Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Krelia, asa este, mai e o substanta de dezinfectat bibe, stiu de ea cand lucram in italia la o familie cu o fetita mica, daor ca nu stiu cum se cheama, si daca la noi in Romanica se gaseste!
Asta ca sa nu folosim sterilizator de ala de la Avent sau Philips( ca nu mai stiu care sigur ce firma am vazut intr-un pliant, iar search pe google mi-e o leneee acuuuu )cu aburi...

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Iuhuuuuuuuuuu am intrat pe AMR....
Credeam ca atunci cand mai ramane o luna se numara doar zilele si se numeste AMR, dar daca fetele cu experienta zic ca merge de acuma AMR...de ce nu?!
Zici ca sunt la armata, numai pe aia ii auzeai dupa prima zi de armata, AMR 364 zile !

Referitor la solutia aceea de dezinfectat la rece, am vazut ;a farmacii ca exista de la Chicco si nu mi s-a parut sa coste mult. Si eu m-am gandit la ea, daca nu sa o folosesc acasa, macar cand e sa plecam undeva putem sa o luam cu noi, sa nu caram ditamai streilizatorul. Cu siguranta imi voi lua si eu din aceea.

Avalon, cat costa transportul din Franta la biberoanele si tetinele alea super faine? Ca ma bate si pe mine gandul...

Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramona ,felicitari, chiar ai intrat pe AMR!

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Avalon sa te faci bine repede.Simina eu neaparat vreau tort de cioco si un pahar de coca cola.Andre si mie o cafea te rog. si iti doresc sa primesti permisul ala de plimbare repede.RamonaC bravo pentru 30 si asa cum zice Simonette ,esti pe amr._Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+
25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

laura,uite..eu de solutia www.miniblu.ro/Categorii/Pentru_mamici/Pentru_alaptare/Chicco/Solutie_dezinfectanta_1000_ml_-_Chicco" target="_blank">asta zic. Doar ca, pretul difera in functie de vanzator (la un search rapid, asa ..am gasit 26,49-miniblu, bblusultau-27, chico-27, chicbb-24, lolipo-22.41, ......dar banuiesc ca acolo unde e mai ieftin, clar se adauga cheltuieli de transport, in asa fel incat pretul sa fie tot pe acolo

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Krelia, asa este, mai e o substanta de dezinfectat bibe, stiu de ea cand lucram in italia la o familie cu o fetita mica, daor ca nu stiu cum se cheama, si daca la noi in Romanica se gaseste!
Asta ca sa nu folosim sterilizator de ala de la Avent sau Philips( ca nu mai stiu care sigur ce firma am vazut intr-un pliant, iar search pe google mi-e o leneee acuuuu )cu aburi...

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LA MULTI ANI SIMINA!! Iti doresc o sarcina frumoasa in continuare, nastere usoara si bebe mancacios .

25+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Uau Ramona 30 de saptamani! Felicitari. Mult a fost...putin mai e .
Andrefelicitari pt 25 de saptamani Am facut si noi ieri tot 25. Ce repede trece timpul.

Fetelor, in seara asta mergem la o nunta iar mie numai la mancarea de acolo imi sta gandul. Din pacate nu o sa putem sta prea mult pt ca eu obosesc repede si se umfla si picioarele...

25+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Sora-mea nu si-a cumparat nici un sterilizator. Taota sterilizarea a facut-o cu solutia de la Chico. Se gaseste in Cora, Carrefour. Costa in jur de 25-27 lei. Parca zicea ea, ca la Cora ar fi cea mai ieftina.
Biberoane a avut un singur set de la Avent (adica 4 biberoane, 2 mari si 2 mici), la fel ca cel aratat intr-un link (parca de Krelia). Au fost arhisuficiente, doar ca la o anumita perioada si-a mai cumparat tetine de schimb. Cele mai mari le-a folosit pt sucuri de legume si fructe. Ea a avut ceva lapte, dar intotdeauna i-a trebuit si supliment.

Avalon, m-ar interesa si pe mine sa comand de la Dodie. DAr noi, putem comanda in Romania? se plateste cu cardul inainte sau la posta? Tu ai comandat deja?

Simina LA MULTI ANI! Nastere usoara si bebe la termen. Esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu.

Dienutze sa stapaniti sanatosi patutul si printesa ta sa aiba numai vise frumoase cu printese si "printesi" in el.

23+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Floricik Felicitari si tie, Dumnezeu sa fie cu noi pana la capat! 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Krelia, deci e clar ca nu mai intra pe lista de cheltuieli si sterilizatorul...asta ca si asa e o lista luuuuuuungaaaaa si mare cat o zi de post. Cumpar solutie de asta, tre sa fie si pe la farmacii, daca nu ajung eu la Miniblu din Constanta si tot imi cumpar!
Off mi se par asa multe cheltuieli, ca nici nu vreau sa ma gandesc daca o sa ni le putem permite..Incet incet, trebuie..
Cat despre biberoane, alea de la Nuk cum isi luase Camy, oare nu or fi BPA free????

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Am tot citit pe net, cu BPA asta free, si am dat din greseala peste un site care vinde produse Dr.Brown de care zicea si Laura Garner, ft interesante, dar si aia au doar biberoane /alte produse din policarbonat, fara sa fie BPA free, sustineau ca ei cred inca in siguranta produselor de policarbonat-ca cica asta contine BPA.
A..am gasit si de la Nuk biberoane BPA free, alea cica sunt facute din polipropilena si nu policarbonat-de aasta sunt BPA free, dar...aceste biberoane sunt destinate bebeilor de la 12 luni in sus...

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput