Burtici fericite de septembrie-octombrie(168)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Katteryna imi pare rau ca trebuie sa iti induca nasterea..cu atat mai mult, cu cat acest lucru se intampla din cauza programului anestezistului

Ovulele acelea probabil contin prostaglandine, cum spunea si Mihaela despre un anume gel..si trebuie sa le iei pentru a se deschide colul treptat..ma gandesc eu! sa nu ajungi vineri acolo cu col lung si inchis..ar dura mai mult si probabil ar fi mai neplacut pentru tine;
Oricum..tinem pumnii!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaa

...buna tare cafeaua asta a Techilei..

Hai Techila!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe
eu nu am mai intrat de joi ca am avut treaba...apropo multumesc ca nimeni nu si-a adus aminte sa felicite o proaspata casatorita (adica je)...dar nu-i nimic stiu ca ati fost ocupate cu discutiile voastre intre prietene...dar de un moment atat de important (ptr mine bineinteles) ma asteptam sa tineti minte...in fine... nu are rost sa-mi mai fac sange rau...

Cum spui si tu..nu are rost sa iti faci sange rau!!
Si daca asa se pune problema: pai, sa stii ca eu ti-am urat casa de piatra si toate cele bune la inceputul saptamanii, cand ne intrebai despre rochita ..si daca tin eu minte bine, tu nu mi-ai raspuns cu un "multumesc"..dar nu m-am suparat;
in fine..pe mine m-a deranjat mesajul tau..m-am simtit certata pentru ceva ce nu mai pot indrepta; ce rost mai avea sa ne spui chestia asta acum?!! puteai sa tragi singura concluzia despre noi "sunteti niste naspete" si sa ne sanctionezi cu prima ocazie, daca asta te face sa te simti mai bine (ex: nu tu "la multi ani", nu tu dracoase la nastere si nici felicitarile de rigoare)

Una peste alta!! sunt convinsa ca ai avut o zi minunata alaturi de familia ta si iubitul tau sot! asa sa va fie toata viata!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Mie imi plac manusile lor albe la sofat sau pe biciclete / motorele, Sabina. Si umbrelutele imi plac(da, nici a mea nu are denatela, e din aia doi la leu de la seveneleven; dar tot o sa imi iau una cu modele, dantele si alte fire aurite, asa, numa' de chestie , ca sunt adevarate bijuterii unele).

Cu siguranta sunt mai nocive razele soarelui in Asia, de fapt cred ca depinde de zona exacta in care ne aflam, distanta fata de ecuator (noi fiind acum mai aproape, razele soarelui bat aproape perpendicular). Tre' sa ne protejam, de acord, dar la micutzi tine si de cultura chestia cu albitul (iluzia "rasei albe" dupa care alearga ei), de aia exagereaza cu protectii gen "masca de sudor". Apropo de asta, nu stiu daca si in Japonia, dar in China unghiile lungi sunt ridicate la nivel de arta (inclusiv la barbati).

Ce iti mai fac fetele, Sabina? Mai povesteste de ele, ca tare mult imi place sa te citesc cand vorbesti despre ele.

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Dap...asa e,toti vor sa fie albi...cel putin femeile trecute de prima tinerete isi albesc tenul cu pudre si fonduri de ten mult mai deschise decat este culoarea tenului lor...si asta pana la baza gatului doar,de zici ca poarta masti.
Si mie mi se tot spune ca vai ce ten alb ai si ce alba esti...cred ca uneori o fac si din complezenta...caci eu sunt creola toata ziua din nastere...chiar mai "galbena" decat sotul.

Gaza mica face nani ca o broscuta...ii adie vantul din fata si se vede cat de bine in prieste.De ieri seara a papat doar san si asta ma bucura peste masura...pana ieri n-a fost zi fara bibe.
Gaza mare e plecata in plimbari.A luat-o putin sora mea sa se joace cu nepotii,stand in casa doar cu mine se cam plictiseste...o iesire cu alti copii ii face tare bine.Vine acasa tonica si vesela.

O sa mai povestesc despre ele!Acuma fug sa pun de-o supa de rosii,ca de ieri tot amenint bucataria si nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

pauza 5 minute de capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Io mai bagasem un somn mic,asa de control,in care le-am visat pe Nela(eram in China,BTW ) si pe Manga,is afectata iremediabil de forumul asta
Ca sa nu va mai spun in cate randuri le-am visat pe Raluk si pe Luto...nenumarate ! :))

Nela glumeam,iti dai seama ca o sa citesc si felicit si eu fete,doar ca n-o sa mai am eu timp de mesaje din astea gen chit-chat-ce faci,ti-ai baut cafeaua? Nu,ia de aici etc etc O sa fim probabil toate foarte ocupate si debitul o sa fie mai mic,zic eu,dar mai concentrat

Techila tinem pumnii scumpa,nastere usoara !

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Nela,Mihalea radeti voi radeti... dar sa vedeti ca si Maria a incepit sa poarte manusi la volan...cu palarie n-am vazut-o inca
Apoi cand ma duceam cu bus-ul la spital,in timpul pranzului,am optat pt umbrela in loc de palarie...imi era ca inca sunt slabita si sa nu pic naibi pe jos...deh,daca inca sunt pericol public la volan
Pana atunci nu folosisem,dar zau ca nu simti o raza de soare sub faimoasele umbrele.Dar a mea n-avea dantele,da?
Insa,un studiu arata ca aici in Asia razele soarelui sunt mult mai nocive decat in Europa...de aici si disperarea lor de-a se acoperi.
alaltaieri era o tipa la volan cu o casca ce ii acoperea fata...zici ca se apuca acuma sa sudeze ceva...aia chiar mi s-a aprut exagerata.
Plus ca acum majoritatea geamurilor ale masinilor au protectie UV

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Uite ca pe asta cu nocivitatea razelor solare in Asia n-o stiam,bine ca am geamuri cu UV protection la masina,m-am scos Dar io manusi din alea negre si pana la umar tot nu-mi pun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Mie imi plac manusile lor albe la sofat sau pe biciclete / motorele, Sabina. Si umbrelutele imi plac(da, nici a mea nu are denatela, e din aia doi la leu de la seveneleven; dar tot o sa imi iau una cu modele, dantele si alte fire aurite, asa, numa' de chestie , ca sunt adevarate bijuterii unele).

Cu siguranta sunt mai nocive razele soarelui in Asia, de fapt cred ca depinde de zona exacta in care ne aflam, distanta fata de ecuator (noi fiind acum mai aproape, razele soarelui bat aproape perpendicular). Tre' sa ne protejam, de acord, dar la micutzi tine si de cultura chestia cu albitul (iluzia "rasei albe" dupa care alearga ei), de aia exagereaza cu protectii gen "masca de sudor". Apropo de asta, nu stiu daca si in Japonia, dar in China unghiile lungi sunt ridicate la nivel de arta (inclusiv la barbati).Ce iti mai fac fetele, Sabina? Mai povesteste de ele, ca tare mult imi place sa te citesc cand vorbesti despre ele.

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Oh nu,asta ne-ar mai trebui,barbati cu unghii lungi,ca in rest avem destule ciudatenii pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

TECHILA !

37 +
AMR 3 SAPTAMANI :x:x

Mergi la inceput