Licurici de ianuarie-februarie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA sarbatoritilor!!!
Ati scris asa de mult ca nu tin pasul.
Dark si Lisa drum bun, calatorii placute si sa ajungeti cu bine acasa.
Dark, sa te bucuri si pt mine de ro:)
Eu nu am apucat sa vad poze ca sunt doar pe drumuri.
La noi e o vara durere, neasteptat de cald si frumos. Asa ca iesim si noi pe afara pe ultima saptamana de vacanta.
Am ajuns si noi cumotanul in clasa 1, nici nu imi vine sa cred:)
Pisoiul mic a crescut are 2 dintisori jos iar sus a iesit unul, dar daca ati mai auzit asa ceva, nu cei frontali ci incisivii laterali.
Inutil sa spun ca as a fost si la fratele lui, de s-a mirat dr ca ea nu a mai vazut. O sa ii arat acum din nou, vampirasii mamei
Gena nebuna si alta nu. Macar asa stiu ca sunt frati
In rest ne cam luptam cu mancarica fiindca e indragostit de lapticul lui si il apuca nervii. Ca sa nu mai zic ca nu ii pot da mai gros sau cu bucatele ca ramane cu gura deschisa si icneste:)
Eh, ajungem noi si mai incolo:))
In rest e vesel voios nu se ridica, nu se rostogoleste de pe fata pe spate, nici pomeneala de mers in 4 labe. Dar sta bine in fund.
Aina, nici eu nu pot sa ma opresc sa ii compar. Al mare mergea in 4 labe pe la 6 luni si oleaca, la 10 deja in picioare. Dar la cat am alergat dupa el, acum zic mersi ca pisoiul e mai lent:))
De mult vreau s aspun, Iris ca de ce sa iti fie jena de mine, ca nu am pomenit niciodata de cate kg am:)) Daca vrei iti spun, da sa stii ca de cand am intrerupt alaptatul nu am dat nici un gram jos, ci ma chinui serios sa nu ma ingras
Eh, dar ajungem noi slabute odata. Pup fetitele dulci.
Selene am vazut un alt subiect alt tau dar raspund aici. Eu dupa primul copil am pierdut orice senzatie si nu a mai revenit (nici nu am sperante sa revina). Am intrebat dr dar a zis ca nu stie, nu neaparat de la alaptat cat de la transformarile avute. Asa ca eu mi-a luat adio
As vrea si eu sa scriu mai multe, pt fiecare in parte dar nu reusesc.
Dar sa stiti ca sunt la curent cu ceea ce faceti si ma gandesc la voi.

Ira, sanatate multa sotului si lasa lumea sa vorbeasca
Irina, distractie placuta la nunta si asteptam poze cu freza noua:)
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

din acelasi motiv pentru care bataia e rupta din rai si unde da mama creste carnea Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) http://b1.lilypie.com/hQRfp2.pnghttp://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

eu am crescut cu astea si nu mi-a fost rau deloc.ba chiar mi-a convenit, decat alte pedepse, gen "nu mai voie sa...." o comiteam, se rezolva pe loc si am scapat de teama bataii de la sot (n-a fost cazul, da' daca ar fi fost), colegi/colege, you name it pentru totdeauna, nici cand a napustit o satra de tigani in sectia de ATI unde era internat sotul meu si multi bolnavi operati cu scandal pentru ca aveau un bolnav acolo si o amenintau pe doctorita eu am fost singura care i-am luat apararea si, desi, ma amenintau ca ma omoara douaj' de tigani oadata nu mi-a fost frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Ceau fetele.

Nu am mai intrat de f.mult timp, am incercat sa ma bucur de concediu cat am putut de mult.Din pacate a trecut f.repede si acum suntem in Germania, pe 3 decolam spre Canada. Ce bine este la mama acasa. O sa imi fie greu sa intru iarasi in rutina doar cu fata si sotul, dar asta e.

Arianna are deja 2 dintisori jos si i se vede un dintisor sus.Este f. agitata, cred ca din cauza dintilor.De vreo 2 saptamani nu mai vrea sa manance ce ii pregatesc, vrea doar sa muste din mancare.Ii plac la nebunie rosiile ,mai apuca si cate un cartof fiert, dar nu o prea incanta.Incercam sa reintroducem fructele, pana acum nu i-au placut decat caisele, dar incercam.

In plus este dependenta de mine, nu vrea sa stea cu nimeni, nici macar cu tata-su, nu stiu ce sa mai fac.

Cam atat pt. moment. Voi pune in curand si niste poze cu papusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fie cum vrei tu

multa sanatate licuricilor, si la multi ani sarbatoritilor de maine

o perioada ma retrag - sorry da sunt lucruri pe care chiar nu le pot inghiti

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mei am ajuns am capu mare mama mea ii zuza rau....8 ore cu opriri si zapacelaa de cap.Vara mea are net da e cam acaparatoarer Maine tai motul finutei noastre si poimaine e nunta.

Mei Cristi ce patisi???Io am stat oleaca pe aici in ultima vreme da mie imi esti tare draga si tu si gasca in general ...hai sa nu ne suparam

pup gasca ...amortita 2 pagini pe zi mei????

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

pup gagicile repede repede ca timp de altceva nu mai am , iar suntem dadaci si la Stefanelu, dar va citesc tot timpul....o sa imi revin eu ....si imi iau revansa la raspunsuri.

Cate pentru toate mamicile

Noapte buna

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cristi nu are sens sa te enervezi.

Mentalitate de genul acesta o sa tot intalnesti.

Bataia nu e rupta din rai. Bataia, fie ea si numai o palma este un abuz asupra copilului. Si ar trebui pedepsit. Eu va spun sincer ca atunci cand am vazut aici, intr-o baie cum o mama a carpit doua palme copilului de 2-3 anisori peste fata, am chemat politia.

Bataia nu rezolva nimic. Prin palmute de obicei parintii isi varsa frustrarea asupra copilului si isi linistesc nervii. In nici un caz nu le fac educatie. Educatia se face cu vorba buna. Dar e prea greu si uneori cere timp si rabdare. Pe care nu toata lumea le are. E mai usor sa carpesti doua palme si sa pretinzi ca faci educatie. Care educatie se impune prin forta unui adult asupra unui copilas. Bleah!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

asta...si NO COMMENT!

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi pt mine no comment?

Ps. ai ochi frumosi!chiar dc se fac asa mari!
Pup Davidutul pe ochisorii cei mari si frumosi. Mor dupa poza aia de la avatarul tau. Las ca fac eu o fetita bruneta:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ledi pt mine no comment?

Ps. ai ochi frumosi!chiar dc se fac asa mari!
Pup Davidutul pe ochisorii cei mari si frumosi. Mor dupa poza aia de la avatarul tau. Las ca fac eu o fetita bruneta:))

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Nooo,cum ai putea crede k pt tine erau ochii mei superbi iesiti din orbite??????Hai ca stiu ca te-ai prins,dar iti place sa te iei de ochii mei mari.

Edit:chiar am vrut sa scriu ca-s de acord cu tine,dar pe bune daca-mi mai vine sa mai scriu ceva cand citesc din astea pe aici.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput