Burtici fericite de septembrie-octombrie(168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

techila cum sa n-ai voie apa? Chiar asa sa fie inainte de ceza? Esti sigura? Eu tot vedeam ca in travaliu ai voie doar mancare lichida, ca daca ajungi la ceza asa e mai bine. Dar sa n-ai voie apa nu stiam...

Treaba cu frica n-avem cum sa i-o explicam la Moni asa frumos cum ne-ai zis-o tu

Kinga super vesti si la tine de la doctor!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

techila cum sa n-ai voie apa? Chiar asa sa fie inainte de ceza? Esti sigura? Eu tot vedeam ca in travaliu ai voie doar mancare lichida, ca daca ajungi la ceza asa e mai bine. Dar sa n-ai voie apa nu stiam...

Treaba cu frica n-avem cum sa i-o explicam la Moni asa frumos cum ne-ai zis-o tu

Kinga super vesti si la tine de la doctor!

32+ Alex

da da, sunt sigura, asa mi-a zis tanti dr. anestezist, cu o zi inainte sa mananc normal, dar pana pe la 6 seara, iar apa sa beau 2 litri, dar pana pe la 10-11. si maine dimineaa ma duc nemancata si nebeuta

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deci e super greu sa va recuperez ...

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

TECHILA BAFTA MAINE,NASTERE USOARA SI BEBICI SANATOSI

34+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk, tu-ti dai seama ca esti o adevarata aducatoare de vesti bune?! sper doar ca toate astea sa se intoarca inzecit la tine, pt ca meriti din plin

tare ma bucur ca a trecut ziua asta pt Moni...si ca se poate concentra pe cea de miercuri....

acum chiar ca ma duc la somn....la noi a inceput si postul...si sotz tine post, ma trezesc cu el la 3.30 sa-i dau de mancare, si apoi ma culc la loc...si ma trezesc iar la 7 cand pleaca, pt ca aud ceasul...asta pe langa intreruperile pt mers la WC noroc ca pot sa dorm pe zi ca valiza-n gara asta pt inca o saptamana maxim

noapte linistita tuturor, ca urmeaza alte zile grele

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

BUN VENIT BEBE ALESSIA!!!

FELICITARI MAMI ANGELA!
BUN VENIT BEBE ALEX ANDREI!

FELICITARI MAMI SANTORINI!

38s+ 5z cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Vai, techila eu as lesina fara apa... dar pe langa celelalte chinuri pe care le tragi, cred ca asta e floare la ureche

Aida si azi nici nu mi s-a parut ca s-ar fi scris mult . Hai aci cu noi, ca apoi recuperezi maine

Selen multumesc mult. Si pentru mine e o adevarata binecuvantare sa primesc vestile si sa le dau mai departe. Noapte buna, vorba ta, cat mai poti . Desi eu cred ca daca asa ti-ai educat printesa, va fi si ea ca tine

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ia uitati-va la mine ce draguta sunt. am reusit, m-am schimbat la fata...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Techila, tinem pumnii pt maine.! Sa iasa totul bine. Abia astept sa vad baietii.

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

techila ce mama frumoasaaaaaa vor vedea pestisorii maine!!!

32+ Alex

Mergi la inceput