Inseminare [42]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna, fetelor

Cu parere de rau declar si eu ziua1 de CM.Sunt tare suparata dar asta e, ne ridicam, ne scuturam si mergem mai departe. Eu m-am hotarat sa fac o inseminare si luna asta, asa ca de poimaine incep tratamentul.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

anda15 - imi pare tare rau, dar decizia ta e corecta. Fiecare luna trebuie incercat pt ca nu stii cand vrea Doamne Doamne sa apara bebe si tocmai atunci sa nu incerci !

e in burtica +12
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

anda - imi pare si mie rau, dar neaparat trebuie sa mergi mai departe. Sigur o sa vina si la noi bebe.
Tu ce tratament faci?

Mergi la inceput

Peta, Sensibila, multumesc pentru sustinere.

Peta, eu am facut tratament cu Clomifen din ziua 3 pana in ziua 7, cate 2 pastilute pe zi si am raspuns ok la tratament. Sa vad luna asta, poate schimbam ceva la el...Eu as lua Puregon dar doctora mea zice ca nu are sens sa exageram daca raspund ok la clomifen ca sa evitam hiperstimularea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

si ai inceput din prima zi de CM sau nu neaparat?

Nu, l-am ineput cand mi-a venit comanda :-)
Oricum l-am facut 3 luni.
Anda imi pare rau, si eu incep tratamentul de maine. Am emotii, nu am luat niciodata Closty si ma rog sa reactionez ok la el. Doamne ajuta, sa ne bucuram peste 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

Multumesc fff mult pt urari si va doresc si voua, din tot sufletul, sa vedeti cat mai repede II.

peta - singurele simptome pe care le-am avut au aparut in a 2-a saptamana de la IA, cand la ridicari bruste din pat simteam o durere inghinala puternica si in plus din cand in cand, tot in saptamana respectiva, niste dureri ca de menstra dar mult mai usoare. Defapt si acum am aceleasi simptome.

ella - spre deosebire de primele 2 IA, cand am venit acasa si nu m-am ridicat din pat si in urmatoarea zi ma miscam de ziceai ca sunt din sticla, acum imediat dupa IA m-am dus la cinematograf si apoi m-am plimbat pina seara. Poate ca a fost vorba despre faptul ca acum m-am relaxat fata de primele 2 IA cand am fost incordata si stresata sa nu fac ceva care sa duca la insucces. Oricum parerea mea acum este ca trebuie sa fii relaxata si sa-ti continui viata ca si pina atunci, bineinteles insa fara eforturi mari.

speranta - te rog sa ma adaugi pe lista. Multumesc!

viss - da, am facut IA pe ciclu stimulat. Am luat GonalF de 75 ui, din ziua 3 pina in ziua 11 inclusiv.

In a 11-a zi de dimineata la ora 8:00 mi-am facut ultimul Gonal. In a 12-a zi la 8:00 mi-am facut Gonasi pt spargere foliculi, iar in a 13-a zi la 16:00 am facut IA. Dna dr mi-a facut si ecografie cand mi-a facut IA si a constatat ca aveam 3 foliculi, unul pe un ovar de 20 mm si doi pe celalalt ovar de 19 mm si 16 mm. Mi-a zis ca pe cel de 16 nu prea putem sa ne bazam, dar ceilalti doi sunt buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

catalinasi - multumim mult pentru raspuns, credeam ca ne-ai si uitat . Doctorita a vrut sa faci stimulare in asa fel incat sa ai mai multi folciuli sau asa s-a intamplat?
Felicitari inca o data si sa ne mai tii la curent cu noutatile.

Mergi la inceput

catalinasi ce ma bucur ca ai scris! Da, si eu cred ca viata normala e fff importanta. Si am inteles ca si starea noastra de bine e ffff importanta ca daca esti trista nu stiu ce hormoni aiurea secretam ...observi cat de stiintific explic eu astea de hormoni...
Nu stiu exact ce probleme erau la voi, daca la tine, daca la el...

Felicitari si sa mai stai pe aici asa cum fac Dankutza & Sensibila, face bine moralului nostru

Mergi la inceput

Cum se ia Closty? dimineata, dupa masa, inainte de masa?
A mai luat cineva?

Mergi la inceput

Ella28, deci o sa fim "colege" de inseminare luna asta, aproximativ. Sa stii ca are Catalinasi dreptate si acum imi dau si eu seama cat de stresata si incordata am fost inainte, in timpul si dupa inseminare. Intr-adevar ar trebui sa fim mai detasate, dar cred ca sunt in asentimentul tuturor cand spun ca nu e un lucru prea usor.

Mergi la inceput