Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ui ca vroiam sa-i dau ocazia la Monis sa foloseasca emoticonu' preferat si l-ai folosit tu. Bun, bun, or mere ei a gagici, da' nu uita ca fi-tu-i cuplat, il las pana pe la 33 - 35 la gagici, dupa aia pa.

Citat:
citat din mesajul lui krelia
bey, ia nu mai rade de Santiagutzu ... ca el e "pietrenu" de joaca al lu' fi-miu...si cand o sa se faca mari, o sa mearga imrpeuna la gagici nah, ete ashea
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Monis, uite cat de bine te-ai orientat, pai la Santiago nu sunt diminutive, ca doar n-o sa-i spuna nimeni "Santiagutzu", nu? Stiu exact ce urmeaza acum, da' iti era dor, zii sincer...... 25 + Chiara Ada
krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai
25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh, esti o cuscra intelegatoare, vaz io ...33-35 mi se pare o varsta foarte rezon pentru insuratoare..desi, io l-as vrea cam pe la 30 sa se insoare (ca si tac-su)...ca sa nu fie mos batran la cupkii lui

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Ui ca vroiam sa-i dau ocazia la Monis sa foloseasca emoticonu' preferat si l-ai folosit tu. Bun, bun, or mere ei a gagici, da' nu uita ca fi-tu-i cuplat, il las pana pe la 33 - 35 la gagici, dupa aia pa.

25 + Chiara Ada

krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Camy - pune-o pe nov.dec2009.
Eu sustin in continuare ca cineva a 'comis-o' din greseala cu stersul ala.
Iar daca nu, vb lui Avalon, o sa retrimitem totul over and over.
Si gata

monis 29
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Andre - am pus si io.
Si daca nu ai vazut... ia d-aci

monis 29
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Krelia, multumesc pt link, dar tot nu pot sa vad....am incercat pe google cu emaramures...nu merge...

Andre, multumesc mult pt reteta! fata de 1000 de ori!!!!

Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lumi, imi pare rau ca mesajele mele ti-au dat starile respective. Cred ca tuturor ne e frica intr-o masura sau alta si cred ca e absolut normal.

Multumim tuturor fetelor pentru informatiile pretioase postate!

Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

........sunt prin zona
Multumesc inca o data de urari

Eu ma documentez pt examen

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

LauraG, nu mesajele tale m-au facut sa ma simt asa,e faptul ca ne apropiem tot mai mult de momentul cu pricina si eu ma simt cam..."cu temele nefacute"...Cum spuneam mai demult, cu cat sunt mai informata, cu atat simt ca sunt in control. Apreciez foarte mult postarile tale si iti multumesc din suflet ca iti faci timp sa ne impartasesti si noua din informatiile obtinute de tine!
As vrea sa merg si eu la astfel de cursuri,poate gasim ceva pana plecam de aici...in Romania slabe sperante sa gasim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Andre - am pus si io.
Si daca nu ai vazut... ia d-aci

monis 29
acum si cu poze

Ce-mi place dracusorul asta!!!! L-as folosi si eu da n-am pt cine

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Si, dupa cum mai spuneam , ma mai sperie sistemul sanitar din Romania, lipsa de interes a cadrelor medicale fata de oamenii a caror viata depinde de ei, nesimtirea cu care trateaza oamenii...

Mergi la inceput