Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Clodute si Karolina bine ati venit acasa si sa va intrati in ritm cu fiecare noapte....!!!!!

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Techiluto
Felicitari boraceilor!
Auzi, sa ne povestesti si noua Columbo!

BUN VENIT ACASA BEBE KAROLINA!

38s+6z cu floricica RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Ce-mi place listuta din prima pagina!
Mihaela saru'mana inc-o data!

38s+6z cu floricica RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Techila, felicitari pentru notele maxime primite! Asta e o parte din rasplata pentru greul indurat in ultimele saptamani :)

Ce frumos arata lista de pe prima pagina! Multumim inca o data Mihaelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Fetele va rog trageti un oki la prima pagina si spuneti cum vi se pare,daca e ceva care nu va place ridicati doo deshte va rog

Selen si eu ma gandeam la acelasi lucru...crede-ma ca mi s-a intamplat de nenumarate ori,cineva e atat de maniac ca le schimba la litera...de exemplu nickurile fetelor uneori erau scrise cu litera mica iar eu le-am pus pe toate cu litera mare,un amanunt insignifiant insa in cateva ore/a doua zi erau la loc,desi alte date noi nu dispareau Alta chestie,cu saptamanile fetelor-eu inteleg ca sunt calcule si calcule,dar se poate cadea de comun acord aici,pe forum,ca doar de aia suntem oameni..vii,spui,dezbati...

Adineauri a fost culmea,am stat aproape o ora sa trec 3 bebei in cele doua mesaje plus scos mamicile din lista veche,chestie care in mod normal ia maxim 10 minute.Deci am obosit:(((

Mie mi-e tare drag sa aranjez lista,s-o fac cat mai dragutza etc etc..poate ca am prea mult timp,poate ca m-am si atasat prea tare de grup dar eu nu cred ca e ceva deplasat totusi...insa nu e proprietatea mea personala si nici a nimanui,e lista noastra, a tuturor

Asa ca eu propun sa o luam de la capat,schimbam parola doar de la contul DC iar fetele care vor sa participe la aranjat/modificat listuta sa se anunte aici intai si apoi vor primi PM cu noua parola.
That ok fetele..?

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

buna dimineata fetele,
sunt soatza techilei.
am vazut deja bebeii, andrei are 2750 g si 34 cm si Stefan are 3040 g si cred ca tot 34 cm.
nu prea am cuvinte acum sa ii descriu, voi pune fotografii un pic mai tarziu.
techila e inca in operatie.
va mai scriu dupa ce vine.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare

BU N VENIT PE LUME ANDREI SI STEFAN FELICITARI TECHILA

37 +
AMR 3 SAPTAMANI :x:x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

neata si de la mine
va las prospata si fierbinte, stiu ca e cam devreme, dar sa nu o aruncati, ca in alte parti ale lumii e scumpa si rara, sa nu faceti fitze ca e rece. e perfecta da????
toata noaptea mi-a cantat in cap un cantec, vi-l dedic
www.youtube.com/watch?v=iuGMLhcyxtc" target="_blank">aici

sa iti cuminti ca eu plec sa nasc, va pup mult de tot

si pentru monica
tzaca tu inainte sa nasti , la 5:49 , ai lasat cafea ? jiiiiiiz , esti chiar deosebita

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Fetele va rog trageti un oki la prima pagina si spuneti cum vi se pare,daca e ceva care nu va place ridicati doo deshte va rog

Selen si eu ma gandeam la acelasi lucru...crede-ma ca mi s-a intamplat de nenumarate ori,cineva e atat de maniac ca le schimba la litera...de exemplu nickurile fetelor uneori erau scrise cu litera mica iar eu le-am pus pe toate cu litera mare,un amanunt insignifiant insa in cateva ore/a doua zi erau la loc,desi alte date noi nu dispareau Alta chestie,cu saptamanile fetelor-eu inteleg ca sunt calcule si calcule,dar se poate cadea de comun acord aici,pe forum,ca doar de aia suntem oameni..vii,spui,dezbati...

Adineauri a fost culmea,am stat aproape o ora sa trec 3 bebei in cele doua mesaje plus scos mamicile din lista veche,chestie care in mod normal ia maxim 10 minute.Deci am obosit:(((

Mie mi-e tare drag sa aranjez lista,s-o fac cat mai dragutza etc etc..poate ca am prea mult timp,poate ca m-am si atasat prea tare de grup dar eu nu cred ca e ceva deplasat totusi...insa nu e proprietatea mea personala si nici a nimanui,e lista noastra, a tuturor

Asa ca eu propun sa o luam de la capat,schimbam parola doar de la contul DC iar fetele care vor sa participe la aranjat/modificat listuta sa se anunte aici intai si apoi vor primi PM cu noua parola.
That ok fetele..?

Mihaela 38+ cu baby Joshua

DA, de accord. (eu spre rusinea mea nu am facut nici un capitol nou)

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata,

am intrat si eu sa felicit mamicile ce deja isi tin puiutii in brate si sa le urez multa,multa sanatate.

Despre mine ce sa va zic...sunt in 35 de saptamani,voi avea un baietel(pe care-l va chema Tudor) si abia astept sa nasc.Nu reusesc sa ma mai odihnesc noaptea,m-am umflat foarte rau la maini si la picioare(nu mananc sarat deci....)si ma deplasez greu(am luat pana acum 18 kg). La fel ca la fetita am luat multe kg insa nu-mi fac griji deoarece in trei luni le-am rezolvat fara sa fac vreun efort.Ce-i mai rau e ca m-am procopsit cu o raceala zdravana.Ma omoara nasul care este in permanenta infundat.Am citit pe prospectul la vibrocil si nu am voie sa-l utilizez.Ma chinui cu un creion nazal dar e ca si cum nu-l am.Aveti idee ce mai pot folosi?
Poimaine ma duc la control si sper sa ma programeze pentru cezariana(prima nastere a fost tot cezariana) Am mari emotii deoarece asa cum v-am mai scris m-a avertizat ca puiutul are capul mai mare cu trei saptamani decat corpul.M-am necajit dar nu-mi ramane decat sa ma rog Domnului sa fie bine.

Cam atat deocamdata.Cum am vesti va anunt.

Pup dulce toti bebeii si le doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Techila , hai ca esti tare! stii ca ma uitam acum la Tv si avea Colombo si ma gandeam la tine ca-l pierzi Eu nici n-aveam un dubiu ca vor lua nota 10, oricum voi toti 4 sunteti de nota 10! vai, ce mor de curiozitate, vreau poze!

Mihaela, eu sunt de acord, ca doar de aia am si propus

Alex, bafta multa la control, sper sa te mai linistesti si tu asa, si sa te vad la fel de relaxata ca si Techila!

hai ca s-au mai linistit lucrurile, ma duc sa mai dau si eu un aspirator in camera ursulicai....

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-7 ZILE!

nunta

Mergi la inceput