Burtici fericite de septembrie-octombrie(168)
Raspunsuri - Pagina 15
raluk16 spune:
hehehe am uitat oare sa te laud de albastreala??? 

nu mai stiu... si mi-e lene sa dau pagina...
32+
Alex
katteryna spune:
TECHILUTOOOO! TE-AI BAGAT LA SOMN? IO BAG LA INCALZIRE NISTE DEZMATATE PENTRU TINE SPECIAL!IOTA-LE:

SA LE VEZI MAINE DIMINEATA CE PREGATITE SUNT SI CE GALERIE ITI VOR FACE!

38s+ 5z cu floricica
RAISA MARIA
katteryna spune:
Am fost si noi la doctor azi...suit pe masa, chinuit...concluzionat:col lung si inchis!
Vineri, 28.08.2009 la ora 6 dimineata ne prezentam la spital pentru nascare provocata.In ziua asta e si ea si doc anestezist de garda...Pana atunci ne-a dat un tratament cu ovule pentru deschiderea colului...Voi ati mai pomenit asa ceva?O fi ok?
Somnic usor si fara dureri va doresc la toate!
38s+ 5z cu floricica
RAISA MARIA
lutoniana spune:
Noapte buna fetelor !!!!
Eu cand ma trezesc pe la 7 ...la voi deja e 9 ...si poate aflu cate ceva 

Noapte usoara si frumoasa pentru toate fetele mele 

Cea mai fericita
37 + cu 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Am fost si noi la doctor azi...suit pe masa, chinuit...concluzionat:col lung si inchis! Vineri, 28.08.2009 la ora 6 dimineata ne prezentam la spital pentru nascare provocata.In ziua asta e si ea si doc anestezist de garda...Pana atunci ne-a dat un tratament cu ovule pentru deschiderea colului...Voi ati mai pomenit asa ceva?O fi ok? Somnic usor si fara dureri va doresc la toate! ![]() 38s+ 5z cu floricica RAISA MARIA![]() |
Eu nu stiu mami.....dar de ce iti provoaca nasterea si nu te lasa linistita sa nasti cand vrea bebe ?
Eu tot mai am intrebari dinastea stupide,.....
Cea mai fericita
37 + cu 
Fragutza spune:
Techila, nastere usoara si refacere cat mai rapida! Muciosii tai sunt niste norocosi cu asa parinti!
Baby
38+
Natalia
lutoniana spune:
Pe unde o umbla Delia ?
Dar Andrusca, Mada, Diana, Adi pasarile de noapte....
Cea mai fericita
37 + cu 
katteryna spune:
Pentru ca in spital e un singur doc ce face epidurala iar daca vreau sa nasc cu epidurala nu tre sa ma apuce noaptea ca nu vine doc pentru mine...
Solutia cea mai simpla e sa nasc cand e si anestezistul si ginecologul de garda.Oricum vineri voi avea 39 si 3 zile...
Io nu stiu daca e ok sa iau ovulele astea care inmoaie colul?
O mai fi luat cineva din-astea pana acum?
38s+ 5z cu floricica
RAISA MARIA
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli Aida eu imi pun in toata casa perdele din alea daca se dau cu tot cu prosop! |
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
Felicitari Rodica! Bun venit pe lume bebe Emanuel! 

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()