Burtici fericite de septembrie-octombrie(168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

uff (emoticon care isi sterge sudoarea de pe frunte)
v-am ajuns in sfarsit

Bine ati venit pe lume,

Alex Andrei, Alessia si Emanuel Marcu

felicitari mamicilor fericite,

Santorini Angela si Rodica

M-am intors si eu de la cazna (NelaM , am incercat sa nu omor pe nimeni azi)

Manga multumesc de lauda , era o zi in care am stat cu ele in sus (picioarele adica) si se mai dezumflasera, in rest le spun parizeri....... dimineata arata ca salami dar seara se umfla tare si devin parizeri

tu cum te descurci la birou, eu dupa 1h de sezut pe scaun ma ia o durere tare de mijloc si ma ridic si incep sa ma plimb in meetings....... sometime is quite fun dar alteori as da orice sa fiu acasa sa ma pun in pat si sa zumzai .

ce ma bucur e ca inca, dansa nu ma doare , yet.....

si inca ceva, apropo de adormit seara, acum ma uit si eu la Brothers & Sisters........si adorm, pana apare bebe poate termin si eu 2 primele serii multam de pont......

ma uit acum la State of play sa ma intorc....

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Deci....
Adela e bine, se plimba pe picioarele ei. Maine ii scoate sonda. Bebe Calin papa titi de rupe.
Va transmite salutari si felicitari proaspetelor mamici.

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Manga multumesc de lauda , era o zi in care am stat cu ele in sus (picioarele adica) si se mai dezumflasera, in rest le spun parizeri....... dimineata arata ca salami dar seara se umfla tare si devin parizeri

tu cum te descurci la birou, eu dupa 1h de sezut pe scaun ma ia o durere tare de mijloc si ma ridic si incep sa ma plimb in meetings....... sometime is quite fun dar alteori as da orice sa fiu acasa sa ma pun in pat si sa zumzai .

ce ma bucur e ca inca, dansa nu ma doare , yet.....

si inca ceva, apropo de adormit seara, acum ma uit si eu la Brothers & Sisters........si adorm, pana apare bebe poate termin si eu 2 primele serii multam de pont......

ma uit acum la State of play sa ma intorc....

34+

lasa vraja marii in dosul garii cum spuneam in scoala generala...ai picioare frumoase...eu am trecut si de stadiul de praizer...sunt la butuci de padure...peste week0-end se dezumfla...si am iar glezna de caprita...dar problema mea e alta...celulita...e vizibila si daca stau culcata...pana sus...parca m-a batut cineva cu coaja de portocala si m-a umplut toata...bleah...eu oricum aveam probleme cu celulita si inainte...carne moale, mostenire genetica si afectiuni tiroidiene...aveam o prietena care-mi spuena ca de la genunghi in sus parca nu-s picioarele mele...acum e jale...sper sa isi revina cand ii desfac contractul de chirie locatarului

cat despre munca la birou...ma scuzi dar o spun pe romaneste...ma doare noada fundului rau in ultimele 2 zile...si nu mai spun de dansa...ca de sambata parca a luat-o razna. si azi nu e funny. am observat ca de la mine de la birou pana la 10 minute mai incolo la supermarket imi ia gafaind cu indulgenta 25 de minute. m-as misca mai rpd, dar ma doare bazinul fata si spate...asa ca nu stiu cat de avansata e sp 34 la tine...dar asteapta-te spre sf ei sa simti dureri noi si mirobolante.

ahhh brothers & sisterms..mai am un pik si termin seria 1...nu mam mai apucat sa ma uit la ei de vreo 2 sp...ca de obicei am spor...3-4 episoade dintr-un sut ca sa-mi astampar setea de ...nici eu nu stiu de ce.

acum am intrat in seria 5 la lost cu sergiu seara si trebuie s-o dau gata rpd ca ma obsedeaza...stam asa uneori si ne iau itnrebari din alea...dar oare de ce a facut jack aia si cealalta...

o sa am mai mult timp de pe 4 cand e ultima zi de munca . dar pana atunci mai e si tare nu mai am chef. noroc k e liber pe 31 si vinerea am zi scurta ca ma duc la scoala de nascut.

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mai uamenelor...unde sunteti??? ati plecat sa nasteti? vi se facu pofta dupa atatia bebeloi? daca voi nu ziceti nimic, cum imi fac si eu puncte sa ma colorez?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

adela, santorini, angela, rodica Sa fiti fericite alaturi de bebitii vostrii. Ei sa creasca mari, sa fie santosi si frumosi!!

bag un rand de pentru sora mea techila. Evident, mami, ca nu o sa iti fie frica. Si uamenii astia... Eu nu iti doresc decat sa traiesti la maximum, prin fiecare por, tot ceea ce vei primi in ziua de maine.

Si un special pentru Moni, la care ma gandesc intens.

Si vreau sa va zic ca anul trecut, pe 10 august plecam din Elias fara un puiut, dar cu gandul la urmatorul. Si Doamne Doamne a facut ca peste exact un an, pe 10 august 2009 sa plec din Municipal cu 2 puiuti. Exista si minuni!

Va pupacesc!

PS. N-a vazut nimeni ce scrie sub numele meu?

hi5
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

mai uamenelor...unde sunteti??? ati plecat sa nasteti? vi se facu pofta dupa atatia bebeloi? daca voi nu ziceti nimic, cum imi fac si eu puncte sa ma colorez?

madam, eu nu-ti urez sa nu-ti fie frica...numai tu stii cum te simti...dar iti urez sa fie bine dupa, sa fie boracii roz si galagiosi, sa ia nota 10 la tipat si sa folositi cu folos scaunele de alaptat...tu la un san si Vali la celalalt. si daca nu ti-e cu suparare...am itnrebat si eu de unde ai facut rost de patuturile alea frumos colorate...dar m-ai ignorat cu nonsalanta. - glumesc...sunt ferm convinsa ca nu ai vazut de atata mancarimi

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:

madam, eu nu-ti urez sa nu-ti fie frica...numai tu stii cum te simti...dar iti urez sa fie bine dupa, sa fie boracii roz si galagiosi, sa ia nota 10 la tipat si sa folositi cu folos scaunele de alaptat...tu la un san si Vali la celalalt. si daca nu ti-e cu suparare...am itnrebat si eu de unde ai facut rost de patuturile alea frumos colorate...dar m-ai ignorat cu nonsalanta. - glumesc...sunt ferm convinsa ca nu ai vazut de atata mancarimi

varsta bebe

poze

uai, cer ertaciune pentru ignorarea intrebarii, raspunde fata acum...patutul este o ieftineala din aceea de la Primii Pasi mostenita de boraci de la fiul sora-mii. eu i-am cumparat doar saltea...avea una, dar nu mi-a placut si i-am dat-o primei nascute ca sa doarma si ea langa boracei si o sa mai vina un patut identic, pe care il mostenim de la fiul cumnata-miului (fratele de sotz). si pt ala am luat noi salteaua.

Mergi la inceput

mimika, saru mana de incurajari...sa stii ca pe tine te-am tot dat exemplu la soacra si la mama, sa ma lase in pace ca poti trai cu gemeni fara sa iti iei campii si fara intelepciunea domniilor lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Fetelor eu in seara asta tre sa ma retrag mai repede dar nu inaite de a-i ura Techilei GOOOOO BABYBafta pe maine!!!Si eu te cred ca nu ti-e frica si eu abia as astepta sa imi tin puiutii in brate...cine se mai gandeste la fricaSa dormi pe cat posibil la noapte sa fi odihnita caci e ultima noapte cu puiutii in burtica

Mimika da si eu cred in minuniMa bucur ca acum esti fericita! asta e tot ce conteaza

Noapte buna va zic de pe acum si !

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:

varsta bebe

poze

uai, cer ertaciune pentru ignorarea intrebarii, raspunde fata acum...patutul este o ieftineala din aceea de la Primii Pasi mostenita de boraci de la fiul sora-mii. eu i-am cumparat doar saltea...avea una, dar nu mi-a placut si i-am dat-o primei nascute ca sa doarma si ea langa boracei si o sa mai vina un patut identic, pe care il mostenim de la fiul cumnata-miului (fratele de sotz). si pt ala am luat noi salteaua.

fiica-ta e o rasfatzata...cu drepturi depline...si bine ai facut de saltele...toate prietenele mele cu patuturi asemantoare si-au cumparat saltea separat...mai ales ca aia de e a patutului nu e foarte comoda si dupa vreo 2 luni de viata...bb se cam chinuie. multumim de raspuns :)

varsta bebe

poze

Mergi la inceput