Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Aaaaaaa, sa nu uit, animala mea nu o sa imi manance copchila, dar o sa o sufoce de la par si o sa o umple de bube de la microbi...NA...mai vrei?? |
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kiki_cri spune:
Vikspor la aranjat camera bebelinei si BAFTA azi la marea intalnire .
Techila si eu intentionez sa ii culc impreuna cateva luni am auzit ca lor le-ar placea acest lucru ca sunt obisnuiti impreuna de cand erau in burtica.
Iulika, ma bucur ca Bruce papa, esti simpatica cu imaginatia ta
KIKI 34+ si
Poze KIKI
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui katteryna Fetelor oare or mai fi normale arsurile in perioada asta??? De vreo 2-3 dimineti ma trezesc cu noaptea-n cap pt ca am scaieti in gat!Voi ce stiti? 38s+ 5z cu floricica RAISA MARIA |
Da, eu asa cred ca sunt normale. Si eu am inceput sa am acum abia, eu care de obicei nu am probleme cu stomacul, vorba sotului, sunt ca o betoniera.
Daca te gandesti bine, e normal, ptr ca bebe e tot mai mare si apasa to mai mult pe diverse, inclusiv pe stomac, deci de acolo arsurile...
_
34+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Dana15 spune:
Wow!! ce faina este camera pestilor!! asa incapatoare..si dulapul (pai nici io nu am dulap asa mare pentru mine...eee, dar lasa ca ei sunt 2)..si perdelutele; foarte frumoasa techila.. o sa le placa la puiuti! ce-or sa mai alerge ei pe parchetul ala intr-o jumate de an...
Iulika tinem pumnii!! sa pape bb Bruce bine, bine!
Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
buna dimineatza, tzacanitelor!
santorini si angela ...nasteri usoare si bebei galagiosi si mancaciosi!
techila super dragutza camera bbeilor...imi place travel cotul... ce e?
cristina
claucia ce frumos ai spus tu acolo...ideal as imi doresc si eu o viata... frumoasa, cooperanta, plina de iubire si eventual pe langa mama sa fiu si femeie cu preocupari adulte.
va mai scriu de la munca :)
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
laura78nico spune:
Fetele buna dimineata!
Am o problema cu netul si nu prea mai pot fi activa.Acum am rugat o colega sa ma lase putin pe calculatorul ei...
Din ce am vazut am mai ratat o nastere pe cea a Adelei, cam tarziu ii zic si eu felicitari sa-i creasca bb sanatos si fericit!
Ridic si niste agitate pt Santorini si Angela, deci
go fetele
Noi suntem bine, sambata s-a intors si ramona de la munte, iar ieri am avut program de iesit in parc.
Techila sper sa se rezolve problema cu netul pana maine, daca nu iti urez nastere usoara si ridic de acum o agitata si pt tine
hai Techila
De Monica si MariaI mai stie cineva ceva?
Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
techila spune:
citat din mesajul lui raluk16 techila, tot am vrut sa te intreb, oare nu v-ar trebui doua balansoare din alea? Ca sunt sigura ca sotul te va ajuta la hranit pestii 31+ |
raluk, sotz si-a luat de la ikea un fotoliu, Poang il cheama, cu scop de alaptare, dar acum nu e in camera pestilor, ci in camera noastra ca ii place sa stea sa-si savureze berea il el. e foarte fain si comod (si muuuult mai ieftin ca al meu) si tot in culoarea aia crem, asortat normal.
cristina, eu fotolilul meu l-am luat de la targul de bebeloi, ala de la kika e mai ieftin si mai fain...asta e...la vremea aia l-am amenintat ca daca nu imi ia fotoliu d-ala de alaptat nu mai nasc. ca vroiam si o matza sa stea in fotoliu cand nu sunt eu, dar intre timp am invatat-o pe fi-mea si matza a devenit inutila
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana Techila stii la ce ma gandeam eu ? Daca de maine nu prea esti pe acasa iti dai seama cam ce va fi pe aici ? Cea mai fericita 37 + cu |
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Iulika29 acu trage bruculicå de tzitzi si il aud ca inghite..måcar 2-3 mese din astea inainte de formula si sunt tare multumita ca sa-i zic cand o creste mare ''påi bine Bruce eu te-am tinut si ti-am dat tzitzi de mic si tu nu suni sa imi spui ca lipsesti noptile''!? |
Yuhuuuu...ce bine ca papa
Cea mai fericita 37 + cu
Dana15 spune:
Eu merg sa ma intind putin..ca m-a lovit o durere de burtica..nu toata, intr-o parte doar; cred ca nu-i nimic grav;
Raluk pup si eu pe tine..eu cred ca in graba mea sa va ajung din urma, am sarit un capitol..a zis Diana ca ne ajuta cu dvd-ul lui Sherry?! ar fi fain..
Vik nu stiu ce sa zic..sper sa rezolvi pb cu banutii
Nu stim inca nimic de Santorini si Angela?! Doamne ajuta!
Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi