Burtici fericite de septembrie-octombrie(168)
Raspunsuri - Pagina 19
techila spune:
neata si de la mine![]()
va las 

prospata si fierbinte, stiu ca e cam devreme, dar sa nu o aruncati, ca in alte parti ale lumii e scumpa si rara, sa nu faceti fitze ca e rece. e perfecta da????
toata noaptea mi-a cantat in cap un cantec, vi-l dedic
www.youtube.com/watch?v=iuGMLhcyxtc" target="_blank">aici
sa iti cuminti ca eu plec sa nasc, va pup mult de tot

si pentru monica 

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 1 zi 
- maine-i ziua cea mare

NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila neata si de la mine va las ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prospata si fierbinte, stiu ca e cam devreme, dar sa nu o aruncati, ca in alte parti ale lumii e scumpa si rara, sa nu faceti fitze ca e rece. e perfecta da????toata noaptea mi-a cantat in cap un cantec, vi-l dedic www.youtube.com/watch?v=iuGMLhcyxtc" target="_blank">aici sa iti cuminti ca eu plec sa nasc, va pup mult de tot ![]() ![]() ![]() si pentru monica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si ![]() AMR 1 zi ![]() - maine-i ziua cea mare ![]() |
Eu si strutza iti tinem pumnii, de peste mari si tari, din indepartata China!
Si, sa nu cumva sa uiti: sa nu-ti fie frica, da?

Multi pupici.
HAI TECHILA!
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
devylla spune:
| citat din mesajul lui techila neata si de la mine va las ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prospata si fierbinte, stiu ca e cam devreme, dar sa nu o aruncati, ca in alte parti ale lumii e scumpa si rara, sa nu faceti fitze ca e rece. e perfecta da????toata noaptea mi-a cantat in cap un cantec, vi-l dedic www.youtube.com/watch?v=iuGMLhcyxtc" target="_blank">aici sa iti cuminti ca eu plec sa nasc, va pup mult de tot ![]() ![]() ![]() si pentru monica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si ![]() AMR 1 zi ![]() - maine-i ziua cea mare ![]() |
Ohoooo cineva are emotzii!!!
Bafta mare iti doresc!!!Deabia asteptam cu toatele sa vedem putzele din burtik.
Aaa...si sa nu iti fie frica da?
devylla spune:
Nela,Mihalea radeti voi radeti...
dar sa vedeti ca si Maria a incepit sa poarte manusi la volan...cu palarie n-am vazut-o inca![]()
Apoi cand ma duceam cu bus-ul la spital,in timpul pranzului,am optat pt umbrela in loc de palarie...imi era ca inca sunt slabita si sa nu pic naibi pe jos...deh,daca inca sunt pericol public la volan
Pana atunci nu folosisem,dar zau ca nu simti o raza de soare sub faimoasele umbrele.Dar a mea n-avea dantele,da?![]()
Insa,un studiu arata ca aici in Asia razele soarelui sunt mult mai nocive decat in Europa...de aici si disperarea lor de-a se acoperi.
alaltaieri era o tipa la volan cu o casca ce ii acoperea fata...zici ca se apuca acuma sa sudeze ceva...aia chiar mi s-a aprut exagerata.
Plus ca acum majoritatea geamurilor ale masinilor au protectie UV ![]()
NelaM spune:
Mie imi plac manusile lor albe la sofat sau pe biciclete / motorele, Sabina. Si umbrelutele imi plac(da, nici a mea nu are denatela, e din aia doi la leu de la seveneleven; dar tot o sa imi iau una cu modele, dantele si alte fire aurite, asa, numa' de chestie
, ca sunt adevarate bijuterii unele).
Cu siguranta sunt mai nocive razele soarelui in Asia, de fapt cred ca depinde de zona exacta in care ne aflam, distanta fata de ecuator (noi fiind acum mai aproape, razele soarelui bat aproape perpendicular). Tre' sa ne protejam, de acord, dar la micutzi tine si de cultura chestia cu albitul (iluzia "rasei albe" dupa care alearga ei), de aia exagereaza cu protectii gen "masca de sudor". Apropo de asta, nu stiu daca si in Japonia, dar in China unghiile lungi sunt ridicate la nivel de arta (inclusiv la barbati).![]()
Ce iti mai fac fetele, Sabina? Mai povesteste de ele, ca tare mult imi place sa te citesc cand vorbesti despre ele. 
anomis28 spune:
buna dimineata Asia 

mai am 15 min si plec la birog...
inca odata 

GO Techila GO, 

De la birou nu pot citi pe DC dar azi cred ca mai voi fofila
sa vad minunile
cu putze baietesti.
si da kawaichan inca mai merg la birou
.... mi-au promis ca imi fac statuie si ma duc sa-mi ia masuri

.
si eu sunt happy cu listutza 

cu drag fetele si , ura ura, azi am schimbat si semnatura![]()
35+
Dana15 spune:
Buna dimineata!
Techila este suuuper buna cafeluta!
pe mine ma aranjeaza de minune ca nu o pot bea nicicum calda!!
probabil esti in drum spre spital..Doamne ajuta! va fi o zi minunata!!! abia asteptam vesti despre tine si puiuti!!
un brat mare de flori..

"dupa ani si ani" cu Compact merse la sufletel...amintiri din studentie, de la serenade, cu o bere in mana, stand pe jos in holurile caminului...eee, ce vremuri!![]()
Dana 33s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anomis28 spune:
si am ascultat si cantecul.....un clasic de altfel
Techila, tu te intorci in 3 zile.......

cu pestisorii si ne dai sfaturi ca mamica experimentata ce vei fi

35+
Dana15 spune:
Salutam si fetele noastre matinale!!!
Mihaela o sa iti placa "Laugh and learn about childbirth"...pe mine pe langa faptul ca m-a informat (retin mult mai bine ceea ce vad..pot sa citesc n-spe mii de carti cu tehnici de respiratie, ca tot degeaba), dar mi-a dat si o extra doza de curaj "I can do it"![]()
Multumim ca te ocupi de listute!!
eu, una nu am nimic de obiectat!
Dana 33s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
cu drag fetele si , ura ura, azi am schimbat si semnatura 35+ |

Ce tare suna faza cu ura ura am schimbat semnatura!Servici usor iti doresc si fa poza cu statuia, asa work in progress, si trimite-o pentru CTC!
Sa ai o zi usoara.