23 august !
Raspunsuri
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 azi e 23 august, cum serbati pe timpuri aceasta zi? |
Astazi,nu's ce am de ma lovesc numai de mesaje d'astea!
Bun subiect la femina intim!
Dana
Tzuni spune:
citat din mesajul lui andacos Bun subiect la femina intim! Dana |
N-ai inteles !!!!! Reformulam pentru tine: cum serbai intim aceasta zi?
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tzuni
N-ai inteles !!!!! Reformulam pentru tine: cum serbai intim aceasta zi? www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME |
Pe stadion!Raspuns valabil ori ba?
Dana
Tzuni spune:
In grup, andacos, in grup?
Si ca sa fiu si on-topic: la noi in familie era un ritual - care de unde eram la defilare faceam tot posibilul sa ne fofilam spre casa. Odata ajunsi, ne asezam la masa si ne dadeam care mai de care mai grozavi pt "metoda" prin care a ushchit-o de la datoria fata de tara si partid. Apoi ne sunam prietenii de familie si, la fel ca de 1 mai, plecam cu cortul, cu inca 3 -4 familii in Cheile Turzii.
Dar... despre vremurile astea trebuie sa vorbim? Sau care?
andacos spune:
citat din mesajul lui Tzuni In grup, andacos, in grup? www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME |
Dana
marius spune:
In intimitatea mea (latura feminina desigur) pe timpuri adolesecentine sarbatoream ziua de 23 august cu mici. In intimitatea mea (latura masculina - scuze de off section) pe timpuri adolescentine sarbatoream ziua de 23 august cu bere. Si pentru ca sunt un om complex(at) nevrand sa-mi supar nici latura feminina nici cea masculina in timpurile adolescentine sarabatoream 23 august atat cu mici cat si cu bere.
Acum de 18 ani incoace in ziua de 23 august ma pregatesc sa mai bag la raboj inca un an al casniciei mele. Asa ca am sa-mi iau nevasta (latura feminina) cu subsemnatul (latura masculina) si am sa fac misto de niste mici si niste bere. Cam constanta manifestare insa recunosc ca am imbatranit si lumea zice ca's conservator in toate celea.
Hai norok!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andacos spune:
citat din mesajul lui marius In intimitatea mea (latura feminina desigur) pe timpuri adolesecentine sarbatoream ziua de 23 august cu mici. In intimitatea mea (latura masculina - scuze de off section) pe timpuri adolescentine sarbatoream ziua de 23 august cu bere. Si pentru ca sunt un om complex(at) nevrand sa-mi supar nici latura feminina nici cea masculina in timpurile adolescentine sarabatoream 23 august atat cu mici cat si cu bere. Acum de 18 ani incoace in ziua de 23 august ma pregatesc sa mai bag la raboj inca un an al casniciei mele. Asa ca am sa-mi iau nevasta (latura feminina) cu subsemnatul (latura masculina) si am sa fac misto de niste mici si niste bere. Cam constanta manifestare insa recunosc ca am imbatranit si lumea zice ca's conservator in toate celea. Hai norok! Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
aoleuuu,am sa "mor"zau asa,oameni buni avetzi mila de mine!
Marius,multzi ani fericitzi ireuna,laturii masculine si laturii feminine!
gata"parasesc"forumul,ma duc sa dau varul jos de pe mine,ca latura feminina,adica eu,a ajutat latura masculina,adica el-sotzul,la varuit!
dana
Tzuni spune:
Marius, acum stii de ce (unele) te iubim????
Casa de piatra mai departe si... pliz frumos.... un mic si-o gura de bere cu gandul la noi, da?
Tzuni spune:
...mai, mie chiar imi place piesa asta!
Tzuni spune:
Si inca una care-mi place de mor: