23 august !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Marius, multi ani frumosi si de acum inainte. Si noi tot azi sarbatorim 12 ani de casnicie.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hi hi.....

acum 26 de ani dupa mici si bere si o zi plina de "defilari".......la 2 noaptea mama mea a ajuns la spital nascandu ma pe mine..... deci..... de atunci ....e sarbatoare... de pe 23 august.... pana pe 25 dimineata.... (asta fiind un raspuns on si off topic....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

hi hi.....

acum 26 de ani dupa mici si bere si o zi plina de "defilari".......la 2 noaptea mama mea a ajuns la spital nascandu ma pe mine..... deci..... de atunci ....e sarbatoare... de pe 23 august.... pana pe 25 dimineata.... (asta fiind un raspuns on si off topic....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Aha mama eroina. Pai la multi ani!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Marius, multi ani frumosi si de acum inainte. Si noi tot azi sarbatorim 12 ani de casnicie.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

La 18 - sa-ti aduci aminte de ziua de azi.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

marius, multumesc frumos.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Multi ani fericiti,Marius, Ciuf si Yasmi!

Eheee, mi-am petrecut acest 23 august al nunta celor mai buni prieteni ai mei. In sfarsit s-au luat, fratilor, dupa 18 ani de prietenie!!!! . a fost frumos, m-a distrat tema nuntii si accesoriile: "23 august"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput