Burtici fericite de septembrie-octombrie(169)
Raspunsuri - Pagina 11
alecsxa0208 spune:
Neatza![cafea
Ieri nu am intrat,dar azi neparat ca stiam ca e zi mare.
BUN VENIT BB ANDREI SI BB STEFAN!!!!
Sa fiti sanatosi,voiosi,mancaciosi si sa va bucurati parintii[pk]
BUN VENIT BB ANDREEA!!!
FELICITARI MONIQUE02 pt bebelina scumpa!
Lipseste omul o zi ,si nu mai pridididesc cu felicitarile.Ploua cu bebici si nici n-am intrat inca in septembrie!
Ma bag la recuperari si revin.
38 sapt+ cu
techila spune:
gazelelor,
stau in camera ca la hotel si am multe fire atrnate pe mine si o treaba grea pe burta ca sa se traga uteru'.
am televizor in camera si diseara o sa mauit la Columbo.
foarte faine conditiile si fetele de aici.
boraceii au luat amandoi scor Apgar 10.
mai revin pe aici pe la voi.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila gazelelor, stau in camera ca la hotel si am multe fire atrnate pe mine si o treaba grea pe burta ca sa se traga uteru'. am televizor in camera si diseara o sa mauit la Columbo. foarte faine conditiile si fetele de aici. boraceii au luat amandoi scor Apgar 10. mai revin pe aici pe la voi. Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare |
Te pupam cu mare drag si iti dorim din suflet recuperare rapida!
Si au avut 54cm, nu??
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
lutoniana spune:
citat din mesajul lui crocodana am uitat semnatura!!!! in calitate de viitoare mamica f aproape de termen ma simt |
FELICITARI !!!!!!!!!!!!
Cea mai fericita 37 + cu
raluk16 spune:
Eu trebuie sa fug pentru ceva hartogarii la medicul de familie... asa mi-e de ciuda ca nu am timp sa citesc inapoi relatarea!!!
Si mai vreau sa va spun ca s-a intors acasa Clodute si ne citeste acum din urma. N-am stiut daca vrea sa va faca o surpriza si sa nu spun ca a revenit acasuca, dar in mesajul ei spunea ca va pupa pe toate fara exceptie. Asa ca m-am gandit sa va transmit .
E acasa de duminica , prima noapte a fost mai grea, a doua mai buna. Vrea sa ajunga la zi cu cititul inainte sa ne raspunda. Ne multumeste mult.
Bine ati venit acasa, Clodute si Karolina!
32+ Alex
diamar78 spune:
Te pupam Techila draga. Multumim de transmisia in direct.
34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
BUN VENIT ACASA CLODUTE SI KAROLINA
Doamne, ce de vesti minunate pe ziua de astazi, sper sa vin si eu fericita de la control diseara, ca am emotii!
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
lutoniana spune:
citat din mesajul lui techila gazelelor, stau in camera ca la hotel si am multe fire atrnate pe mine si o treaba grea pe burta ca sa se traga uteru'. am televizor in camera si diseara o sa mauit la Columbo. foarte faine conditiile si fetele de aici. boraceii au luat amandoi scor Apgar 10. mai revin pe aici pe la voi. |
Yuhuuuuu !!!!!!!
Ce vesti super.....
Techilo sa nu ne uiti cu pozele ca salivam pe aici ca Techila fiica .....
Auzi la ei au luat nota 10 cu coronita ....inca odata
Yuhuuuuu !!!!!!!
Cea mai fericita 37 + cu
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui techila gazelelor, stau in camera ca la hotel si am multe fire atrnate pe mine si o treaba grea pe burta ca sa se traga uteru'. am televizor in camera si diseara o sa mauit la Columbo. foarte faine conditiile si fetele de aici. boraceii au luat amandoi scor Apgar 10. mai revin pe aici pe la voi. Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare |
Wauuu! Techila ce bine ca esti bine si deja ai planuri pe diseara. Ce feciori mandrii ai!!! Nota 10!!!!Excelent! Ai grija de tine si acum odihneste-te
KIKI 34+ si
Poze KIKI