Burtici fericite de septembrie-octombrie(168)
Raspunsuri - Pagina 16
delia79 spune:
Salut fete frumoase!
INCEP CU AGITATE PT TECHILA SI CU URARI DE NASTERE USOARA, PESTI SANATOSI SI MANACCIOSI SI TOT BINELE DIN LUME PT O FAMILIE ATAT DE FRUMOASA.

Mi-a placut si camera pestilor, e minunata
, dar si descrierea pozei cu sotul asezat confortabil : le sotz 

34+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
delia79 spune:
Deci.... Luto, pe unde sa umblu?
Am recuperat cele 5-6 capitole pe care le-am pierdut de vineri .... doar asta am facut azi
. Vazut poozici, esti super gazela
, iar la intrebarea cu kg.... sigur ca se poate sa ajungi la o greuate inferioara celei dinainte de sarcina, depinde cat si ce mananci in lunile de dupa ![]()
. Te-am lamurit? 

Serios acum, prietena mea care a nascut acum 2 sapt prin cezariana mai are 4 kile din 13 in surplus
. Arata bestial 
34+ 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila oricum nu ma culc pana nu vad o dracoasa de la aida....n-as putea dormi.... |

macar sa apuci sa dormi ca jur ca eu nu am somn
parca eu merg la executie maineAida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Techila pai eu cred ca Aida baga repetitii cu doi zece ...doi zece.....isi drege glasul...sa vezi maine dimineata ce emotii pe ea |

Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
crissbebe spune:
Fetelor am intrat si eu sa felicit proaspetele mamici,sa fie sanatoase si sa se bucure de puiutii lor...
eu nu am mai intrat de joi ca am avut treaba...apropo multumesc ca nimeni nu si-a adus aminte sa felicite o proaspata casatorita (adica je)...dar nu-i nimic stiu ca ati fost ocupate cu discutiile voastre intre prietene...
dar de un moment atat de important (ptr mine bineinteles) ma asteptam sa tineti minte...in fine...
nu are rost sa-mi mai fac sange rau...
34 +cu bebe
Alexandru Aurelian
delia79 spune:
Vazut si poze de Manga si Mada, colegele mele de DPN
si am admirat fetele cu burtici frumoase 
. Eu le compar cu a mea si mi s-a parut ca a mea ar fi un pic mai mica 
. Sau poate doar pitici pe creier
. Manga, excelent materialul despre alaptat, l-ai pus pe e-mailul comun? 
Vazut si poze de Alex si Lore, pupam burticile
. Alex, a ta mi s-a parut un pic lasata
.... sau mi se pare? Lore ai un baietel scump foc
.
Claucia, imi place la nebunie felul tau de a fi si metoda de a educa printesuca. Sper sa-mi reuseasca si mie modelul ca tare frumos suna 

34+ 
crissbebe spune:
am uitat sa mentionez ca ma apropii cu pasi rapizi de momentul mult asteptat...nasterea puiului meu...
35 +cu bebe
Alexandru Aurelian
madalina84 spune:
CRISBEBE ba sa sti ca a fost o fata care si-a adus aminte,de fapt nu era sigura 100% si ti-a urat casa de piatra,daca nu ma inseala mmoria cred ca LUTO.
Oricum iti urez si eu cu intarziere casa de piatra,multi ani fericiti alaturi de sot si sa aveti un bebe sanatos
Iti cam dai seama ca printre atatia bebici nascuti,nu mai sti pe cine sa feliciti,sunt sigura ca nu te vei supara sau si daca ai facut-o va trece repede
34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Fetelor am intrat si eu sa felicit proaspetele mamici,sa fie sanatoase si sa se bucure de puiutii lor... eu nu am mai intrat de joi ca am avut treaba...apropo multumesc ca nimeni nu si-a adus aminte sa felicite o proaspata casatorita (adica je)...dar nu-i nimic stiu ca ati fost ocupate cu discutiile voastre intre prietene... ![]() dar de un moment atat de important (ptr mine bineinteles) ma asteptam sa tineti minte...in fine...![]() nu are rost sa-mi mai fac sange rau... 34 +cu bebe Alexandru Aurelian |
Neata,
Hai ca ma pregateam sa scriu si eu cand ti-am vazut mesajul.Vezi ca ai felicitari pe undeva prin urma de la fete,dar cred ca atata s-a scris ca sunt greu de gasit
Casa de piatra si un
sa-ti treaca
Mihaela
38+ cu
baby Joshua
delia79 spune:
Multumim mamicilor care isi fac timp si ne impartasesc din experientele proaspetilor bebelusi : Sabina, Iulika, Mary si Mimika 

. Sunteti deosebit de generoase cu timpul vostru
. Pupam dulce si mimicosii, pe Bruce si pe Razvan (desi n-am vazut pozici), dar si pe Lisa de care recunosc ca m-am indragostit
(poate imi fug ochii mai mult la fetite si cauza ca asta am in burtica)
Raluka, tu chiar esti aducatoare de vesti bune la odiseea nostra. Tine-o tot asa
. Si multumim 
As vrea sa particip si eu la cumpararea dvd-ului cu alaptarea a lui Sheri Bayles. Am vazut cele 6 secvente........ mi-au placut enorm, cred ca pana nasc le voi sti pe de rost. Asa ca Diana, tine-ma la curent cu achizitia, eu pot sa-ti trimit bani prin transfer bancar fara nici o problema.
Ce mai vroiam sa spun...... am si eu crize de scarpinat la talpi si degete de-mi vine sa ma sui pe pereti 
. Si vad ca azi m-a mancat un pic si pe burta
, sper sa nu se agraveze ca nu e deloc fun
. In schimb inca dorm bine, nu am dureri la dumneaei si nici cu spatele nu am probleme..... e drept ca obosesc mai repede, dar in general nu ma pot plange ![]()
34+