uleiul de masline...
Buna fetele...
sa va zic ce am facut si sa imi spuneti daca sa continui.
fac un tratamnet cu ulei de masline pentru par. Asa mi-a venit mie. Nu stiu daca e bine ceea ce fac, nu stiu daca intr-adevar uleiul de masline e recomandat in asa ceva. Sa continui sau nu? Voi ce stiti de acest ulei? Am citi pe net ca e bun la gastrite, ulcere etc, insa nu am gasit nimic care sa ma convinga ca ar fii bun pentru par.
Ce am observat dupa doua folosiri, ca am parul mai inchis la culoare si se descurca mult mai usor.
Andrei si Adriana
Raspunsuri
kid spune:
Si eu imi fac masti de par cu ulei de masline destul de des. Eu stiu ca este bun.
Cateodata amestec un galbenus de ou cu ulei de masline, iese un fel de maioneza
Nu cred ca are ce sa strice. Mai astept si eu pareri.
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita
Bogdan
Sebi
Ema
iulix spune:
Si eu am auzit ca e f. bun uleiul de masline. Am o colega careia ii cadea parul si ii crestea si greu. Si si-a facut masca din ulei de masline + ulei de ricin si inca ceva. Si a dat super rezultate.
Daca si la tine fuctioneaza ne dai de veste. 
Annie80 spune:
si eu il folosesc cu alte uleiuri, pt par, nush ce sa zic, cica ar fi bun, parul e mai moale, matasos, lucios, cade la fel de mult... good luck, cred ca si trebuie sa te tii de el daca ai inceput, nu cred ca se vad rezultate dupa 2-3 aplicari
Delidana spune:
Am folosit si eu uleiul de masline pentru par. Ma dadeam cu el pe tot parul, infasuram intr-un prosop si-l lasam asa vreo 2 ore dupa care ma spalam, folosind sampon si balsam. Pe mine m-a ajutat foarte mult, mai ales ca am parul lung cu firul subtire si se incilceste foarte repede. Cu uleiul de masline parul devine matasos si mult mai usor de pieptanat. Il foloseam o data pe saptamina.
Mai sint si masti cu ulei de masline in comert, mi-am luat una de la Wella parca, foarte buna.
Din cite stiu mastile/tratamentele pentru par sint recomandate 1-2 ori/ saptamina.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
Cinezee spune:
oare masca asta merge si la par vopsit ...ca inainte cand nu eram vopsita il foloseam si eu
pana la
mai putin de 2 saptamani 
Tisina spune:
La par, nu ma pot pronunta, ca nu am folosit (dar ma bate gandul), insa eu il folosesc la baie, pentru piele. Adica, in cada plina cu apa calda, pun cam doua linguri de ulei de masline. Ramane o piele foarte catifelata. E mai bun decat orice crema de corp. Il recomand cu caldura.
Cinezee spune:
Eu folosesc de ani de zile ulei de masline ca baza de crema ptr fata si corpi cat si ca masca ptr par ...dar ptr par vopsit nu stiu cat de buna sau eficace este
pana la
mai putin de 2 saptamani