Licurici de ianuarie-februarie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

cristi, eu am predat la scoala ai aveam si copii de tigan in clasa. Nu am avut probleme cu ei, i-am tratat normal.

Problemele incep cand cresc ei, fie din cauza parintilor, care le intrerup frecvent studiile sau mai stiu eu ce, fie din cauza anturajului...

Aveam in clasa a II-a o tigancusa frumoasa, cred ca avea deja 11 - 12 ani, lipsea mult, am intrebat-o unde a fost, mi-a spus ca in Italia... Asa sfios a raspuns, si cu ochii in pamant, ca imediat mi-a fugit gandul la tampenii (gen "la produs")... Acum are 15 ani si e maritata...

Uite, mama e inca profesoara si are si ea tigani in clasa la care e diriginta. S-a pomenit cu sora unei tiganci venind in clasa cu cutitul, pusa pe bataie, sa-si "razbune" neamul... Nu cu mama avea treaba, ci cu un alt copil din clasa.

Sau copil de tigan de clasa a III-a, stalcind in bataie un coleg de clasa, roman.

Daca te iei de un tigan, ai sanse sa te trezesti cu tot neamul la usa, sa te invete minte.

Deci, cine e discriminat aici?

Tiganii nu sunt prosti, sunt isteti, profita de orice ocazie, vezi episodul Kosovo, cand au fugit in Europa si cerseau pe strazi, cu pancarte cu "refugiat din Kosovo" atarnate de gat.

Sau tiganii trimisi inapoi din Franta de catre o organizatie umanitara - tare fraier managerul, contra a 200 de EUR de persoana. Da, atata le-a dat la fiecare, numai sa revina in Romania si sa nu mai cerseasca. Le-au luat posturile de TV interviu la aeroport - "ce faceati in Franta?" "Mai cerseam, mai furam..." "Si acum ce o sa faceti?" "Asteptam sa ni se termine banii si plecam inapoi".

Sau tiganca de 16 ani care a nascut intr-o tara nordica (Finlanda, oare?) si pentru care a platit municipalitatea 100.000 de EUR, costul spitalizarii, nasterii, alea, alea, ca n-avea nici dupa ce bea apa...

Sigur ca orice padure are uscaturi. Numai ca si vesticii astia, tare "botanisti" mai sunt, au impresia ca cunosc realitatea dintr-o tara mai bine decat locuitorii acelei tari.

Exista si multi romani care ne fac de rusine.

ingrid:

"eu am crescut cu astea si nu mi-a fost rau deloc."

Sa fii batut (nu ma refer la o palma la fund sau peste mana) si agresorul sa reuseasca sa te si convinga ca e normal si ca ti-e bine asa, e deja abuz psihologic. Plus ca exista riscul ca victima sa devina agresor, la randul ei.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daiopri, te vazusem pe acolo, si pe spic_de_grau o vazusem, dar mi-a fost jena sa va intreb... Sa nu va jignesc cu ceva...

Ma ingrijoreaza problema... Zici ca nu ai primit nicio explicatie medicala?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Citat:
citat din mesajul lui micola
Nu mai zic ca postasul a dat toti banii aia soacra-mii, pe copia mea de buletin, eu nefiind acasa!!!!!!!mi se pare aiurea, ma pot duce la posta sa le zic ca nu am primit banii, ca nu e semnatura mea acolo si etc..Insa am fost la Directia muncii si am rezolvat, luna viitoare o sa vina tot acasa, dupa care ii trec pe card

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Pai si soacra ti i-a dat pe toti exact asa cum au venit cu fluturas cu tot, presupun, adica asa mi s-ar parea normal, si daca avea nevoie de bani iti cerea ulterior, nu?

aoleu, pai normal..ideea era ca nu are voie sa dea banii decat la titular......nu stiu de ce s-a retinut pe aici ca as avea probleme cu soacra...nuuuuuuuuuu, in niciun caz, singura chestie e ca stam impreuna, si, oricat de buna si de calma e ea, tot as prefera sa stau doar cu fam mea...dar cum sotul pur si simplu nu suporta ideea de rate si de imprumut la banci....ramane doar sa atept sa ne cada un sac cu bani in cap sau sa ne trezim cu vreo mostenire, vreun unchi super bogat sau ceva asemenea...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Gata bagajele, incarcate in 2 masini si acu suntem pe drum.

Razvi doarme... Eu sunt trista...ce mai...life goes on...

Ne auzim mai incolo

Pup gasca

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

crisspy,te inteleg perfect!prioritara e bunastarea copilului.poate se mai rezolva lucrurile si puteti sa va reintrgiti familia mai repede.un gand bun de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

cristi, eu am predat la scoala ai aveam si copii de tigan in clasa. Nu am avut probleme cu ei, i-am tratat normal.Problemele incep cand cresc ei, fie din cauza parintilor, care le intrerup frecvent studiile sau mai stiu eu ce, fie din cauza anturajului...Aveam in clasa a II-a o tigancusa frumoasa, cred ca avea deja 11 - 12 ani, lipsea mult, am intrebat-o unde a fost, mi-a spus ca in Italia... Asa sfios a raspuns, si cu ochii in pamant, ca imediat mi-a fugit gandul la tampenii (gen "la produs")... Acum are 15 ani si e maritata...Uite, mama e inca profesoara si are si ea tigani in clasa la care e diriginta. S-a pomenit cu sora unei tiganci venind in clasa cu cutitul, pusa pe bataie, sa-si "razbune" neamul... Nu cu mama avea treaba, ci cu un alt copil din clasa.Sau copil de tigan de clasa a III-a, stalcind in bataie un coleg de clasa, roman.Daca te iei de un tigan, ai sanse sa te trezesti cu tot neamul la usa, sa te invete minte.Deci, cine e discriminat aici?Tiganii nu sunt prosti, sunt isteti, profita de orice ocazie, vezi episodul Kosovo, cand au fugit in Europa si cerseau pe strazi, cu pancarte cu "refugiat din Kosovo" atarnate de gat.Sau tiganii trimisi inapoi din Franta de catre o organizatie umanitara - tare fraier managerul, contra a 200 de EUR de persoana. Da, atata le-a dat la fiecare, numai sa revina in Romania si sa nu mai cerseasca. Le-au luat posturile de TV interviu la aeroport - "ce faceati in Franta?" "Mai cerseam, mai furam..." "Si acum ce o sa faceti?" "Asteptam sa ni se termine banii si plecam inapoi".Sau tiganca de 16 ani care a nascut intr-o tara nordica (Finlanda, oare?) si pentru care a platit municipalitatea 100.000 de EUR, costul spitalizarii, nasterii, alea, alea, ca n-avea nici dupa ce bea apa...Sigur ca orice padure are uscaturi. Numai ca si vesticii astia, tare "botanisti" mai sunt, au impresia ca cunosc realitatea dintr-o tara mai bine decat locuitorii acelei tari.Exista si multi romani care ne fac de rusine.ingrid:"eu am crescut cu astea si nu mi-a fost rau deloc."Sa fii batut (nu ma refer la o palma la fund sau peste mana) si agresorul sa reuseasca sa te si convinga ca e normal si ca ti-e bine asa, e deja abuz psihologic. Plus ca exista riscul ca victima sa devina agresor, la randul ei.Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.pngAm adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Sunt de acord cu tine. Si eu m-am referit la doua trei palme la fund (ca asta inseamna expresiile respective) nu la cine stie ce batai si, in nici un caz, la 2-3 ani. Dar, ma rog, Cristi, nu trebuie sa te retragi din cauza mea, ma retrag eu.Va urez o minunata calatorie virtuala in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid draga mea, pai se poate?!?!nu are sens sa va suparati, suntem aici sa vorbim de bebeii nostrii in special, lasa de la tine si hai inapoi....vrei sa ma ratezi in pozele in care sunt NASA sau in cele de la mare?????Acus ma duc sa le pun.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dragele mele, am incarcat POZELE de la MARE si de cand am NASIT. Sunt la SEMNATURA. Astept IMPRESII. Pozele de la nasit sunt de la niste prieteni, o sa vi le pun pe cele facute de profesionist cand o sa intru in posesia lor.

Irina cum a fost la mot???Nunta e deseara??

Bee, te-ai intors de la mare??

Cami cum stai cu teza???

Dark sa ne scrii cum a fost calatoria.

Am vazut asa multi copii frumosi si plimbaciosi ......

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Superbe pozele, Bebelusi! Ai fost o nasa nemaipomenit de frumoasa si eleganta, trebuie sa mai nasesti ca tare bine dai in poze. Si-alea de la mare imi plac, Vladut e mare si cu niste ochi...Despre porumbei, no comment, vreau si eu

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Din ce flori ai avut buchetul?

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput