Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
deci Andrei suge de 15 minute
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
hatsumomo spune:
b !UNA ZIUA de astazi am schimbat si noi semnatura avem 37 +
si deci am scapat 100% de stadiul 'prematur' si ne putem naste in orice clipa clipa pe care eu o astept cu atat de multa nerabdare pupici o zi buna in continuare
37 +
AMR 3 SAPTAMANI :x:x
mkunigunda spune:
Bine ati venit Andrei si Stefan, sa fiti sanatosi, mancaciosi si norocosi!
Dana, Adi, sa va umple cei doi vietile cu zambete de fericire!
Recuperare rapida Techila!
_
34+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
mary_07 spune:
Yuhuuuu,e mancacios tare Andrei
Techila,ma bucur mult ca esti ok si ca ai reusit sa ne scrii
Clodute,bine ai venit acasa,abia asteptam primele impresii
Eu sunt un pic tristuta,nu ne lasa maine acasa,cred ca abia joi.Razvanica a scazut cam mult in greutate...din fericire,a inceput sa puna deja la loc,dar dr. zica ca vrea sa il mai vada cum evolueaza.Asta e,mai rabd eu o zi in plus,numai puiul sa fie bine
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
mkunigunda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Buna dimineata, Nu am intrat d mult si nici nu am citit nimic din urma. Vestea cea mare: Andreea a venit pe 20 August la 6 dimineata. (2,850 - 50 cm). Totul este foate bine, eu acum ma concentrez pe problema cu alaptatul, sper sa reusim. Am pus si niste pozici in album. http://family.webshots.com/photo/2599103030104955882DPmqMg Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor veniti pe lume. Va pup Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+ |
Felicitari Monique, Andreea e o dulceata, sa va bucurati de ea si sa fiti sanatosi, tin pumnii sa reusesti cu alaptatul
_
34+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui techila gazelelor, stau in camera ca la hotel si am multe fire atrnate pe mine si o treaba grea pe burta ca sa se traga uteru'. am televizor in camera si diseara o sa mauit la Columbo. foarte faine conditiile si fetele de aici. boraceii au luat amandoi scor Apgar 10. mai revin pe aici pe la voi. Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare |
dragutza techilutza ti-am urat de bine...bravo lor..premianti din prima clipa!! pai iti dai seama ce geniali o sa fie ei...banii aia de operatie estetica pentru mama o sa se stranga cat ai zice "boracel". ma bucr ca esti bine si inca in chef de glume. sunt acolo cu tine sau separat?
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
vias spune:
poze...nu sunt poze inca?????...vreau pozeeeeeeeee
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
katteryna spune:
Mary Doamne ajuta sa fie bine!Mai rabda putin!Pupam pe Razvanica
38s+6z cu floricica RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
alex25 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac deci Andrei suge de 15 minute Aida ... 36+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
atat de repede dupa cezariana??
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase