Ce parfumuri va plac? (16)
Raspunsuri - Pagina 21
teo30967 spune:
sali am venit din mall si am testat PRADA special pentru tine !
am testat L`instant de la guerlain ange au demon am retestat anglomania + narciso edp carlina 212 simplu alb ...am avut spatiu am testat la 6 miini deci ...
despre prada : parfumul e bun dar nu e de tine pentru ca e discret subtil, rafinat dar ...ajunge greu mirosul de la mana pana la nas .fiica-mea nu e incantata deloc nici de prada nici de l`instant
manucu spune:
sali mi-a placut mult L de la LL, e puternic si mie mi se pare ca nu seamana cu lolita. Cred ca daca ma dau cu el va sti lumea pe unde am trecut eu
.
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui teo30967 sali am venit din mall si am testat PRADA special pentru tine ! am testat L`instant de la guerlain ange au demon am retestat anglomania + narciso edp carlina 212 simplu alb ...am avut spatiu am testat la 6 miini deci ... despre prada : parfumul e bun dar nu e de tine pentru ca e discret subtil, rafinat dar ...ajunge greu mirosul de la mana pana la nas .fiica-mea nu e incantata deloc nici de prada nici de l`instant |
TEO
!Inseamna ca am facut bine ca am ales Allure S! Desi, nu ar strica niciun PRADA pe langa casa, vorba ralucai, in anumite momente ar merge...
Zi-mi te rog cum este ANGLOMANIA( are niste descrieri pe fragrantica....oau) si cum ti s- a parut Inger sau demon !
Dar BLACK ORCHID ai testat?
khristin spune:
Eu cred ca daca tot a venit toamna acum ma intorc la Alien de Mugler 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali Inseamna ca am facut bine ca am ales Allure S! Desi, nu ar strica niciun PRADA pe langa casa, vorba ralucai, in anumite momente ar merge... |
sali iti iei si prada daca vrei tu ...dar iti recomand mai inainte sa il incerci nu pentru ca parfumul nu ar fi bun sa vezi doar daca e pentru sufletul tau si sa nu fi dezamagita atunci cand il primesti
| citat din mesajul lui sali Zi-mi te rog cum este ANGLOMANIA( are niste descrieri pe fragrantica....oau) si cum ti s- a parut Inger sau demon ! Dar BLACK ORCHID ai testat?[/purple] |
anglomania sigur e de iarna are ceva clasic in el dar e si modern si tineresc, nu e fructat e condimentat dar nu ascutit ! simt oare miros de tabac in el (?) peste care se suprapune o adiere florala, e puternic are note masculine e pentru femei care se simt puternice autoritare si nu se tem ca vor lasa in urma lor un parfum .nu e dulce desi e de iarna, totusi e cald.
nu trebuie sa fi vampa ca sa te dai cu agent provocateur sau boodoir trebuie sa ai curaj si sa te simti in stare sa l porti . eu i-am facut cadou agentu` prietenei mele care are o functie, lucreaza intr-un " palat" la propriu si zilnic primeste complimente de la lume, ea il foloseste si vara el fiind de iarna da`... daca ea se simte bine si are curaj ...asta e . si cu anglomania e la fel . nu e la fel ca agentu` dar ...e puternic si rafinat, nu e o apa parfumata.
in plus cele doua au in comun faptul ca agentu` apartine casei fiului lui v . westwood la asa mama asa fiu ...
teo30967 spune:
am uitat scuze angel ou demon tot de iarna, bun, puternic, dulce pudrat, simt ceva note masculine dar ...mai discrete, cald imi place stai sa vad finalul !
oricum eu daca ma hotarasc vreau sa aleg intre l`instant, armani code black (ultimul il are fiica-mea si tre sa cer voie in plus cele doua sunt SIMILARE - eu asa le gasesc le miros pe amandoua si ... sunt uimita ) nu pot forta nota si sa spun si despre ange la fel desi un "ceva" comun acolo ...voi alege doar unul pe care-l voi gasi mai reprezentativ pentru mine si sa nu-l inlocuiesc niciodata (pana la urmatorul !)
raluca30 spune:
Anglomania mie mi se pare oarecum "ieftin"nu stiu de ce, probabil notele usor masculine...e oarecum "tipator"...trandafiri,coriandru,nuscoara,simt si ceva cuisoare parca..mi-l imaginez purtat de o profesoara mai acra..scuze![]()
chiar as fi curioasa de "Angel ou demon",nu l-am incercat..mi-l imaginez un pic masculin dupa aspectul sticlei si al numelui.
danamiha spune:
| citat din mesajul lui raluca30 ..mi-l imaginez purtat de o profesoara mai acra..scuze |
oare i se potriveste mephalei?

Mephala, sper ca nu te-ai suparat

Iti place parfumul?"Angel ou demon" nu imi place
teo30967 spune:
noi la cafeneaua parfumatelor ce trebuie sa intelegem ca profesoarele acre folosesc parfumuri ieftine gen anglomania ?
sau ca parfumurile ieftine sunt folosite de profele mai acre ?