Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 20
raluk16 spune:
Iulika ce super Bruce cu apa! 
techila ce ma emotionezi cu bilantul sarcinii
. Cred ca la tine e ceva special...
Lucia
ce bine ai punctat tu acolo cu instructiunile de la masaj ![]()
heheeee, inca o veste buna!

Felicitari Angela!!!

Bine ai venit pe lume, bebe de Angela!
Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii! Si mami sa aiba o recuperare rapida!
32+
Alex
moni_iulia spune:
Am reusit si eu sa dorm vreo 2 ore si ma chinuiam sa va prind din urma cand mi-a venit ideea sa-mi sun dr pt o intalnire ca nu ne-am mai vazut de mult. Iar cand mi-a spus ca pleaca vreo cateva zile mi s-au inmuiat picioarele

. Si dr au dreptul la concediu?!
Si pe mine daca ma apuca?! Abia astept sa ajung maine sa vad cate "cateva" zile pleaca si daca ma lasa pe mana cuiva. Cred ca mi s-a luat tot somnul.
Iulia
33+ cu
"Tudorita Mihaita"
uve_got_mail spune:
Santorini, sa va traiasca bebele-in mod sigur o sa fie un mancacios!![]()
Angela, sa fiti sanatoase si refacere rapida!
Monikus, ma bucur ca esti mai bine; sa stii ca si eu am inceput sa am contractii dureroase; la fel sper sa fie bine si sa mai astepte vreo 5 saptamani macar...
33+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Manga iar te-a enervat doamna de la servici ? ca ai scris 30 de sapt in loc de 40 ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
nu dragutza mea...era 30 sp de la Septembrie! duamna inca nu ma enerveaza...abia peste 2 ore avem meeeting. s-a intors din concediu si e ingropata in ale ei :)
MangaGirl :-)
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Dana15 spune:
Wow!! gata si Angela!!
FELICITARI ANGELA

ALESSIA sa creasca mare si frumoasa, ca o floricica!!
Monikus multumim pentru veste! ai grija de tine, stai in patut, odihneste-te!!
Lucia ce m-am distrat cu comentariul pentru Iulika!! 
Croco te poti baga la un nanel..se pare ca actiunea pe ziua de astazi s-a terminat; numa daca nu intervine ceva neprevazut![]()
Dana 33s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
techila spune:
daaaa, pe mine m-a lovit o durere de picioare de mor..mai bine ma culc, termin curatenia cand m-oi trezi...plus ca si javra doarme si asa atragator pare....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 1 zi 
- maine-i ziua cea mare

Roxxy80 spune:
BINE ATI VENIT PE LUME, BEBE ALEX SI BEBE ALESSIA!!!!!!!! FELICITARI, MAMICI CURAJOASE!!!! SA VA TRAIASCA PUISORII, SA FIE SANATOSI SI PLINI DE NOROC!!!!

Luto, vin cu o veste buna pt tine. Nasa mea a fost dintotdeauna o persoana plinuta (in unele perioade chiar f plinuta). La sfarsitul sarcinii era imensa, luase aproape 30 de kilograme. Vreau sa-ti spun ca la 6 luni dupa nastere ne-a socat pe toti: fara sa tina vreo cura de slabire a slabit imens si asa a ramas de atunci. Acum este ingrozitor de slaba, de i se vad oasele. La insistentele tuturor si-a facut toate analizele posibile si e sanatoasa tun. oricum ea se simte excelent. Culmea e ca nu are un copil atomik ca mine. Fetita ei este o dulceata destul de ascultatoare.
Daca vrei da-mi adresa ta de mess si iti trimit 2 poze (si cu ocazia asta stam si la taclale
).
Techila, camera piticilor este absolut superba. pe mine ma incanta spatiul imens si faptul ca e mai goala pt ca intr-un an de zile veti aduna atatea jucarii (masinute, case, tractoare, mingi) incat nu o sa mai aveti unde sa le puneti. Deci nu te grabi sa o umpli cu prea multa mobila.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Raluk, felicitari pentru semnatura! Tot Alex ii ziceam si noi daca era baietel, imi place tare mult. Eu nu stiu cum sa fac cu al doilea nume, daca sa il mai punem sau nu. Ne-ar place Maria, dar daca ii zicea Ana Maria o sa ii zica lumea Anamaria... si eu vreau Ana sau Maria. Mie imi mai place si Malina, dar nu vrea sotul, ca cica e ciudatel si pricopsim fata cu nume din astea fancy pe care ajunge sa le urasca cand se mareste. Oh, well, lasa ca si eu sunt Nela in acte si uite ca nu e capat de tara... au avut si ai mei o goanga acuma, sa le refuz asa ceva?! Pai se poate...Mai vedem noi oricum. Ei, sunt afurisita rau, iti zic eu...nu se vede, da stie mama ce pitbull zace sub aspectul asta de dalmatian! ![]() ![]() Nela, viitoare mamica de Ana, 35+ Manca-o-ar mama de strut! |
Sa stii ca langa Ana, care e un nume asa pur si clasic, poate chiar ar merge ceva mai "ciudatel"
Numele ciudate si rare mi se pare ca merg numai la oamenii cu personalitate puternica. Ei fac numele sa para cool! Dar daca nu sunt firi puternice, eu am vazut cazuri in care se complexau datorita unor nume ciudatele...
Eu intentionez sa fac un sondaj, cu vreo 5 propuneri pentru al doilea prenume, sa supun la vot, ca depinde foarte mult sonoritatea si de numele de familie...
monikus imi pare tare rau ca pe langa raul tau de toate zilele ai mai avut si alte probleme. De cate ori va aud cu probleme, ma gandesc cat m-as panica eu sa am contractii si astfel de dureri...

Doamne ajuta sa nu mai ai astfel de neplaceri!
32+
Alex
raluk16 spune:
Am uitat sa va spun ce mandra sunt ca si mie mi-a scris santorini ![]()

Acuma va las ca trebuie sa fug putin 
32+
Alex