Ce parfumuri va plac? (16)
Raspunsuri - Pagina 8
danamiha spune:
Carmena, am vorbit cu tipul de la esentedelux si l-am intrebat de Hypnotic Poison Elixir, nu il are, dar poate sa-l aduca.
Daca te intereseaza, mi-a zis sa-l contactezi pe id esentedelux1 sau pe mail la esentedelux@yahoo.com.
Eu am crezut ca el a renuntat la afacere, dar nu e asa, are f.multe pe stoc si acum mi-a spus ca are si reducere, 20 lei fata de pretul afisat pe site.
Am uitat, face comanda in fiecare joi seara, iar luni le primeste
danamiha spune:
Parfumatelor, toate munciti?
Sunt f.curioasa (si cat l-am cautat...) cum e Yohji Yamamoto Pour Femme, stiti ceva de el? Eu citeam ca e putin vanilat, tipul de la esentedelux mi-a spus ca sotia lui l-a testat si ca e floral/fructat, pe cine sa cred??
Sali, a avut Boudoir, tester, l-am intrebat de capc, asta pt tine
Stiti cum e JPG-Madame?
Mi-a trimis noul stoc, acum il studiez, imi face cu ochiul Elixir
Sali de Lalique intrebai tu? Asa parca retin...
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali dana si allure, vreau sa vaz si io cerceii ! [/purple] |
pozele sint deja la subiectul de "rasfatz"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
rose_selavie spune:
Mmm ce bine miroase pe aici !
Danamiha, am probat adineauri pe incheietura Madam-ul, ca primisem un esantion. Parerea mea e ca miroase cumva "sintetic", eu nu simt flori deloc in el. In reclama apare ca floral-fresh, cu note de trandfir si sirop de rodie. Nu e dulce,il simt usor acidulat-amarui...pare puternic,sunt curioasa cum/daca se transforma mai incolo .
Am fost azi pe la parfumerie si se pare ca vara asta se incheie cu o gramada de noi aparitii: Escada vine cu noul"Desire me" cu miros de clemetine, orhidee si vanilie, YSL cu "Parisienne"edp care mi-a placut destul de mult e floral-lemnos, Boss "orange" care miroase a crema de zahar ars:), si restul pe care nu le-am incercat, poate aveti voi norocul sa le testati ca aici n-au aparut:
Nina Ricci "Ricci Ricci"edp, Issey Miyake " A scent" edt, Armani cu "Idole" asta e deja aici dar nu aveau tester si Estee Lauder "Sensous".
Am mai probat noul Chopard "Cascade" edp, care mi s-a parut f elegant, cu note de orhidee, heliotrop, trandafir, piper si mosc, e oriental dupa mine. Iar...la sfarsit o mare deceptie: Cacharel "Scarlett" edt, ma asteptam eu la altceva poate :)
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Mmm ce bine miroase pe aici ! Danamiha, am probat adineauri pe incheietura Madam-ul, ca primisem un esantion. Parerea mea e ca miroase cumva "sintetic", eu nu simt flori deloc in el. In reclama apare ca floral-fresh, cu note de trandfir si sirop de rodie. Nu e dulce,il simt usor acidulat-amarui...pare puternic,sunt curioasa cum/daca se transforma mai incolo . Am fost azi pe la parfumerie si se pare ca vara asta se incheie cu o gramada de noi aparitii: Escada vine cu noul"Desire me" cu miros de clemetine, orhidee si vanilie, YSL cu "Parisienne"edp care mi-a placut destul de mult e floral-lemnos, Boss "orange" care miroase a crema de zahar ars:), si restul pe care nu le-am incercat, poate aveti voi norocul sa le testati ca aici n-au aparut: Nina Ricci "Ricci Ricci"edp, Issey Miyake " A scent" edt, Armani cu "Idole" asta e deja aici dar nu aveau tester si Estee Lauder "Sensous". Am mai probat noul Chopard "Cascade" edp, care mi s-a parut f elegant, cu note de orhidee, heliotrop, trandafir, piper si mosc, e oriental dupa mine. Iar...la sfarsit o mare deceptie: Cacharel "Scarlett" edt, ma asteptam eu la altceva poate :) |
rose selavie, esti o comoara!
DESIRE ME ti-a placut? Se simt notele de cafea si ciocolata neagra ? L-am cautat si noi in Buc( prin carmena) dar nu l-am gasit pt testare.
Chopard-ul nou( CASCADE) a venit si la mine in oras dar vanzatoarea astepta sefa sa puna testerul pe raft si nu mi- aratat decat cutia!
Chiar elegant imi imaginez ca miroase, dupa cum arata...e o bijuterie pur si simplu( http://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Cascade-6206.html)
dana, am testat demult pe hartie MA DAME, imi amintesc doar ca era tare( ca toate parfumurile JPG) si am simtit clar o nota citrica. de inceput. Vezi daca te influenteaza in vreun fel reclama( pozitiv sau negativ: http://www.youtube.com/watch?v=eoPk0XUSYxs
Oricum, e mai normala decat cea la Classique( care e horror dupa mine) dar ce sa astepti la JPG?
danamiha spune:
Rose, ai descris asa de frumos Cascade incat trebuie sa merg la mirosit.
Sali, ma intrebam daca Ma Dame (am copiat numele direct de pe lista de la esente, trebuie sa-i spunem ca nu stie sa scrie frantuzeste) nu seamana cu Classique, l-am intrebat si pe tipul de la esentedelux, mi-a spus ca nu e vanilat si ca trebuie sa-mi iau L de la Lolita daca vreau vanilie
rose_selavie spune:
Sali , "Desire me" e zemos si exotic cu un iz de desert cu ciocolata, mai degraba glazura de ciocolata neagra pe o prajitura de fructe :)) Dupa mine e destul de reusita nota de fond care ramane si se dezvolta treptat.
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Sali , "Desire me" e zemos si exotic cu un iz de desert cu ciocolata, mai degraba glazura de ciocolata neagra pe o prajitura de fructe :)) Dupa mine e destul de reusita nota de fond care ramane si se dezvolta treptat. |
rose selavie, nu mai pot sa spun( fac) decat asa:
In alta ordine de idei, s-au cam "prostit" si astia de la Escada, s-au dat pe "gurmanderii", daca piata e pofticioasa....macar parfumul dulce nu ingrasa!
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha Rose, ai descris asa de frumos Cascade incat trebuie sa merg la mirosit. Sali, ma intrebam daca Ma Dame (am copiat numele direct de pe lista de la esente, trebuie sa-i spunem ca nu stie sa scrie frantuzeste) nu seamana cu Classique, l-am intrebat si pe tipul de la esentedelux, mi-a spus ca nu e vanilat si ca trebuie sa-mi iau L de la Lolita daca vreau vanilie |
Haida de! Ar fi fain sa vad cum ti se trezeste interesul pt L de Lolita! Parca vad ca il iei inaintea mea si-mi spui impresii pe forum!
Mie una de la JPG imi place Gaultier 2 , puternic si cu multa vanilie ! Nu agreex parfumurile unisex dar pe asta mi l-as lua !
De MA DAME cred ca poti sa uiti !
Ai zis ca ti- a placut FRAGILE( tot de la JPG) l-am incercat si eu , mi-a placut atat cat poate sa-mi placa mie un floral, chiar unul bun fiind! ( in Fragile mi s-a parut ca tuberoza si garoafa se dau cam mult in spectacol!).
danamiha spune:
Sali, mi-a placut Fragil in sensul ca nu mi-a displacut Adica m-a lasat indiferenta, pe cand Moschino Couture cand l-am testat mi s-a parut groazniccc! De la JPG am Classique si e printre preferatele mele.
Nu stiu cum e Gultier2, stiu ca il are iubitul lui Carrye si nu ii da voie sa-l foloseasca
Am ajuns la concluzia: daca un parfum nu e putin vanilat, nu e la sufletelul meu
Sali, nu iau L ca il aveti toate Si oricum astept Hypnotic Poison Elixir...asta cand termin ce am din actualul Hypnotic.