bun venit, butici! al3csa, arwen sarcini usoare si bebei la termen si sanatosi!
eu am facut prima morfofetala la 19 sapt incheiate fix. pe urmatoarea la 23 incheiate fix. asa am prins, asa le fac. am inteles ca la 22-23 sapt isi incheie stadiul de dezvoltare (formare organe).
mariucasara 

cris.dogarel felicitari!
azi ma simt asa:
]...
...
...
...
...
...uit ce am de facut si stiam ca am atatea...
...
ma duc sa ma apuc de treaba...
...ca sa imi schimb starea in
...ca o sagetatoare titirez ce ma stiu! m-am saturat sa nu am voie sa fac nimic...sa stau ca o basica...nici nu am depasit cele 63 kg de dinainte de bebe...beau lichide sa ii maresc "piscina" ...si deja fac pipi des...bebe e miscacos face tumbe ca simt mereu ca si cand as avea un trenulet in mine...ieri mi-a saltat burtica pe o parte...a tresarit pielea, ca zic asa...voinicul lu'mama face intens miscare de pe acum...mai ales seara tarziu si noaptea...parca as fi eu!
...
aaa! eu sunt satena. inainte aveam suvite blonde, subtiri si multe. am rezolvat problema decolorarii: m-am tuns si sunt un baietel dragut...ca sa zic asa "sunt frumusel! sunt frumusel!"
. e super! nu necesita ingrijiri deosebite (eu am o trusa completa de scule de aranjat par...plus mii agrafe...alte prostioare)
asa-i ca v-am impuiat capul?
...pupici!
pup!
Mihaela
20 sapt cu 
bebe mic
poze bebe la 11+, 12+, 19+
aylin_tarcan, larisel, micki_mica ms frumos de primire
.
Si eu astazi tot asa o stare
de-mi tuna si-mi fulgera. Nu stiu de ce. Ieri am avut o zi ingrozitoare in care mi-am dorit numai sa dorm desi nu am prea reusit
.. Sper ca mai pe seara imi voi reveni ![]()
Va
pe toate si sper sa aveti o zi muuuult mai buna ca mine