Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)
Raspunsuri - Pagina 10
aditzaC spune:
neatza
bea thanks pt ras ! deci recipientul este unul obisnuit pt coprocultura de ex ...super o sa cum si io ! Si voi ati facut acasa
? super tare !!! BV si clinica unde ati dus-o unde este ? langa elias?
da este o vreme nasoala ....acum ploua dar mie imi place era prea cald , ieri am zis ca mor de cald ...acum este bine sa stai in casa sa numeri bani si sa faci copii.
cristy1977 spune:
'neata fetele
aditza, ma bucur ca se duce sosul sa faca spermograma, va tin pumnii sa vina cu rezultate de campion hai ca m-a impresionat cand a zis ca ar vrea sa fie el cel cu probeme..., referitor la prestat, cred ca este mai bine sa faci cum zice tutu, eu mai prestez in plus atunci cand simt eu ca se produce ovulatia, pentru ca deja am inceput sa-mi dau seama, asta pentru mai multa siguranta si daca este al meu in preajma
anais, offf 4 anisori... si voi asteptati de ceva timp, iti urez noroc si sa se ase cu bebe cat mai curand
beatrice, felicitari pentru spermograma
"After all, tomorrow is another day!"
aditzaC spune:
criss da asa a zis dragul de el ! s-a saturat ca sa zic asa sa ma vada ca sufar si ma chinui . Of ! In leg cu ''prestarea '' am trecut peste cuvantul lui tutu si am prestat si aseara pt ca aveam un chef nebun ...deci eu zic ca e de bine , simptome de ovulatie am de vineri ..intepaturi , dureri , iar de ieri ma dor si sanii ..s-au intarit putin....vom presta si diseara ca doar asa ne-a rec dl DR ....si maine la eco , sper sa se sparga ca eu zic ca am o valoare destul de buna , doamne ajuta sa iasa doua oute .
bea multam ..... o sa facem si noi home am putin emorii sa ajungem la timp dar eu zic ca nu vor fi probleme .
beatrice75 spune:
Se poate si in weekend (totusi ar trebui sa suni sa intrebi) si atunci nu ar mai fi asa aglomeratie.
anais74 spune:
buna dimineata!
Aditza, sa ne scrii maine ce a zis tutu la monitorizare!
Cristy, cum mai esti? Ce simptome te mai incearca?
aditzaC spune:
anais normal ca am sa va tin la curent , tu cand mai mergi la medic? faci monitorizare ?
bea da o sa vb cu dansa , astept sa treaca perioada ovulatiei , ms
cristy1977 spune:
anais, dupa cum spuneam semne de cm: balonata, sani durerosi, dureri de burta/ovare, dar oricum nu-mi mai fac nici un fel de ganduri, cred ca astea sunt efectele stimularii, asa ca astept, azi sunt ziua 19
aditza
"After all, tomorrow is another day!"
anais74 spune:
cristy, nu vreau sa iti creez iluzii, dar imi amintesc ca am citit la reusite aici pe forum, de un caz asemanator. Care zicea ca la 3-4 zile dupa ovulatie a simtit simptome de cm. Si a fost cu ochisori .... asa ca...sanse sunt!
aditza, eu nu am mai fost la monitorizare. vineri era de 20 mm si sambata inca ma durea burtica. Cum sotul a fost plecat, abia ieri in z14 am putut fi impreuna. Asa ca nu pot decat sa sper ca a rezitat. Mie de exemplu medicul mi-a zis ca ovulul poate sa traiasca si pina la 48 de ore. Acum...Dzeu cu mila!