Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

anais si eu stiam ca ovulul traieste 48 ore si spermatozoidul 24 ore ....eu iti doresc sa fie luna viitoare !

criss incepem galeria...doamne ajuta !!!

oare ce mai face lucia si bebelina ?

eu sunt nerabdatoare sa merg la tutu maine ...aveti idee de ce mi-a zis marti de la 1 sau 6? numai la inceput si la sf face monitorizari ? oricum merg pe la 5 sper sa fie ok .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

anais, daca ai sti cat de teama imi este sa-mi fac iluzii, dupa 8 ani de esecuri luna de luna, oricum multumesc de incurajari, nu ne ramane decat sa asteptam, daca pana luni nu vin uratii, ma duc sa fac un test de sange
aditza, si eu, si eu sunt curioasa, abia astept sa vad ce-ti zice, tutu a zis de la 1-6, ca astea-s orele intre care il gasesti la cabinet, tu poti merge oricand vrei tu pentru monito, s-ar putea la a 5 sa fie ceva mai liber, pup

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata scumpele mele,

Missed me?
Am avut internetul stricat la serviciu si nu am reusit sa va mai citesc de vineri. So:
Beatrice, felicitari pentru spermograma . Sa iasa peste 100 mil la dr.Matei, e mare lucru ! Super ! Cu rezultatul, mergi la dr.T, sa va felicite , ca de tratament nici nu poate fi vorba. Bravo !
Cristy, iubita, cum ti-am mai zis, asta e luna ta ! O sa vezi ca toate aceste simptome nu sunt fara motiv . Doamne ajuta .
AditzaC, Anais sa veniti cu II luna asta .
Ana_alexia, suntem alaturi de tine, si eu va iubesc pe toate si nu cred ca ne-am intalnit intamplator aici, e mare lucru sa mai existe cineva care trece prin aceleasi stari prin care treci si tu si care te intelege perfect. Poti sa discuti cu oricine care nu are problemele noastre si se va uita cel putin ciudat la tine, chiar prietene bune. Asa ca eu imi pastrez emotiile si sentimentele legate de problema bb doar pentru voi, fetele dragi de pe forum, pentru ca voi ma intelegeti, fara sa ma judecati sau sa va uitati aiurea la mine. Cu ceilalti vorbesc vag .
Boo, Ralu_t, Ioana, pe unde ati disparut ?
Lilisor, ne nidam impreuna, da ?
Madutz

Pup toate fetele si o zi frumoasa va urez .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

neata dragelor

criss ce faci iubita ? cum esti azi ? vroiam sa iti zic ca si eu am niste simptome : balonare , durere ovare ., intepaturi si de dum durere de sani ....cu siguranta este de la ovulatie . Sper sa fie liber diseara....

magditza ce faci dragutza ? ma bucur ca s-a rezv problema cu netul . cum te simti ?

va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Magdita, ma bucur ca ai revenit! Sa stii ca ai mare dreptate, suntem norocoase ca ne cunoastem si putem discuta liber despre niste probleme pe care nimeni nu le-ar intelege...din pacate....

Aditza, Cristy si eu am tot felul de simptome ca de cm, desi ovulatia a trecut de aprox 2 zile...Poate Poate

Fetelor va pup si mai intru abia vineri, pt ca voi pleca din localitate cateva zile.

Mergi la inceput

anais cine stie ?! Doamne ajuta ! Te asteptam cu vesti buneee, drum bun .

fetelor eu ma preg sa plec la tutu , revin cu vesti...bune , normal .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Magdita, multumesc frumos pentru intelegere si sprijin! Asa e, e asa de bine ca putem vorbi aici! Si intr-adevar, in exterior intelegere nici eu nu prea gasesc...

Cristy Anais74 bafta! Sa se lase cu 2 liniute aceste intepaturi ale voastre!

AditzaC bafta la dr!

Beatrice felicitari pentru rezultatul spermogramei!

Madutz Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti, sanatosi, si cu casa plina de copii si nepoti!

Lucic drag pentru tine si printesa ta!

Mergi la inceput

hello
Fetele am vesti super : am ovulat ...TUTU mi-a dat sa iau arefam de 200mg , una pe zi / vaginal timp de 14 zile Ce ma bucur ca ovulez natural si am avut si un folicul destul de baban . Doamne ajuta !
In leg cu simptomele ..sanii ma dor parca din ce in ce mai rau , NU sunt inca gravi asta e clar sa zici ca ma dor de aici , dar sa vedeti ce chestie ..de cand iau masto in perioada ovulatiei ( adika de 2 luni ) ma dor sanii ..ciudat ..in fine

va tukulesc pe toate !

Mergi la inceput

neatza

vai dar ce liniste este pe aici ...unde ati disparut fetelor ?

ana-alexia

Fetelor am si eu o intrebare : am sunat-o pe Dr Matei si am stabilit ca vineri sa mergem la spermograma . Dansa mi-a zis ca o pot gasi in spital de la 8-30 pana la 13-30 iar de la 14 la '' clinica lui dan '' exact asa s-a exprimat . Acum stateam si ma gandeam ( bineinteles ca nu am intrebat ca blegutza ce sunt ) care clinica ? Clinica noua : Genesys? sau la cabinet unde mergem noi pt monitorizare , etc ?
Din pacate a fost f surta si nici detaliile necesare nu mi le-a dat , este f adevarat ca nici eu nu am intrebat , am vazut-o ca era destul de grabita si nah am uitat ce sa mai intreb . Mi-a spus ca o putem face si acasa , dar atat . In fine ...cred ca voi merge dim la spital cu ea recoltata ...sa vad ce zice sosul meu.

Ioana scumpa ce mai zici ? esti ok ?

Alexia28 gravidutza mumoasa cum te simti ? ce face natalia ?

criss fata luptatoare si mumoasa esti ok ?

bea ai disparut dintr-o data ....sper ca esti ok...

Lucia , Ralu , Boo , Fire , Aerlilian , Magdi , Mada ,Anais si retsul nementionate ...multii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Aditza la clinica noua, Genesys, nu la cabinet.
Bafta! Sa se lase cu ochisori monitorizarea asta!

Mergi la inceput