Burtici fericite de septembrie-octombrie(168)
Raspunsuri - Pagina 13
raluk16 spune:
techila cum sa n-ai voie apa? Chiar asa sa fie inainte de ceza? Esti sigura? Eu tot vedeam ca in travaliu ai voie doar mancare lichida, ca daca ajungi la ceza asa e mai bine. Dar sa n-ai voie apa nu stiam...
Treaba cu frica n-avem cum sa i-o explicam la Moni asa frumos cum ne-ai zis-o tu ![]()
![]()
![]()
Kinga super vesti si la tine de la doctor!
32+
Alex
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 techila cum sa n-ai voie apa? Chiar asa sa fie inainte de ceza? Esti sigura? Eu tot vedeam ca in travaliu ai voie doar mancare lichida, ca daca ajungi la ceza asa e mai bine. Dar sa n-ai voie apa nu stiam... Treaba cu frica n-avem cum sa i-o explicam la Moni asa frumos cum ne-ai zis-o tu Kinga super vesti si la tine de la doctor! 32+ Alex |
da da, sunt sigura, asa mi-a zis tanti dr. anestezist, cu o zi inainte sa mananc normal, dar pana pe la 6 seara, iar apa sa beau 2 litri, dar pana pe la 10-11. si maine dimineaa ma duc nemancata si nebeuta

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 1 zi

- maine-i ziua cea mare
aidaciolac spune:
deci e super greu sa va recuperez
...
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
madalina84 spune:

TECHILA BAFTA MAINE,NASTERE USOARA SI BEBICI SANATOSI

34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
selen80 spune:
Raluk, tu-ti dai seama ca esti o adevarata aducatoare de vesti bune?! sper doar ca toate astea sa se intoarca inzecit la tine, pt ca meriti din plin 
tare ma bucur ca a trecut ziua asta pt Moni...si ca se poate concentra pe cea de miercuri....
acum chiar ca ma duc la somn....la noi a inceput si postul...si sotz tine post, ma trezesc cu el la 3.30 sa-i dau de mancare, si apoi ma culc la loc...si ma trezesc iar la 7 cand pleaca, pt ca aud ceasul...asta pe langa intreruperile pt mers la WC
noroc ca pot sa dorm pe zi ca valiza-n gara
asta pt inca o saptamana maxim ![]()
noapte linistita tuturor, ca urmeaza alte zile grele ![]()
38+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI! 
nunta
katteryna spune:
BUN VENIT BEBE ALESSIA!!!

FELICITARI MAMI ANGELA!
BUN VENIT BEBE ALEX ANDREI!

FELICITARI MAMI SANTORINI!
38s+ 5z cu floricica
RAISA MARIA
raluk16 spune:
Vai, techila eu as lesina fara apa... dar pe langa celelalte chinuri pe care le tragi, cred ca asta e floare la ureche ![]()
Aida si azi nici nu mi s-a parut ca s-ar fi scris mult
. Hai aci cu noi, ca apoi recuperezi maine ![]()
Selen
multumesc mult. Si pentru mine e o adevarata binecuvantare sa primesc vestile si sa le dau mai departe. Noapte buna, vorba ta, cat mai poti
. Desi eu cred ca daca asa ti-ai educat printesa, va fi si ea ca tine ![]()
32+
Alex
techila spune:
ia uitati-va la mine ce draguta sunt

. am reusit, m-am schimbat la fata
...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 1 zi 
- maine-i ziua cea mare

loremunteanu spune:

Techila, tinem pumnii pt maine.! Sa iasa totul bine. Abia astept sa vad baietii. 

Loredana
34+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi