Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 19
techila spune:

FELICITARI ANGELA!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 1 zi 
- maine-i ziua cea mare

monikus spune:
Am uitat sa va spun ca se va numi Alessia. 
A promis ca va pune poze imdeiat cum va ajunge acasa. Era foarte incantata la telefon. Zicea ca e asa de grasuna si frumoasa ca nu s-ar mai dezlipi de ea.
Eu sunt ok acum dar sambata noaptea era cat pe ce sa ajung la spital pt ca ma luasera contractiile mai dureroase ce-i drept decat cele de pana acum. Acum stau mai mult prin pat si de asta nici nu prea am mai scris. Iau nospa si vad ca isi fac efectul. Din pacate dr mea e in strainatate si se intoarce pe 8 sept. Sper sa rezist fara probleme pana atunci.
Va doresc multa sanatate tuturor si promit sa mai intru pe la voi cand pot.
Pana atunci tin pumnii fetelor care urmeaza sa nasca prin cezariana: Techila si Monica. Multa bafta fetelor si recuperare usoara.
Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Lasa Camy ca nu te lasam de izbeliste stam si cu tine si cu Ralu16 ca si pe ea o apasa subiectul acesta. ![]() ![]() ![]() Daca am luat startul impreuna stam pana se termina filmul ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
Mai, eu vorba Mariei, ma apuc de alpinism de prin sapt.39 daca vad ca nu se arata... ca vreau sa nasc pana prin 23 octombrie, sa fie balanta
Asta e asa, pe langa temerea ca nasc inainte de termen, ce nu pot avea temeri contradictorii?

32+
Alex
NelaM spune:
Uite ca daca mi-ai amintit, am tot schimbat semnatura, si cifra, si am pus si prenumele. De Alexandru suntem siguri, al doilea prenume il tot cautam... 32+ Alex |
Raluk, felicitari pentru semnatura! Tot Alex ii ziceam si noi daca era baietel, imi place tare mult. Eu nu stiu cum sa fac cu al doilea nume, daca sa il mai punem sau nu. Ne-ar place Maria, dar daca ii zicea Ana Maria o sa ii zica lumea Anamaria... si eu vreau Ana sau Maria. Mie imi mai place si Malina, dar nu vrea sotul, ca cica e ciudatel si pricopsim fata cu nume din astea fancy pe care ajunge sa le urasca cand se mareste. Oh, well, lasa ca si eu sunt Nela in acte si uite ca nu e capat de tara... au avut si ai mei o goanga acuma, sa le refuz asa ceva?! Pai se poate...Mai vedem noi oricum.
Ei, sunt afurisita rau, iti zic eu...nu se vede, da stie mama ce pitbull zace sub aspectul asta de dalmatian!

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
diamar78 spune:
Felicitari Angela si Santorini! Sa fie bebeii mancaciosi si sa aveti mult lapte pt ei.
Luto, Manga se referea la 30 septembrie.
34+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
mkunigunda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() ![]() ![]() Pozele sunt pe contul comun, nu stiu sa pun link Daca imi explici oi incerca si eu. Stiu ca nu e greu dar nu stiu formula magica cu /url= etcAida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
_
34+ cu dragostea noastra
VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Ellenuta spune:
fetele .. am dat biletele la Madonna .. ca paine calda!
pup
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
crocodana spune:
Felicitari Angela! Bun venit pe lume fetitei tale!
si mie mi-a placut faza ca la un mom dat era asa linsite...toata lumea astepta vesti si dintr-o data.....pok!
considerati ca acum ma pot duce linistita la somn?
38+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
raluk16 spune:
sa stii ca-mi pot imagina un bot de locomotiva techila mami ce le-ai spus-o fetelor cu closca

32+
Alex
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Am vizionat si eu filmuletul din linkul dat de Lucia..imi place ca se transforma in scuter!! parerea mea este ca e bun pt un copilas mai maricel;Poza Sabinei de pe mailul comun..wow!! ce moment frumos!! minunat!! te lasa fara cuvinte cand vezi o astfel de imagine... sa va traiasca si sa va bucurati de comorile acestea!![]() Ralu wrapul l-am comandat pe net cu un mastercard pe care ni l-am facut cand am mers in Ungaria sa putem plati acolo; comanda am facut-o miercurea trecuta si sincer am emotii..e prima data cand comand ceva pe net; sper din tot sufletul sa ajunga..probabil trebuie sa treaca mai mult de o saptamana; sa stii ca pana la urma am ales varianta kaki (verdele inchis)..se potriveste mai bine cu ce as putea imbraca eu, nu se va vedea asa repede mizeria si mai vroiam sa-ti multumesc pentru informatiile ce le-am gasit in mailul comun..cele despre alaptare, de pe siteul stanford..sunt suuuper!!! ![]() Dana 33s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Si mie imi place la nebunie cel kaki... m-am tot gandit daca nu cumva imi place pentru ca e mai brunetel copilul din poza cu ele, parca
32+
Alex