Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ana-alexia, draga mea, am citit postul tau ceva mai devreme insa am preferat sa nu scriu imediat poate in dorinta de a concepe un mesaj care sa reuseasca sa-ti transmita putina putere pentru a merge mai departe, insa toate gandurile mi-au venit de-a valma in cap asa ca am renuntat si m-am asezat la calculator pentru a-ti scrie pur si simplu ceea ce simt: vreau sa incep prin a-ti spune ca: AI UN VIS. NU RENUNTA LA EL! atata timp cat respiri, atata timp cat exista si ceea mai mica speranta nu renunta, pentru ca eu cred ca atunci cand renuntam la vise, renuntam sa mai traim. stiu atat de bine ce simti, cunosc atat de bine sentimentele amestecate de disperare, neputinta, tristete adanca, furie si mai stiu de asemenea cat de mare este dorinta. si eu am deja 8 ani de cand il astept pe bebe si tot asa nu am vazut in viata mea un test cu doua liniute, insa stiu ca daca as renunta la acest vis, m-as simti un om mort, asa ca de fiecare data cand ma prabusesc, ma ridic, ma scutur si merg mai departe. este foarte adevarat ca in afara de dorinta noastra nemarginita de a avea un copil mai sunt si alte lucruri care doar asteapta sa fie traite si pe care noi le ignorim in totalitate in cautarea noastra necontenita a unei solutii pentru a avea un bebe. insa ce putem invata noi din toata aceasta experienta de ani de zile este ca trebuie sa luam lucrurile cu calm, sa incercam sa ne mentinem echilibrul si sa nu uitam sa ne bucuram. asa ca daca tu simti ca ai nevoie de o pauza, este foarte bine, ia-ti o pauza pana cand simti tu ca-ti vei readuna fortele. noi suntem aici de fiecare data cand vei avea nevoie, cred ca pentru asta s-a creat acest grup, tocmai pentru ca nu poti intelege pe cineva cu adevarat decat atunci cand traiesti tu personal aceea experienta. cred ca ar trebui sa iei in calcul posibilitatea unui FIV, o noua laparo+tratament diphe (daca nu gresesc tu nu ai facut tratamentul dupa laparo) pentru ca este posibil ca toate aceste proceduri sa-ti mareasca sansele. sper din tot sufetul sa-ti gasesti linistea interioara si forta pentru a merge mai departe. te imbratisez cu drag si inca o data: NOI SUNTEM AICI ALATURI DE TINE. NU RENUNTA LA VISUL TAU
fetele aditza, alina, anais, beatrice, magdi, mada si toate fetele nepomenite va mutumesc ca existati

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Draga Cristy, stiu ca aceste cuvinte frumoase au fost adresate lui ana_alexia, dar sa stii ca am simtit ca m-ai incurajat fff mult si pe mine, si cu siguranta pe atatea alte fete. Iti multumesc De fapt, daca noi nu ne incurajam una pe alta sa mergem mai departe in lupta asta si sa nu ne dam bautute, nimeni nu o va face. Pentru ca daca nu experimentezi pe propria piele esecul, durerea, deznadejdea nu ai cum sa intelegi. Poate inr-un final toate experientele acestea ne vor ajuta sa apreciem mai mult darul mult asteptat!!!

Ana_alexia curaj si tot binele din lume, indiferent ce decizie vei lua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Magdita, Madutz, AditzaC, Cristy, Beatrice, va multumesc mult pentru atentia si sprijinul acordate, pentru cuvintele voastre frumoase si intelepte si va imbratisez cu drag.
Si tuturor fetelor de aici, si nu numai. Alaturi de voi am invatat multe, la voi am gasit intelegerea pe care in alta parte nu am reusit sa o gasesc.

Magdita nu uit ce se spune: "ce nu e cu putinta la om, e cu putinta la Dumnezeu". Tocmai pe asta ma bazez cel mai mult.

Madutz daca ai sti cat am umblat si prin biserici, manastiri, posturi... Oricum, Doamne-Doamne stie ce imi doresc, dar tot El stie si ce-i mai bine pentru noi in fiecare moment, asa ca poate n-o fi vremea acum, in cazul meu. Imi doresc doar sa nu ma mai incapatanez si sa stau linistita, sa-L las pe Doamne-Doamne sa rezolve cum e mai bine, ca se pare ca eu nu stiu. Atata sant, atata pot.

Cristy nu renunt la visul de a deveni mama, dar vreau sa-i dau drumul catre Doamne-Doamne, sa se ocupe doar El de realizarea lui, caci pe mine ma depaseste. Nu vreau ca acest vis sa mai fie ratiunea mea de a fi, telul vietii mele. Imi doresc sa ma pot bucura de viata asa cum este ea.
Oricum, vorbesc serios, am o stare de...alergie (?!) fata de ceea ce inseamna cabinete medicale/de terapii si nu din pricina medicilor/terapeutilor, ci din pricina mea. Cred ca a fost prea mult si fara pauza, pt ca eu in mod constant am facut ceva, chiar si mai multe terapii simultan (m-am bazat pe efectul sinergic). Ma enervez fara motiv cand trec pragul unui cabinet pe motiv de lipsa bb.
Am trecut de multi ani de faza cu intrebarile de genul : de ce alte femei da si eu nu. Cand vad o gravidutza pe strada ma bucur ca o Luminita vine pe Pamant, ma bucur de fiecare copil pe care-l intalnesc in cale.

Am fost in aceasta seara in parc; am vazut o gashca de pushti mici de 1-4 ani(insotiti de parinti, evident), asa de simpatici erau.
M-am simtit super, si mai ales detasata. Ma incearca un sentiment de eliberare, detasare, e frumos, inca nu stiu cat ma va tine.

pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Anais74 multumesc frumos! Toate cele bune si folositoare si tie!

Trebuie sa recunosc, si probabil si pentru voi a fost la fel, ca acest drum greoi care unora ne-a adus bebele mult asteptat, altora inca nu, ne-a adus, afara de greutatile, deznadejdile si tristetile care vin la pachet mai multa intelepciune, intelegere, bunatate, rabdare, cunoastere. Deci un timp pierdut nu e, indiferent de rezultatul actual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Buna fetelor!
Ma alatur voua in lupta cu endometrioza. Acum o saptamana in urma unei laparoscopii am fost diagnosticata cu endometrioza stadiul 3A. Nu s-a intervenit chirurgical deloc, urmeaza sa fac tratament 4 luni cu Zoladex. Acum ma zbat sa obtin reteta compensata, nu stiu insa daca voi avea sanse pentru ca nu mi s-a facut un examen histopatologic.
Imi este groaza de tot ce ma asteapta, insa stiu ca voi ma intelegeti.

Mergi la inceput

buna fetelor,
anais, draga mea, nu ai pentru ce sa-mi multumesti, ceea ce am spus a fost din suflet, pentru ca asta simt si pentru ca imi pare rau de fiecare data cand vad ca mai apare vreo fata care are aceleasi probleme, dar ce putem face? asta ne este dat, asta ducem, asa cum ai zis tu, pentru asta suntem aici, pentru a ne sprijini si a ne incuraja una pe alta si pentru a nu renunta sa luptam si sa speram, te pup si azi asteptam vesti de la tine
ana-alexia, daca ai reusit sa gasesti linistea despre care vorbesti, este mare lucru, fie ca dumnezeu sa-ti lumineze sufletul si sa-ti ghideze pasii si inca o data: AI INCREDEDRE!
utica, esti bine-venita printre noi, desi am fi preferat sa nu ai si tu aceasta boala, nu am inteles foarte bine, ai spus ca ai facut laparo dar endometrioza nu a fost curata? adica te-au operat degeaba si pe deasupra te pun sa faci un tratament care in situatia data nu ar avea nici un efect? ma refer la faptul ca daca endo nu a fost curata, tratamentul cu zoladex este apa de ploaie, este timp pierdut, bani pierduti, sa nu mai vorbim despre efectele adverse ale tratamentului care nu sunt deloc de neglijat, te pup si sper din suflet sa fi inteles eu gresit

Mergi la inceput

Draga Cristy, m-am intors de la medic, si vestile sunt bune: am un folicul baban pe OD de 20 mm, si endometrul de 9, azi in ziua 12. Medicul zice ca nu crede sa se sparga azi, poate maine, cand are cam 22 -24 cm. Problema e ca sotul e in delegatie si se intoarce abia poimaine. Eu azi am 48 de ore de la ultiuml contact. Asa ca oricum nu am ce face decat sa astept ziua de poimaine. Sa speram ca am noroc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

cum se posteaza un filmulet aici?

Mergi la inceput

anais, super valori ce ai tu acolo, pai eu cred ca ai mari sanse sa se sparga chiar poimaine cand vine sotul tau, tinind cont de dimensiuni si zi, asa ca tinem pumnii sa fie luna norocoasa

Mergi la inceput

multumesc cristy , sa ne ajute Dzeu pe toate!! Abia astept sa vina acasa

beatrice, cred ca trebuie sa copiezi linkul cu filmultetul. Nu stiu cum altfel, pt ca nu am mai postat pina acum. Poate stiu fetele care au mai facut-o

Mergi la inceput