Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)
Raspunsuri - Pagina 7
ana-alexia spune:
Beatrice, nu asta a fost intentia
Dar iaca eu am obosit...am ajuns intr-un punct din care nu mai pot sa inaintez pe drumul asta.
Tu esti la inceput: sa va faceti toate investigatiile si tu si sotul tau, si sa aveti grija in primul rand sa va bucurati de prezent, asa cum este el. Pentru ca este tot ce avem de fapt.
Ai vazut ca iti este mai bine acum, dupa laparo? Ca au incetat durerile?
beatrice75 spune:
Iubita, stiu ca nu asta a fost intentia ta.Da, intr-adevar, asa de bine este acum. Acum sa vad ce pot face sa nu-mi reapara chisturile! E o lupta pe care trebuie sa o ducem zilnic. V-as fi recunoscatoare fetelor sa-mi spuneti cum tineti voi in frau aceasta boala. Stiu ca pare stupid, dar mi-e frica sa intrerup injectiile diphereline. eu am suportat bine pana acum tratamentul, cu partea sexuala stau prost. Dar nu mai vreau durerile acelea mari!
alina06st spune:
Fetelor, eu cum am mai spus, am endometrioza, dar n-am avut niciodata dureri. Tocmai de aceea eram absolut sigura ca nu am nimic si nu voi avea probleme in a ramane insarcinata. Mai ales ca aveam si ciclul ceas. V-am mai spus: fix la 30 de zile, aproape la aceeasi ora. Si cum nu am dureri, am refuzat diphe, cel putin 3, 4 luni de la laparo. In schim in ultimul timp aveam ceva dureri in timpul acului sexual. De vreun an doar. Ca inainte n-am avut niciodata. Dupa laparo nu prea le mai am. Desi nici de tot n-au disparut... asta e.
Ana alexia, ati incercat si FIV? Imi pare rau pt toti anii de incercari si cred ca e bine daca reusesti sa te desprinzi cat de cat de problema asta. Iti doresc sa resuseti.
ana-alexia spune:
Alina, nu am incercat FIV si nu voi incerca; dar am facut 6 IA.
Oricum, acum sunt intr-o stare in care si o echo mi se pare prea mult.
La fel aveam si eu CM ceas la 28 de zile. Si nici dureri n-am prea avut. Doar rare si atunci puternice. Si nu mi-am imaginat ca voi ajunge in acest punct in care ma aflu acum.
Dar viata e plina de surprize. Si intotdeauna e loc si de mai bine, ca sa inchei intr-o nota optimista. Si e posibil acest bine intotdeauna!
alina06st spune:
Ana alexia, multam frumos pt raspuns. Iti doresc sa ai parte de liniste sufleteasca si sa reusesti sa te bucuri de toate lucrurile frumoase pe care ni le ofera viata.
magdita spune:
Ana_alexia, special pentru tine scriu acest mesaj, sunt alaturi de tine, te inteleg perfect, si ma rog la DD sa se milostiveasca de neputinta ta si sa iti dea bebelusul mult visat si asteptat. Iti inteleg atat de bine sentimentele . Te imbratisez si nu uita "ce nu e cu putinta la om, e cu putinta la Dumnezeu" .
Madutz, multumim pentru vestile despre Lucic si pupa ei.
Beatrice, au zis bine fetele, recipient steril de la farmacie sau chiar de la clinica, are d-na dr., si mi se pare ca pretul era in jur de 150 lei. Sper sa nu ma insel. Mult succes .
AditzaC, Alina, Ioana, Ralu_t, Boo, Rala si toate fetele nementionate.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
mada23 spune:
Anutza.. off te intelegem foarte bine dar stii cateodata mergem la "doctorul" gresit, avem nevoie de un dr de suflet dupa un anumit timp, dar intelegem mai greu.Atunci cand ne punem totul in "doctorul sufletelor" vine si minunea, la mine a venit cu siguranta va veni si la tine numa sa-I ceri, ai incredere.
Ma rog sa-ti gasesti acea liniste si impacare care sa-ti aduca puiutzul mult visat la pieptul tau.
la toate fetele
=============================================
madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
aditzaC spune:
ana-alexia imi pare rau ...eu am fost cea care am deschis subiectul , sincer chiar nu am vrut sa iti aduk aminte de nimik . Sunt alaturi de tine ...imi imaginez prin ce treci .Dar eu cred ca indiferent de ce ai facut pana acum nu tb sa te lasi batuta .Draga mea te imbratisez si ma rog ca Domnul sa isi indrepte privirea catre tine .