Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 18
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Nici nu vreau sa imi imaginez sa nu stii nimic.Nu mai tin minte exact,nu ai facut nici o eco toata sarcina sau doar in ultimul timp nu. _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 25+ ![]() |
in ultimul timp nu dar nu vor sa imi zica nimik mai mult decat ca e bine si totul e ok

28+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Katyuscha, stiu cum e... Nici eu nu l-am vazut pe bebele meu de la 19 saptamani. Dar macar merg in fiecare luna la dr si ii ascultam inimioara. Acum de fapt incep sa merg la 2 sapt. Tu asculti inimioara cand mergi la dr sau ce-ti face? Cand mai mergi? Am trimis niste info despre alaptare pe contul comun. Sper sa va descurcati... nu arata prea bine paginile, vedeti voi Laura 28+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) Poze |
asculta inimioara,imi ia tensiunea si cam atat
28+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Jay spune:
Heya si de la mine si scuze ca am lipsit asa mult timp...Incerc sa citesc din urma , unele capitole am reusit, inca mai am.
Felicitari fetelor care au fost la ecograf si care si-au vazut comorile si bine ati vebnit burticilor noi.
Laura, multumim ptr informatii, sunt foarte de apreciat.
Si la mine se intampla la fel, n-am mai fost la ecografie de cand aveam 20 saptamani, dar mergem acum pe 2 septembrie la ultrasound si vedem ciocanitoarea Woody. La mine ca la Laura, la fiecare intalnire lunara, asculta inimioara, tensiunea, intrebari si raspunsuri si nimic mai mult. Am intalnire din nou pe 4 septembrie si dupa aceea voi avea intalniri bilunar.
Sper sa fie totul bine ptr mine si ptr toate fetele noastre de la odisee.
V-am pupat!!!
Credendo vides!
29+ cu
Isabella Karina
( 28 + dpdv al ecografului)
BoboMom spune:
Jay, bine ai revenit!
Nu mai stiu daca te-am mai intrebat - unde o sa nasti? Eu la St. John Moross. Misto ca faci eco acum. Mie de ce nu mi-o face? :((( Iti face pur si simplu, sau ai cerut tu? De fapt stiu de ce nu se grabeste sa-mi faca mie, din cauza de asigurare... 
Laura
28+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Jay spune:
Laura, multumesc de primire.
Mie-mi fac ecografia acum ptr ca li s-a parut lor ca acolo unde am facut-o ultima data , nu au trimis date concludente...si m-au trimis intr-un loc unde cika <spun tot< la ecograf.
Asta au spus ei. Sper sa nu ma pacxaleasca si sa nu-mi fi spus motivul adevarat. Stau cu grija, oricum, dar incerc sa nu ma gandesc.
Acum am bagat doua loads de hainute ptr Isabella la spalat. Doamne, frumoase mai sunt!!!
PS: laura , ti-am trimis email.
Credendo vides!
29+ cu
Isabella Karina
BoboMom spune:
Am primit, Jay si ti-am si raspuns.
Eu inca nu i-am spalat hainutele lui Nicholas, dar am de gand s-o fac in curand.
Apropo, tu cu ce i le speli? Noi am luat Era fara parfum si fara coloranti (de regula luam Era d-ala rosu cu capac albastru) si il folosim si pt noi si pt el (e la fel la pret oricum). Si am gasit dryer sheets speciale pt bebei la Babies R Us si am luat si de-alea.
Unde ai facut eco de nu a fost concludenta? Tot nu mi-ai zis la ce spital mergi. Sigur e totul ok, nu-ti face griji. 
Laura
28+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Jay spune:
Ama vazuuuuuut, esti rapida! am raspuns si eu inapoi :P:P:P
Eu nu le spal cu detergent special, doar am adaugat un ciclu supliomentar la clatire. Ca de fapt, nu-s murdare, dar sunt noi si na, trebuiesc spalate.
Credendo vides!
29+ cu
Isabella Karina
Katyuscha21 spune:
JAY bine ai revenit burtika

28+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
fetele da tot vorbiti de hainutele bebelului trebuiesc si calcate fete;lor
28+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
dana n. spune:
Salutare!
Tin sa va anunt ca am platit acont ptr caruciorul lui samburel. Ne-am hotarat asupra unui Teutonia Cosmo. Inca nu l-am adus acasa. Cei de la magazin ne-au oferit posibilitatea de al lasa acolo pana avem nevoie de el. Dar cred ca il voi aduce acasa curand.Nu mai am rabdare.
www.baby-walz.de/Auf-Achse/Teutonia/product/1948/group/377/L/0/Produktzoom.a834.0.html?dmc_mb3_product_pi1[mediaIndex]=8&no_cache=1" target="_blank">Acesta este.Si www.baby-walz.de/Auf-Achse/Kinderwagen/Tragetaschen-Wannen/product/1980/group/275486/L/0/Produktzoom.a834.0.html?dmc_mb3_product_pi1[mediaIndex]=8&no_cache=1" target="_blank">landoul
------------------------
29+
David
Albume foto

Stefania - Francesca (20.11.2006) si