Ce parfumuri va plac? (16)
Raspunsuri - Pagina 9
sali spune:
[quote]citat din mesajul lui danamiha
[
Sali, nu iau L ca il aveti toate
Culmea este ca nu il are nimeni pe aici !
Noi toate avem Lolita Lempicka - floral fructat gurmand ( cel mov in forma de mar) dar L de Lolita Lempicka- oriental vanilat ( sticla albastra superba) nu are nimeni!
Abia am facut rost de o descriere dupa ce l-a mirosit teo!
L are vanilie si scortisoara la greu , vanilia iti place , scortisoara la fel( doar iti plac si ai FEMME de Mont Blanc si Kenzo Jungle, care dealtfel si seamana, doar ca in Jungle s- a varsat toata scortisoara pamntului ).
teo, ai incheiat biznisu'cu tipul de la mirosbine?
danamiha spune:
Sali, sorry, am ametit cat am auzit de L, acum imi amintesc de el, l-am testat la Douglas cu ceva timp in urma. E dulce, vanilat, dar nu e asa rafinat ca Hypnotic
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Sali, sorry, am ametit cat am auzit de L, acum imi amintesc de el, l-am testat la Douglas cu ceva timp in urma. E dulce, vanilat, dar nu e asa rafinat ca Hypnotic |
Nici nu are cum! Lolita mai are mult de recuperat si nici in pas alergator cu Dior stand pe loc ( casa dior, ca el saracu' sta intepenit din '57) nu il ajunge!
In 1947 cand casa Dior a lansat primul parfum ( MISS DIOR) Lolita nu cred ca se nascuse!
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
Nici nu are cum! Lolita mai are mult de recuperat si nici in pas alergator cu Dior stand pe loc ( casa dior, ca el saracu' sta intepenit din '57) nu il ajunge! In 1947 cand casa Dior a lansat primul parfum ( MISS DIOR) Lolita nu cred ca se nascuse! |
Sali Deci nu sunt o snoaba ca iubesc diorul asta asa mult
mephala30 spune:
citat din mesajul lui danamiha dar nu e asa rafinat ca Hypnotic |
total de acord, Hypnotic e divin!!!
...pauza...
ca si Alien, dealtfel, .
manucu spune:
citat din mesajul lui sali ...mai dar ce ora de "maxima audienta" ai ales ca sa ne-ntrebi ! De fapt tot e bine, ca puteai sa ne intrebi pe la 2 noaptea si sa ne lasi sa ne hotaram pana la maxim 3 ! Asta e, am ratat sa comand pe 1st ! Asa-mi trebuie daca la 12 noaptea dorm ! |
Buna dimineata,
Sali de pe 1stparfume mi-am luat Elle de la YSL si Allure de la Chanel; ieri am ridicat de la posta un Black XS - Paco Rabanne trimis de una dintre forumistele noastre .
I-am luat si sotului Polo de la Ralph Lauren si Cool Water de la Davidoff
O zi frumoasa.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
anne16 spune:
danamiha, cum a spus si sali un parfum care miroase puternic a vanilie este www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Gaultier-2-433.html" target="_blank">Gaultier2 - JPG
La primit sotul meu si de cate ori isi da cu el, mor...nu-l suport
Este clar nu-mi plac parfumurile care miros puternic a vanilie
danamiha spune:
citat din mesajul lui manucu
Buna dimineata, Sali de pe 1stparfume mi-am luat Elle de la YSL si Allure de la Chanel; ieri am ridicat de la posta un Black XS - Paco Rabanne trimis de una dintre forumistele noastre . I-am luat si sotului Polo de la Ralph Lauren si Cool Water de la Davidoff O zi frumoasa. mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) |
manucu, si mie imi place mult Black XS - Paco Rabanne Cine vinde aici si noi nu stim?
anne, sa inteleg ca nu esti incantata de Casmir?
anne16 spune:
citat din mesajul lui danamiha anne, sa inteleg ca nu esti incantata de Casmir? |
Imi place. M-am dat cu el intr-o zi inorata si a mers perfect.
Mie mi se pare ca merge mai mult in zilele reci
danamiha spune:
citat din mesajul lui anne16
Imi place. M-am dat cu el intr-o zi inorata si a mers perfect. Mie mi se pare ca merge mai mult in zilele reci |
La iarna iti va placea si mai mult