Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

moni_iulia la multi ani sotului!

luci azi noapte am zis ca o sa crape dansa...ma doare si cand stau in pat...d'apoi cand merg pe strada! si m-am trezit cu niste arsuri pe burta in zona buricului de ziceai ca mi-a dat cineva foc la nivelul pielii. Iar daca alex e ingrijorata ca bblina e lenesa...eu il rog sa mai stea cuminte ca nu se misca...ma impinge si ma doare de acum cum are senzatia ca burta mea e guma. azi vad ca e mai linistit, mai intinde cate un cot sau cate un picior, dar cred ca numai are loc de intors deloc. o fi amortit saracul.

anomis pai tu la 33 de sp esti manechin...ce picioare, dom'le.

camy am aceeasi problema cu dormitul. azi pe la 4 m=am dus la baie si dupa aia am stat si m-am uitat pe geam la noapte.

ieri a fost vorba ca iesim la birhgton, dar musiu a fost la peste si pana a venit, pana am mancat, pana am terminat seria 4 din lost...s-a facut ora de somn...asa ca pe la 7, am iesit si noi in south kensington si am bagat o clatita mare cu miere si banane de la o cafenea franceza. apoi ne-am plimbat pe strazi pe la bogatasi pe acolo si am vazut a nspea mia oara muzeul de stiinte naturale pe dinafara...ca de 3 ani spunem ca ajungem si inauntru, dar nu mai apucam. pana am ajuns iarasi inapoi la masina, am zis ca ma rup de spate si de dansa. dar se pare ca mai rezista.

cam atat momentan. ar trebui sa ma apuc de scris articolul ca e 10 si eu tot pe forum sunt.

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Techila stii la ce ma gandeam eu ?
Daca de maine nu prea esti pe acasa iti dai seama cam ce va fi pe aici ?

Cea mai fericita 37 + cu

pai exact asta am zis si eu

Pai Aida din 1 pana in 5 septembrie sunt la fete...nu au decat sa dea din picioare si din coate ca sa nasca....nu e cazul nostru, stai linistita

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

acum m-am trezit....si ce bine a fost..

ma duc sa recuperez..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Multumesc fetelor care mi-au trimis parola pentru Photobucket, o sa incerc sa uploadez si eu cateva cu mine, o sa va anunt eu cand, parol.

Aida, referitor la sculat noaptea si mancat, si mie de cateva zile mi se intampla la fel. De obicei ma trezesc initial sa ma duc la toaleta, dupa care ma bag la loc in pat ca sa adorm. Vezi-ti de treaba..se trezeste si asta micu si incepe cu plimbatul prin burtica si mi se face o foame instant. Asta in conditiile in care eu mananc ultima masa pe la 10 seara. Pana acum am rezistat tentatiei sa ma infrupt din frigider noaptea (mai mult de lene sa ma scol din pat), dar cred ca in curand o sa cedez ca eu sunt rea de foame si nu suport senzatia.
Oricum fetelor, am citit ca dupa 34 de sapt bebeii pun pe ei cam 200-250 gr/saptamana, cred ca de acolo si nevoia de a manca mai mult.
Eu doar sper sa nu ma mai ingras ca deja am 16 kg+

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

exact ca tine patesc si eu...si am luat tot 16 kg...acum sunt cat balena..am ajuns la 85 kg....si abia poimaine implinesc 29s

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor eu chiar daca am baut cafea am inceput sa visez cu ochii deschisi....ca mi-a picat o fisa.
Va spun cu mana pe inima ca nici eu nu m-am asteptat la asa o evolutie a sarcinii in ceea ce priveste kilogramele mele pt ca sunt genul care se ingrasa si daca nu mananca ...si daca mananca putin si daca mananca mult.....
Nu am fost atenta la nimic pe parcursul sarcinii si am papat absolu orice.
Am avut un exemplu in familie de gravida cu zeci de kilograme...si eu asa am crezut ca trebuie sa fie.
Va intreb eu acum ..daca sunt dinaceea care dupa nastere se face slaba ....mai slaba decat a fost vre-odata ? Ca cica sunt si astfel de cazuri.
Adica eu sub 58 - 60 kg nu am avut niciodata.....
Ce parere aveti stiti asa cazuri ?
Ce frumos ar fi ....

Cea mai fericita 37 + cu

sa te auda D-zeu, ca eu nu ma supar!

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

mi-e groaza ca nu sabesc dupa nastere mie....la darius a fost ok...reuseam sa dau jos....dar acum??????......am luat si foarte multe kg..

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor am uitat så spun azi i-a cazut buricutzul..

Si m-am pus pe cantar ..am dat jos 10 kile vreo 7 de la spital scåpasem..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Citat:

Iulika fata babei....stii ca eu am mai crescut 5 copii si stiu cum e treaba cu alaptatul
dar lasa-ma sa mai zic si eu ceva.
Se zice ca a mulge cu pompa nu e acelasi lucru cu a suge preasimpaticul si grasanul Bruculica.
Si ma gandesc sa continui sa-l pui la san sa traga el acolo cat are chef .....
Ca daca tu nu vezi nimic in pompa....s-ar putea ca la el in gurita, prin alta metoda pe care o foloseste el, sa iasa ceva.
Ce zici ?
Te pup si ne bucuram ca se citeste atata fericire in ceea ce scrii.
Eu una cred ca nu m-as mai dezlipi de copil
Te imbratisez cu mare drag

Cea mai fericita 37 + cu

fata babei, asculta la tanti Luci ca zice bine. Nu stiu daca ai mai apucat sa citesti din urma din ce am scris eu de alaptat...dar moasele alea ziceau ca la muls iese 1/3 din ce iese cand bb suge singur si ca sa-l lasi acolo sa molfaie. atata timp cat nu doarme lemn...adik sa nu miste nimik si sa aiba corpul inert...poti sa-l alaptezi oricand...si cand doarme cu vise...ca el se mai trezeste, mai trage o dushca :)

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

haideti mey fetili, ca io nu vreau sa nasteti in absenta mea...fara sa ma agit si eu...fara sa scot dracele...e naspa...o sa le scot oricum azi mai incolo pt monica, stiu sigur ca ea merge poimaine la taiere si sa nu ramana neagitata, dar restul?? ca pana recuperez eu, daca vor fi multe nasteri, vor fi copchii mari. ia va rog sa va abtineti!!! gata, interzis la gratare, ca asta e semnul prevestitor...

felicitari iulika ca suge piciul....dar nu-ti fa griji, cand o fi mare poti sa i-o bagi si cu "m-ai umplut de vergeturi cand am fost gravida cu tine si tu asa faci???" - eu p-asta o planuiesc, poate ii motivez sa stranga si bani de o operatie estetica pt ma-sa ca sa repare ce au stricat...mai ales ca-s 2, nu ar fi asa greu

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

acu trage bruculicå de tzitzi si il aud ca inghite..måcar 2-3 mese din astea inainte de formula si sunt tare multumita ca sa-i zic cand o creste mare ''påi bine Bruce eu te-am tinut si ti-am dat tzitzi de mic si tu nu suni sa imi spui ca lipsesti noptile''!?

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Iulika esti super tare! Asta e atitudineaa corecta, nu te lasa dezamagita. Pe unde am mai citit despre alaptat, se zice ca este nevoie de doi ca treaba sa mearga si ca perioada de acomodare este de pana la 2 saptamani, pana cand bebicul se obisnuieste sa suga cum trebuie, tu stii sa-l pui corect la san, iar tzitzi se obisnuieste sa produca cat se cere.
Asa ca don't give up! Insista si vei avea rezultate. Daca nu se satura, ii dai formula, dar inainte il pui mereu la san.
Asa as face eu.

Si felicitari! (De cand ai iesit din spital nu am apucat sa iti mai urez nimic.)

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput