai ai un pik

hatsumomo iti inte;eg usurarea...astept si eu sp 37 ca sa pot sa-l indemn prieteneste sa iasa ca pe mami o doare spatele rau de tot.

sper ca retin bine...clodute bun venit acasa.

mihaela fair enough cu schimbarea parolei. recunosc...eu am icnercat o data sa fac un capitol nou si m-am impotmolit la sfertul drumului. ma simt vinovata...dar ma iertati, nu?

oare ce-o mai face MariaI si bb Mihail?

Sper ca Monica e ok... mai are un pik.

ma duc inapoi la treburi, dar stau si cu un ochi pe aici sa vad noutati.

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sorry ca dau buzna da' va urmaresc odiseea din umbra datorita monicai, aidei si acum si camy care s-a mutat la voi

am intrat sa felicit mamicile care isi tin bebeii in brate deja, sa le urez celor de pe baricade o nastere cu zambetul pe buze si copilasi sanatosi si voiosi, sa felicit mamica techila pt cei 2 proaspat grasunei si sa scot pt draga de monica pt maine

have fun girls

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Draga Kawaichan tocmai pentru ca stiu prea bine regulile unui forum, acesta nefiind primul pe care activez lasa-ma sa-mi spun si eu parerea.
Mi se pare ca faci prea mare caz de la listuta aceea.
Recunosc ca este foarte frumoasa, structurata bine dar nu cred ca trebuie sa ne amintesti zilnic de cateva ori pe zi cum ai facut-o si cat ai mesterit-o.
Stii prea bine, sunt sigura ca sunt fete carora le place sa faca si altora caroroa nu le place. Eu ma numar in a doua categorie si recunosc ca nici macar nu ma uit pe lista....pentru ca imi place sa citesc ce scriu fetele, sa ma apropii de ele, sa comunicam sentimente si trairi. De exemplu, mi se pare de 1000 de ori mai interesant sa stiu ce simte Techila sau Iulika...decat masuratoarea in centimetri a bogatiilor de bebelusi...dar asta e doar opinia mea.
Cine facea capitole si modifica listuta pana acum (si numai eu stiu cateva fete) o facea intr-un mod discret, delicat si nu cerea aprobari peste aprobari si acum mai nou chiar si voturi.
Este parerea mea si sper sa nu te supere.
Ma indoiesc sincer ca este cineva care te pandeste la colt si dupa ce tu lucrezi la lista, si apreciez asta o mai spun odata, intra pe furis si face modificari.
Mi se pare ca esti cumva setata pe subiectul asta si nu il poti depasi.
Si inca ceva: daca mie imi place lutoniana cu l mic ....mi-ar placea sa ramana cu l mic si nu cu L mare ....nu de-alta dar asa imi suna mie bine cum si tie iti suna bine Kawaichan cu ch si nu cu k.
Numai bine

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Sa nu uit si eu sa urez bun venit acasa Karolinei de Clodute ! Mult succes la alaptat !

Eu ma uit la Laugh&learn,e dementiala tipa,asa ca m-am hotarat sa-mi cumpar DVD-urile ramase,o sa le comand de pe Amazon.Ma gandeam ca merge mai repede online,dar vreau sa le am cu mine la spital ca o sa fiu internata vreo saptamana Daca ajunge comanda in timp si o sa le pot copia o sa le share cu voi cu mare placere

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui loradin
Aveti idee ce mai pot folosi?
Poimaine ma duc la control si sper sa ma programeze pentru cezariana(prima nastere a fost tot cezariana) Am mari emotii deoarece asa cum v-am mai scris m-a avertizat ca puiutul are capul mai mare cu trei saptamani decat corpul.M-am necajit dar nu-mi ramane decat sa ma rog Domnului sa fie bine.

Cam atat deocamdata.Cum am vesti va anunt.

Pup dulce toti bebeii si le doresc tot binele din lume!

INGERASUL MEU DRAG

Loradin, eu am racit prin luna a sasea, dupa ce m-am intors de la mare. Nu am vrut sa iau deloc medicamente, baie fierbinte nu puteam sa fac, asa ca am cautat leacuri babesti. Am baut ceaiuri foarte fierbinti (cat sa pot suporta, bineinteles) de lamaie (2-3 litri), asezonate cu lamai proaspete (au vitamina C multa) si am incaltat sosete inmuiate in otet noaptea. Nu stiu daca de la sosete sau de la lamai sau de la ceaiuri, dar in doua zile mi-a trecut si nasul si starea febrila si raceala. Iti doresc insanatosire grabnica.

Si tinem pumnii cu planificarea aceea de cezariana!

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Bine ati venit pe lume bebe Andrei si bebe Stefan!
Felicitari mamei Techila!!!!!!!!!
Vreau poze:)

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput