Leoaicele DC *(44)*
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
salutare
noi am terminat pregatirile pentru gradi, abia astept sa vad maine cum va fi
succes maine tuturor mai ales lui Andrei de Katty ca el va fi clasa I
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Dragelor imi cer scuze pentru absentza...dar a fost motivata.
Vineri am lucrat de-acasa cu Bella 'chitaind' la ureche cand eu incercam sa rezolv cateva probleme ivite la birou in absentza mea...apoi finalizat bagaje...dus majorete la aeroport...emotii cu bagajele si kg. lor...in sfarsit una peste alta de vineri de la 4 suntem singuri.
Sambata am smotruit de-am crezut ca nu mai termin...de fapt nici n-am terminat dar macar stiu c-am facut ceea ce de mult vroiam. O curatenie generala ca la carte. Am aruncat toate "prostioarele" tinute de "ajutoare" ca Deh! poate o sa ne trebuiasca la ceva, Am spalat 3 masini de rufe, uscat si pus la locul lor.
Azi am mers de dimineatza la biserica sa vorbim cu doamna educatoare s-o primeasca si pe Isabella macar pentru o luna pana vine mama. Si-a cazut cerul pe mine cand mi-a zis ca n-are loc si ca nu poate. Cred insa ca fatza mea la auzul vestii a socat-o la pentru ca din una in alata tot stand de vorba a acceptat (daca-i doar pentru o luna si n-am incotro) contra cost bineneteles ($200/saptamana) e mai mult si decat la Montesori dar asta este. Zic mersi si am rog sa vina maman mai repede la mine. Pana atunci insa azi am gatit o tocanitza/ghiveci cu de toate-n el.
Uf! ce sa mai zic, cam atat nou de la mine. Sunt obosita pe toate planurile dar, oficial imi merge bine. Daca trecem cu bine si de ziua de maine cand va fi prima zi de gradi pentru Bella atunci chiar ca-i bine.
La LOTO inca n-am castigat dar daca v-aduceti voi aminte am prognozat ca D-zeu vrea ca eu sa castig 20 mil. Ei bine, n-a castigat nimeni nici de data asta si data viitoare sunt 21 mil. (aproape de 20, nu?) ba mai mult e si ziua Isabellei asa ca sigur castigam.
Merg sa citesc din urma sa ma pun la punct cu noutatile dar intre timp urez si eu tuturor Mariilor & Anelor
si sa fim fericite, norocoase, implinite si satisfacute pe toate planurile.
Va si va doresc o saptamna usoara.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Puii mei azi!
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](images/user_woman.png)
ralcat spune:
Fetele cucuietele, va pupez pe toate. Am ajuns si noi din vacanta pe care cu mare intarziere ne-am oferit-o.
Ce sa zic, ca orice vacanta, a parut teribil de scurta chiar daca fuseram 8 zile la mare. Si am avut noroc de soare, mare calda, valuri faine, privelisti frumoase. Cupilu e ca cioroiu de bronzat. Ma-sa a ajuns mai rarut pe plaja, adica numa dupa amiaza, ca in rest am incercat sa-mi calmez ficatul asta nebun al meu. Care ficat e muci facut si am toate analizele prastie dar ... om vedea.
De miercuri incepem gradi, am niste emotii cat marea.
V-am pupat si promit si niste poze cand om apuca sa le descarcam :), stiti voi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Hello- ma mai tineti minte???
Urez si eu piticilor mai mici sau mai marisori , gradinari sau scoleri un an scolar frumos, cu acumulari de tot ce e bun si frumos.
Urez cu intarziere LA MULTI ANI ! pt. Mariucele si Anutzele sarbatatorite!
Va pe toate leutzele ... nu ma dati la disparute- revin sper cu vorbe mai multe dupa mine.
Eu sunt bine-a fost bine la Budapesta , nenea dr. dragut si super profesionist -urmeaza doar sa gasesc comoara aia cu bani pe undeva pe jos in rest... toate asa cum erau!
Am primit muulte flori, m-am facut si eu frumoasa... m-am tuns si m-am suvitzat ( zic eu ca-mi sta suuper) si tot asa...
Sper ca sunteti cu toate bine... mai am de citit din spate.
L-am serbat si pe Teo in we.A fost frumos totul.A avut si el prima zi de gradi - e f. curios si o intreaba pe doamne toate cele... si se cam tine dupa fusta ei ca asa era invatat acasa la mamaie.A luat si un scaun peste picior...nu a parat ca nu stie... doar ca a vazut mamaie vanataia si l-a intrebat de unde e? A raspuns ca i-a dat un copil cu scaunul pe picior....
catutza spune:
salutare
Katty . nu ne mai fierbe, cum a fost prima zi de scoala?
Gabi , frumosi si veseli copilasii tai cum a fost prima zi de gredi?
Zuzulici , foarte mult gradinita la voi fac galerie sa ajunga mama ta mai repede la voi. Anul viitor ce afceti, o inscrii din timp undeva?
Danny , cum a fost prima zi si pentru voi?
la noi a fost destul de bine, a plans normal dimineata dar nu foarte rau, in timpul zilei a mai plans deoarece mai plangeau alti copilasi dupa parinti si a inceput si ea normal dar in rest a fost bine, sa vedem maine ce va fi
Bucatareala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Eeee cum sa fie. Cam la fel. Nu am clasa de inceput ai mei sunt mari acum clasa a 7-a , cam obraznicuti ( erau deja ), cam cu tupeu, nu le pasa ca sunt si parintii si eu ... galagie multa, balamuceala,obositor. Maine intram normal in paine. Azi au fost doar chestiuni organizatorice. Cei care au clase de inceput( I, V, IX) poate au mai intampinat emotii .Noi nu!
Teo nu a plans deloc dupa mamaie... era electrizat de domna si o chiaunea de creieri ...deh...daca nu a vorbit atata timp acum recupereaza baiatul.
Gabi- ti-am vazut copilasii-superbi.Am ceva pt. tine niste hainutze de adulti... incerc sa ti le trimit la sf. lunii sau inceputul celeilalte prin cineva cu masina..sunt 3 pungi cam mari si cam grele... si la mare nu cred ca mai ajungem anul asta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
bune felinele,
sunt cu nervii in pionieze, simt ca cedez nervos si nu gasesc un remediu, ma enerveaza orice, zgomotul si aglomeratia, am impresia ca toata lumea are ceva cu mine, toata lumea parca ma acuza, somerii insjura si eu sunt ca-mi iese creierul din craniu... ma tin cu mainile de cap in ...cred ca e primul semn de ...nebunie. Sunt epuizata si desi azi e luni parca am muncit fara pauza zile intregi...
Ema este ok, maine o sa mearga prima zi la gradi ca azi prea multa aglomeratie si eu sunt prea emotiva sa vad parinti entuziasmati si copii plangaciosi, asa ca maine lucruile vor fi mai ...calme.
deci ma inarmez cu rabdare a vedem reactia Emei dupa vacanta, I-am cumparat pantofi si strampi noi si maine va merge la grupa pregatitoare.... Eh, am fata mare sa dea domnu sa fie si mai bine si sa ma inteleg si mai bine cu ea dar sa se inteleaga si lumea cu ea...
va pup
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
catutza spune:
Maria , succes maine in prima zi de gradi! nu poti sa iei cateva zile de comcediu? macar 3 ca sa te mai refaci putin sa ne spui cum a fost
Danny , am vazut si eu la noi ca cei de a 7 sau a 8-a sunt mai schimbati se maresc si se schimba extraordinar de mult copii astia!
am pus poze noi la semnatura in albumele august si septembrie, sper sa va placa
Bucatareala
![](images/user_woman.png)
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Puii mei azi! ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Bazar pentru:Bogdan ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sa-ti traiasca! Sunt dulci foc!
-------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)