Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
am trimis mail-ul...am verificat e primit pe contul comun...
deci este carticica despre diversificare
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
RamonaCopot spune:
Camy merci de carticica
. Eu mi-am salvat-o adineauri.
Ramona,
30+
DOMINIC ANDREI
noi 3
Katyuscha21 spune:
referitor la alaptatul in public
si eu l-am alatpat pe Andrei in public de ft multe ori pt ca mai tot timpul eram pe drumuri si nu aveam de ales ca trebuia copilul alaptat ma acopeream cu ceva si intradevar lumea se uita ca na asa e ochiul omului sa vada si la altii li se pareau ceva iesit din comun la oamenii mai invarsta care stiua cum e ica mai intrau in vorba cu mine si cu sotul.de ex sunt restaurante aici unde nu ai voi sa iti alaptezi copilul decat la baie deci va dati seama preferi sa iesi afara sa te asezi pe o bordura si sa il alaptezi decat sa te duci in baie cu el.
28+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
fetele cu raceala cum mai sunteti?
cum va simtiti?
28+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
RamonaCopot spune:
Katy raceala mea a inceput sa "coca" cum se zice. Deja am ce sa suflu in batistute, nu numai apa... incepe si tusea sa se faca timid simtita, dar eu cred ca e pe drumul cel bun. Imi zicea cineva ca asa e cu racelile astea, daca iei pastilute iti trece in 7 zile, daca le tratezi cu indiferenta trece intr-o saptamana
. Si acuma ca mi-a zis dr ca am voie paracetamol, m-am mai linistit. Oricum o sa-l iau numai daca vad ca fac febra iara.
As baga o "aspirina saracului" dar nu am avut curaj sa-l intreb pe dr daca e voie sau nu...dar stiu ca aia ar avea efect, mai ceva ca o sauna. As trasnpira ca un cal de curse si ar iesi si raceala din mine, dar pana una alta....ceai cu lamaie si miere, sau doar lamaie stoarsa cu miere.
Ramona,
30+
DOMINIC ANDREI
noi 3