Burtici fericite de septembrie-octombrie(168)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

hehehe am uitat oare sa te laud de albastreala??? nu mai stiu... si mi-e lene sa dau pagina...

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

TECHILUTOOOO! TE-AI BAGAT LA SOMN? IO BAG LA INCALZIRE NISTE DEZMATATE PENTRU TINE SPECIAL!IOTA-LE:

SA LE VEZI MAINE DIMINEATA CE PREGATITE SUNT SI CE GALERIE ITI VOR FACE!

38s+ 5z cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Am fost si noi la doctor azi...suit pe masa, chinuit...concluzionat:col lung si inchis!
Vineri, 28.08.2009 la ora 6 dimineata ne prezentam la spital pentru nascare provocata.In ziua asta e si ea si doc anestezist de garda...Pana atunci ne-a dat un tratament cu ovule pentru deschiderea colului...Voi ati mai pomenit asa ceva?O fi ok?

Somnic usor si fara dureri va doresc la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Noapte buna fetelor !!!!
Eu cand ma trezesc pe la 7 ...la voi deja e 9 ...si poate aflu cate ceva
Noapte usoara si frumoasa pentru toate fetele mele

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Am fost si noi la doctor azi...suit pe masa, chinuit...concluzionat:col lung si inchis!
Vineri, 28.08.2009 la ora 6 dimineata ne prezentam la spital pentru nascare provocata.In ziua asta e si ea si doc anestezist de garda...Pana atunci ne-a dat un tratament cu ovule pentru deschiderea colului...Voi ati mai pomenit asa ceva?O fi ok?

Somnic usor si fara dureri va doresc la toate!

Eu nu stiu mami.....dar de ce iti provoaca nasterea si nu te lasa linistita sa nasti cand vrea bebe ?
Eu tot mai am intrebari dinastea stupide,.....

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Techila, nastere usoara si refacere cat mai rapida! Muciosii tai sunt niste norocosi cu asa parinti!

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Pe unde o umbla Delia ?
Dar Andrusca, Mada, Diana, Adi pasarile de noapte....

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Pentru ca in spital e un singur doc ce face epidurala iar daca vreau sa nasc cu epidurala nu tre sa ma apuce noaptea ca nu vine doc pentru mine... Solutia cea mai simpla e sa nasc cand e si anestezistul si ginecologul de garda.Oricum vineri voi avea 39 si 3 zile...
Io nu stiu daca e ok sa iau ovulele astea care inmoaie colul? O mai fi luat cineva din-astea pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Aida eu imi pun in toata casa perdele din alea daca se dau cu tot cu prosop!
ha? sorry angelli , dar nu am inteles

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Felicitari Rodica! Bun venit pe lume bebe Emanuel!

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput