Ce parfumuri va plac? (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Eu am Zen simplu, nu e dulce, e total diferit fata de ce am in general dar imi place de nu mai pot. Nu ma pricep deloc la descrieri deci nu pot sa dau detalii. Teo poate sa-ti spuna mai multe despre el.

Nu am vazut pe forum nimic de Azzaro, eu am www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Azzaro-Now-Women-959.html" target="_blank">Now si astept sapt viitoare www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Visit-for-Women-30.html" target="_blank">Visit si imi plac amandoua la fel de mult.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

mie Allure Sensuelle mi se pare o combinatie intre Allure clasic si Coco Chanel (sau Madmoiselle, nu retin)...e un parfum reusit, totusi mai strident deci originalul pe care il ador

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Buna dimineata!
Mephala, astazi eu dau cafeaua si tu dai un capitol nou!

teo, pretul final la Tom Ford-ul tau este de 67 $? daca e asa, e f bine, pe fragrancex este 98 $ ( cu tot cu comision).

manucu, am incercat VISIT, mi-a placut mult pe hartie dar cand l-am incercat pe piele ...dezamagire totala! Mie mi-a zis vanzatoare din Ina Center ca are note de cireasa si asa mi s-a parut si mie dar pe fragrantica vad ca numai cireasa nu are !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

buna dimineata parfumatele !

Citat:
citat din mesajul lui Allure

mie Allure Sensuelle mi se pare o combinatie intre Allure clasic si Coco Chanel (sau Madmoiselle, nu retin)...e un parfum reusit, totusi mai strident deci originalul pe care il ador

asa este asa simt si eu allure sensuelle, motiv pentru care oscilez daca sa mi cumpar coco sau alure s. !

sali nu regreta alegerea facuta, dintre cele doua ai ales ce a fost mai bun !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

buna dimineata parfumatele !

Citat:
citat din mesajul lui Allure

asa este asa simt si eu allure sensuelle, motiv pentru care oscilez daca sa mi cumpar coco sau alure s. !

sali nu regreta alegerea facuta, dintre cele doua ai ales ce a fost mai bun !

Multumesc TEO !

Eu am avut COCO Mademoiselle( EDP) si Allure ( EDT) , mi-au placut ambele, asa ca un mix intre cele 2 nu are cum sa nu ma incante !
Partea haioasa este ca fiecare imi aminteste de cate un barbat asa ca va dati seama ce va fi in capul meu cand o sa ma parfumez cu mix-ul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

sali-sper ca-ti urmezi instinctul in ceea ce priveste Prada,eu nu ti-am scris aici sa te influentez negativ...iar parfumurile mentionate am specificat ca doar pt nasul meu
oricum Le classique nu e un parfum pt timide,nu stiu de ce se crede asta, casa JPG nu vine pe piata cu nicio creatie timida,parfumul e f dulce,dominant,vibrant,persistent(24h+) , iar 24 Faubourg e rafinat (se aseamana ca note cu Alien)pt o tinuta clasica parfumul se distinge cu delicatete...
nu stiu ce varsta ai ,nu stiu ce ph al pielii ai(pe o piele mai uscata sau mai batrana se evapora mai repede)
Cand iti alegi un parfum ar trebui sa te uiti in oglinda si in garderoba..sa stii cine esti si ce vrei sa transmiti celorlalti...vrei sa fi o vampa sexoasa atunci poarta Agent provocateur sau Boudoir,vrei sa fi o mamica dulcica iti recomand Bulgari,pt o tinuta clasica e de preferat un 24 Faubourg sau Valentino Gold,o seara intima as alege Valentino V sau Maitress de la Ag Prov.,pt o seara la o petrecere mai mare merg pe Crystal noir,Delices de Cartier,etc..lista merge la nesfarsit, totul depinde de cine esti si ce vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, fii linistita, nu seamna cele doua parfumuri Inteleg ca nu esti prea incantata de Jaipur

Ai facut o alegere buna. Allure S e ca Allure, dar dulce, vanilat, nu f.tare. Eu am renuntat la Allure pt ca il prefer pe Allure S, intre cele doua mereu alegeam Allure S.

Cand ai ocazia sa testezi Prada te rog mult sa ne scrii impresiiSper sa spui ca ai facut o alegere buna

Mergi la inceput

raluca, asa este cel mai bine, sa ai mai multe parfumuri si in functie de stare si ocazie sa le adaptezi.
24 Faubourg nu il stiu dar il trec pe lista de testari.
Classique mi-a placut mult mai demult , am stat cu ochii pe el mult timp, atat de mult incat intre timp ...am renuntat sa il mai iau( doar temporar ) .
Multumesc pt sugestiile tale , eu zic ca sunt incadrate bine, fct de ocazie si tip de parfum! ( vb doar de parf pe care le cunosc dintre cele pe care tu le-ai enumerat).

dana, dana, dana, stii bine ca imi place Jaipur Saphir...ma gandeam doar ca as vrea sa fie alt miros , am deja" butelia" de Saphir de 100 ml !
Constat inca o data ca jaipur S. tine pe mine mai mult decat oricare alt parfum. M-am dat aseara si se mai simte si acum . f vag.

...si eu nu am zis niciodata ca vreau Lalique , ma confunzi cred....sau oi fi zis, ca la cat de des imi schimb eu optiunile....nici eu nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Buna,
astazi am testat Forbidden Flower si L De Lolita Lempicka si www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Love-by-Nina-5614.html" target="_blank">Love by Nina Ricci, toate imi plac .

Mephala mi-am luat 2 sticlute de la Sephora, una cum mi-ai spus tu si una mai eleganta, neagra in forma de cilindru numai buna de purat in poseta si de parfumat in masina, la serv ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manucu

Buna,
astazi am testat Forbidden Flower si L De Lolita Lempicka si www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Love-by-Nina-5614.html" target="_blank">Love by Nina Ricci, toate imi plac .

Mephala mi-am luat 2 sticlute de la Sephora, una cum mi-ai spus tu si una mai eleganta, neagra in forma de cilindru numai buna de purat in poseta si de parfumat in masina, la serv ...

Despre ce fel de sticlute este vorba, ca nu am fost pe faza...

Cum este L de Lolita?

Mergi la inceput