Burtici fericite de septembrie-octombrie(168)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

va si somn usor burtice frumoase , merg si io in pat sa fiu fresh dimineata ... so trebuie sa dorm repede , scuze ca nu am raspuns

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Fetili intrai adineauri pe userul comun s-o trec pe Danutzu la programari si vazui panoul cu noii sositi modificat,mai erau doar bebeii de ieri trecuti(Emanuel,Alessia si Alex).

Stiu ca initial s-a discutat si ramasese la 1 saptamana de la nastere si o saptamana de la venitul acasa al unui prematur.
Daca vi se pare prea lunga perioada si neincapatoare lista votati va rog...cate zile doriti sa stea la panou proaspat sositii odiseei?
Am refacut deocamdata lista(de la panou) asa cum era ea pana acum,urmand ca dupa ce decideti sa o modificam.

Alta idee...am vazut ca sunt programari si pt induceri,vreti sa le trecem si pe acestea,ca sa aiba fetele galerie?

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Crissbebe, casa de piatra si de la mine, multa fericire si multe impliniri iti doresc . Nu mai fi suparata, nu a fost cu intentie lipsa de urari . Mai bien povesteste-ne cum a fost, cum te-ai simtit intr-o atat de importanta .... vrem si poze daca se poate

34+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Bag si eu niste agitate pt Techila

GO TE-CHI-LA

GO TE-CHI-LA

GO TE-CHI-LA

Nastere usoara scumpa si sa auzim vesti frumoase in curand de la voi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Am fost si noi la doctor azi...suit pe masa, chinuit...concluzionat:col lung si inchis!
Vineri, 28.08.2009 la ora 6 dimineata ne prezentam la spital pentru nascare provocata.In ziua asta e si ea si doc anestezist de garda...Pana atunci ne-a dat un tratament cu ovule pentru deschiderea colului...Voi ati mai pomenit asa ceva?O fi ok?

Somnic usor si fara dureri va doresc la toate!

38s+ 5z cu floricica RAISA MARIA

Katteryna eu am auzit de un gel cu prostaglandina care se aplica direct pe cervix dar am inteles ca trebuie sa fii dilatata putin pt asta mai intai Ce ovule ti-a dat,cum se numesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Fetili intrai adineauri pe userul comun s-o trec pe Danutzu la programari si vazui panoul cu noii sositi modificat,mai erau doar bebeii de ieri trecuti(Emanuel,Alessia si Alex).

Stiu ca initial s-a discutat si ramasese la 1 saptamana de la nastere si o saptamana de la venitul acasa al unui prematur.
Daca vi se pare prea lunga perioada si neincapatoare lista votati va rog...cate zile doriti sa stea la panou proaspat sositii odiseei?
Am refacut deocamdata lista(de la panou) asa cum era ea pana acum,urmand ca dupa ce decideti sa o modificam.

Alta idee...am vazut ca sunt programari si pt induceri,vreti sa le trecem si pe acestea,ca sa aiba fetele galerie?

Mihaela, merci ca te ocupi de listuta de bb-i. Mie imi place metoda ta, votez sa ramana o sapt la panou fiecare nou nascut.

Merci si pt informatiile depre wrap, pe mine m-au ajutat in sensul ca mi-au mai deschis ochii privind optiunile pe care le am. Mi-am notat si site-ul Sabinei, in cazul in care voi decide ca am nevoie dupa ce nasc. Oricum, ca metoda (din ceea ce am citit doar) si eu inclin spre apropierea fata de copil, cel putin in primele luni de vata. Asta nu inseamna ca nu respect si celelalte opinii .

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata si de la noi (care btw azi se anunta fierbinte si la propriu si la figurat).

Felicitari proaspetelor mamici! Sa fie bbii sanatosi, voiosi voinici si mamicile in forma, sa se poata bucura de ei. [buchete mari de trandafiri].

M-am emotionat citind randurile Mimikai si ale Sabinei.

La noi, nimic special pe ordinea de zi astazi. Astept insa cu drag vesti despre nasterea mult asteptata a Techilei si despre eventualele nasteri inopinate (if case)!
Am un singur gand maret: sa ies sa fac ceva cumparaturi (mancarica), asa, pe la pranz! Doamne, ce aventura... nu ma gandeam ca o sa ajung sa imi planific in atata detaliu o iesire la mall. Sper sa imi iese faza!

si o zi minunata tuturor!

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Mihaela, merci ca te ocupi de listuta de bb-i. Mie imi place metoda ta, votez sa ramana o sapt la panou fiecare nou nascut.

Merci si pt informatiile depre wrap, pe mine m-au ajutat in sensul ca mi-au mai deschis ochii privind optiunile pe care le am. Mi-am notat si site-ul Sabinei, in cazul in care voi decide ca am nevoie dupa ce nasc. Oricum, ca metoda (din ceea ce am citit doar) si eu inclin spre apropierea fata de copil, cel putin in primele luni de vata. Asta nu inseamna ca nu respect si celelalte opinii .

34+

K,si eu ma gandeam la macar 3 zile pt panou.Ma bucur ca te bucuri si tu de wrap info:))

Ziceai ca citesti cartea lui Tracy Hogg parca la un moment dat..imi zici si mie pls cum e,are suficiente detalii despre cresterea bb-ului sau sa-mi iau si eu un laugh&learn..? Eu mi-am comandat-o de pe amazon acu 9 zile si vad ca nu mai vine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Incerc sa ma bag si eu la somnic dar inainte vreau sa mai scot niste
HAI TECHILAINCEPAND DE AZI O SA FI CEA MAI FERICITA MAMICA
Abia astept sa citesc vestile si sper sa nu scrieti asa de mult,ca sa recuperez repede

34+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Buna dimineata si de la noi (care btw azi se anunta fierbinte si la propriu si la figurat).

Felicitari proaspetelor mamici! Sa fie bbii sanatosi, voiosi voinici si mamicile in forma, sa se poata bucura de ei. [buchete mari de trandafiri].

M-am emotionat citind randurile Mimikai si ale Sabinei.

La noi, nimic special pe ordinea de zi astazi. Astept insa cu drag vesti despre nasterea mult asteptata a Techilei si despre eventualele nasteri inopinate (if case)!
Am un singur gand maret: sa ies sa fac ceva cumparaturi (mancarica), asa, pe la pranz! Doamne, ce aventura... nu ma gandeam ca o sa ajung sa imi planific in atata detaliu o iesire la mall. Sper sa imi iese faza!

si o zi minunata tuturor!

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Hey,neata

Spor la cumparaturi,nu te aventura prea departe daca zici ca e cald(banuiesc ca si la voi e umezeala aia innabusitoare).

Eu m-am apucat sa downloadez Laugh$learn about childbirth,dureaza cica vreo 6 ore.De-abia astept sa le vad,ca sa pot sa nasc si eu linistita

Mergi la inceput