Ce parfumuri va plac? (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

dar cum ai ajuns tooocmai pe amazon?

am bantuit sali am bantuit adevarul e ca de mult vanam "ceva" de la el dar am ales black-ul pana la urma ...

Citat:
citat din mesajul lui sali
TOM FORD e al nostru...as vrea eu....doar ca pare usor "aglomerat" ! http://www.fanpix.net/picture-gallery/295/387295-tom-ford-picture.htm[/purple]

nu e genul meu de barbat asa ca ...pot sta fetele gramada pe el ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana"eviha
Teo, ai fost de milioane cu lalique, bine cu nu l-a luat si sali

dana daca eu m-am autotepuit (cu buna stiinta si nesilita de nimeni) cu lalique nu mai las si pe alte fete la fel, desi am spus in afara de faptul ca e subtile nu am nimic sa reprosez parfumului ...ei si ca e pentru "tineretul maturizat" asa !

in legatura cu quelques fleurs : noi tot il testam si eu si fiica-mea si culmea noi ne asteptam la ceva puternic de inceput de secol si in seara asta fiica-mea imi zice ca se "evapora" cam repede cele 200 de flori din el ...si nu l simte deloc batranicios ...doar ca ...ramane prea discret lucru la care nu ne-am fi asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Buna seara fetelor, buna seara Sali!
Imi pare rau ca n-am apucat sa intru mai devreme , v-am citit din urma si incerc sa-i dau si eu lui Sali un raspuns la marea dilema.
Am trecut pe langa parfumurile Prada si le-am testat de mai multe ori atat pe piele cat si pe hartiute.
Prada e plin de ambra si patchuli in deschidere, dulceag-amarui-lemnos usor de tot masculin la inceput, apoi se mai aseaza si devine mai fin. E discret da, are o prezenta mai slaba comparativ cu clasicele parfumuri dulci,dar nu intr-un sens negativ!
Exista cu siguranta si ocazii unde un astfel de parfum se potriveste foarte bine. Eu sunt pentru, da-i o sansa.
Mie mi-a placut de la Prada Infusion d'Iris miroase a curat, a pudra de bebe, si asta e f usor, l-as fi luat pt serile de vara, poate la anul...Nu stiu cat te-am lamurit dar sper ca nu te-am dezorientat mai tare! Asculta-ti instinctul de parfumeur pe care stiu ca-l ai

Mergi la inceput

Buna seara fetelor, buna seara Sali!
Imi pare rau ca n-am apucat sa intru mai devreme , v-am citit din urma si incerc sa-i dau si eu lui Sali un raspuns la marea dilema.
Am trecut pe langa parfumurile Prada si le-am testat de mai multe ori atat pe piele cat si pe hartiute.
Prada e plin de ambra si patchuli in deschidere, dulceag-amarui-lemnos usor de tot masculin la inceput, apoi se mai aseaza si devine mai fin. E discret da, are o prezenta mai slaba comparativ cu clasicele parfumuri dulci,dar nu intr-un sens negativ!
Exista cu siguranta si ocazii unde un astfel de parfum se potriveste foarte bine. Eu sunt pentru, da-i o sansa.
Mie mi-a placut de la Prada l-as fi luat pt serile de vara, poate la anul...Nu stiu cat te-am lamurit dar sper ca nu te-am dezorientat mai tare! Asculta-ti instinctul de parfumeur pe care stiu ca-l ai

Mergi la inceput

Scuzeeeeee nu stiu ce s-a intamplat dar am trimis de 2 ori mesajul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

rose selavie, exact la 22.16 ( cand tu ai postat aici) am trimis mail-ul prin care am anulat comanda de PRADA! Apoi am intrat si am citit ce mi-ai scris !
O iau ca pe un semn, PRADA nu era pt mine ! Nu a fost sa fie, chiar nu stiu ce as fi facut daca mai citeam si mesajul tau! Multumesc mult !

Am gasit extrem de multe opinii care spuneau ca Prada seamana cu OBSESSION( CK) sau cu MADNESS de la Chopard. Mi s-a parut prea mult, totusi...nu sunt pregatita!

Am comandat in loc ALLURE SENSUELLE ! Nu stiu daca ma simt mai fericita dar sigur sunt mai linistita!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Sali, am gasit despre Prada in 'Totul despre parfum' de John Oakes.

'Dorinta tainica a creatoarei Miuccia Prada a fost de a nascoci "o fragranta clasica pentru viitor". Inspiratia a constat in utilizarea uleiurilor in intregime naturale, ce erau folosite pe vremuri in stravechea arta de preparare a parfumurilor din Egipt, Persia si India: labdanum, santal, paciuli si benzoe cu miros de vanilie, care sa aduca dulceata.
Acest miros caldut, de ambra, este invaluit de unde citrice de mandarina si bergamota, de uleiuri florale de trandafir si mimoza, la care se adauga o tusa condimentata de esenta absoluta de arbore de piper.
E opulent, arzator, feminin, de neuitat.
Intr-un cuvant: esential.'

Mergi la inceput

Sali, mai bine asa! Nu erai convinsa si ar fi fost pacat sa regreti apoi. In schimb Allure Sensuelle.... imi place enorm si mie!
Acum am Allure clasic primit de la sot de ziua mea, e alegera lui si-l folosesc cu mare drag, dar stiu ca intr-o zi voi avea si Sensuelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Sali, mai bine asa! Nu erai convinsa si ar fi fost pacat sa regreti apoi. In schimb Allure Sensuelle.... imi place enorm si mie!
Acum am Allure clasic primit de la sot de ziua mea, e alegera lui si-l folosesc cu mare drag, dar stiu ca intr-o zi voi avea si Sensuelle

rose selavie, am zis eu ca tu esti o comoara!
Nici nu stii ce bine mi-a prins ce ai scris de Sensuelle!

mihaela, multumesc mult de tot pt ce mi-ai scris despre PRADA!

dana, nu ma intreba de unde mi-a venit dar raspunde mi te rog: Allure Sensuelle seamana cu Jaipur Saphir? Te implor, spune-mi ca nu!
Ma gandeam ca mie mi se pare ca Saphir seamana cu Allure , dar ca este mai puternic , apoi ma gandeam ca Allure S. o fi un Allure mai puternic si asa mi- a dat prin cap ca e posibil ca Jaipur sa fie de fapt un allure S. ! Nu ca nu mi-ar placea dar vreau si alt miros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

mai, ce dileme pe subiect, .

De www.1stperfume.com/brands-s-shiseido-spirit-of-zen-women-by-shiseido.html" target="_blank">asta stiti ceva?

Mergi la inceput