Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 6
techila spune:
gazelele mele,
in camera la boraci m-am sucit de 2 ori si m-am invartiti de 3, am sters un pic si m-am pus sa ma odihnesc si dai somn 2 ore . ingrozitoare sunt....ma duc sa o iau de la capat
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"
alex25 spune:
Oare cat doarme un bb in burta la sfarsitul sarcinii??? Eu am impresia ca cer prea mult....adica nu stiu cat ar trebui sa doarma si deci sa nu simt miscari.
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
mary_07 spune:
Eu sunt tot pe aici,recuperez de zor (nu vreau sa pierd galeria ce mi-ati facut-o) si stiu ca acasa abia daca o sa am timp sa citesc noutatile,daramite sa si recuperez.
Mi l-au adus si pe Razi la alaptat,dar n-a vrut sa traga deloc,numai s dormit.Imediat il aduce iar,sper sa pape acum....e f somnoros,cred ca are icter,mama asa zice,ca e plin de bubite mici mici galbene pe nasuc.
Am mai avut si niste rude in vizita...a trecut ziua de azi cum a trecut...mai sunt 2,oofff.
Apropo,imi pare rau ca m-am lasat asteptata cu vestea ca am nascut deja dar dupa ce m-au bagat in salon calin se tot ruga de mine sa dorm,asistentele vuiau in jurul meu sa vada cum ma simt, a mai venit si dr si am pus mana pe telefon abia dupa ce l-am trimis pe Calin sa-mi cumpere ceva de la farmacie
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
santorini spune:
Fetelor multumesc tare mult de incurajari si urari, noi in week-end-ul asta mai mult ne-am plimbat, si in felul asta am reusit sa nu ma mai gandesc la ziua de maine, ca parca ma apuca un pic frica. Asta pentru ca e si prima nastere probabil. Acum cred ca o sa intru in baie si pe urma vreau sa fac ultimele pregatiri si sa ii las iubitelului toate instructiunile necesare! Va pup
Si bineinteles ca vreau sa o felicit pe Adela
Felicitari Adela si Bine ai venit pe lume Calin Andrei
37+ cu
nazdravanul meu
anco spune:
mada esti superba cu burtica ta faina
luto, ooooooooooo ce duamna..........
diana, cred ca ai concluzionat foarte bine asupra planurilor pe care ni le facem cu bb-ii si pe care ei ni le "strica" asa cum le place lor
mary07, stii tu ca e normal sa faca icter bb (stii mai bine ca mine, care nu am alti copii)asa ca si daca e, lasa ca-i trece. bine ca ti-a trecut relativ usor ziua de azi. sa speram ca vrea sa suga razvi de data asta.
anco 36+???? si
poze
santorini spune:
Si bineinteles ca de emotie am uitat sa imi schimb si semnatura!
Ce burtici frumusele de Luto si Madalina am vazut!
38+ cu
nazdravanul meu
cristina_ana spune:
Madalina, eu ratasem pozele tale! Acum m-am uitat la ele si sunt si eu de acord cu fetele ca ai o burtica frumoasa foc!!! Si tu esti foarte frumoasa, se vede ca radiezi!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )
POZE
lutoniana spune:
Diana fata ratacitoare pe unde umbli ? v-ati mutat sau nu inca ?
Techila mi se pare mie sau ai scris si nu era nicio poza cu camera boracilor ?
Cea mai fericita 37 + cu
lutoniana spune:
Manga eu cred ca Sergiu are dreptate si gandeste sanatos.
Dupa ce trece Sasha de stadiul de imbaiere in cadita ....ce faci cu cadita ?
Asa o cutie de plastic o poti folosi si in viitor la depozitat legume/carti....ce ai tu pe acolo....mai multe
Cea mai fericita 37 + cu
lutoniana spune:
Cristina e buna mancarea congelata ...ca eu am mancat pe vremea studentiei ....si nu isi schimba gustul.
Cat despre prajiturele scria Iulika ca-si baga negresele in congelator si spoi la microunde...asa ca poti incerca.
Spor la treaba
Oare ce mai face dragalasul de Bruce-ulica
Cea mai fericita 37 + cu